НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 115

• 81 462
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Във Фантастико кокосовото масло е намалено https://www.ebag.bg/categories/bio-khrani/6

# 676
  • Варна
Здравейте!
Данните ми са:
Тегло-Предния път-57,1-2,а сега 56,6-7 не е дигитален и ми е много трудно.Смятам го,че съм минус 0,5кг
Талия-88 см
Ханш-102 см
Бедро 57-58 см

Какво мислите?

# 677
  • София
Мисля, че трябва да разкараш тофуто.
Спри и ориза като за начало. Когато постигнеш сериозен резултат, тогава го консумирай от време на време.

# 678
намери си дигитален кантар във фитнес или при приятелка
ако мерките и килограмитеса верни, започни да спортуваш - големи са обиколките на тези килограми
и не яж олио, ако нямаш зехтин, направо го изключвай от салатата

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 09:39 от Herzen

# 679
  • В полите на Пирин планина
Аз ям домати и краставици само със сол и / или сирене, ако нямам зехтин. Понякога просто така ми се ядат.

# 680
Аз съм вече 72.100,от стартирани 75.Отслабвям много,много бавно.ММ ми вика,всеки ден се мериш а не слизаш надолу.Така ме хвана яд!Обяснявам,че не става така,както си го мисли.3 кг не са нищо!Отслабвам,много много бавно,някакви грамове за дни (не съм ги засякла колко).Вчера пак бях 73 и 200,днес сутринта премерих реалните.С ел.кантар съм.Още не съм започнала да спортувам.Не мога да се организирам,ужас.Мисля да ходя на зумба.Ще видим.Приятелка ми Каза,че отслабнала супер много с тази режим (тя беше качила 30 кг след отказване на цигарите).Хубавото е,че засега ми е добре,не гладувам и не ми става лошо.Днес идея си нямам какво ще ям.
Аз ям олио,слагам много малко,нищожно количество,зехтина ни свърши,трябва да купувам.

# 681
  • Варна
Ориз по принцип не съм яла от около месец сигурно,но сега майка ми направи пълнени пиперки,а аз много ги обичам и така. Тофуто беше нещо инцидентно имаше го,а досега не съм яла такова нещо и исках да го пробвам,то така или иначе не ми хареса. Олиото и аз го отчитам като грешка,но нямаме зехтин и нашите слагат олио,но когато аз си правя салата отделно пропуска олиото.
Един въпрос голям ли е проблема ако не купя студено пресован зехтин,а обикновен?

# 682
Добро утро, момичета! То при вас си е направо добър ден вече ...

Аз олиото (в салтите) не съм го спирала и това не ми попречи да сваля 2кг дотук. Е, не знам дали ако не бях консумирала олио нямаше да съм примерно 3кг надолу. Ама и то с този ретро кантар  Joy Направо нямам търпение да дойде дигиталния.
Снощи и аз ядох ориз!  Blush По план трябваше да са гъби с пилешко в масло, но неочаквано дойдоха гости, които останаха за вечеря и прецених, че двете тарелки с гъби и пилешкото няма да стигнат и сложих ориз. Кантарът тази сутрин не е мръднал, ще видим утре как ще е.

Мис Каролин Бингли, зумбата е страхотен начин за стагяне на тялото, не знам дали си танцувала преди, но ефекта още на първата седмица е поразителен, особено ако танцуваш поне по 20мин на ден. Не е задължително да ходиш в специален зумба клас, аз в къщи танцувам (избирам си от ютюб песни, които АЗ харесвам). В момента не танцувам, защото нямам време, но след 2/3 дни, като си изпълня ангажиментите и се поосвободя, започвам и аз.

Скрит текст:
Снощи гостенката ми каза за едно упражнение, което много стягало цялото тяло. То не е упражнение, а стойка. Показвам долу снимка. Заставало се така и стоиш колкото можеш. Примерно 10сек. На другия ден по възможност увеличаваш на 15сек. и така .... Разбира се, това със секундите е само пример, ако сте по-издръжливи си стоите колкото можете.

# 683
  • София
Един въпрос голям ли е проблема ако не купя студено пресован зехтин,а обикновен?
По-добре без зехтин, ако нямаш пари за екстра върджин. Все някъде ще направят промоция и тогава ще си вземеш на добра цена.

# 684
  • Варна
По-добре без зехтин, ако нямаш пари за екстра върджин. Все някъде ще направят промоция и тогава ще си вземеш на добра цена.
Добре.Благодаря!
Добро утро, момичета! То при вас си е направо добър ден вече ...

Аз олиото (в салтите) не съм го спирала и това не ми попречи да сваля 2кг дотук. Е, не знам дали ако не бях консумирала олио нямаше да съм примерно 3кг надолу. Ама и то с този ретро кантар  Joy Направо нямам търпение да дойде дигиталния.
Снощи и аз ядох ориз!  Blush По план трябваше да са гъби с пилешко в масло, но неочаквано дойдоха гости, които останаха за вечеря и прецених, че двете тарелки с гъби и пилешкото няма да стигнат и сложих ориз. Кантарът тази сутрин не е мръднал, ще видим утре как ще е.

Мис Каролин Бингли, зумбата е страхотен начин за стагяне на тялото, не знам дали си танцувала преди, но ефекта още на първата седмица е поразителен, особено ако танцуваш поне по 20мин на ден. Не е задължително да ходиш в специален зумба клас, аз в къщи танцувам (избирам си от ютюб песни, които АЗ харесвам). В момента не танцувам, защото нямам време, но след 2/3 дни, като си изпълня ангажиментите и се поосвободя, започвам и аз.

Скрит текст:
Снощи гостенката ми каза за едно упражнение, което много стягало цялото тяло. То не е упражнение, а стойка. Показвам долу снимка. Заставало се така и стоиш колкото можеш. Примерно 10сек. На другия ден по възможност увеличаваш на 15сек. и така .... Разбира се, това със секундите е само пример, ако сте по-издръжливи си стоите колкото можете.

Стойка се нарича Планк има тема в сайта. По едно време го правих,но срях. Смятам довечера пак да почна!

# 685
в нета можеш да намериш и други варианти на планк - например страничен и т. н. - и да ги съчетаваш
изглежда много лесно, но всъщност не е  Blush
ще се справяш по-добре, ако загрееш малко преди да започнеш, а не направо да застанеш в позата

# 686
Дори нямах идея идея как се нарича стойката.  Grinning Просто нямаше как да я обясня с думи и потърсих в гугъл с ключови думи: 'каланетика упражнение с лакти'   Joy  и то взе, че излезе това изображение. А тази каланетика откъде ми хрумна, не знам. Дори не съм запозната с този стил, само съм го чувала.

ainshtain02, да разбирам ли, че щом преди си го правила и сега отново го започваш, значи е имало резултат?

bubanka, то много неща изглеждат лесни. Зумбата и тя ми изглеждаше лесна - музика, танци-манци, обаче мин година като я започнах едвам издържах по 1 песен докрай! И като си представиш, че повечето песни са по 3/4 минутки едва.

# 687
  • София
Планкът е прекрасно упражнение, което натоварва доста мускулни групи.
Има си и отделна тема - http://www.bg-mamma.com/?topic=981579

# 688
  • Варна
Дори нямах идея идея как се нарича стойката.  Grinning Просто нямаше как да я обясня с думи и потърсих в гугъл с ключови думи: 'каланетика упражнение с лакти'   Joy  и то взе, че излезе това изображение. А тази каланетика откъде ми хрумна, не знам. Дори не съм запозната с този стил, само съм го чувала.

ainshtain02, да разбирам ли, че щом преди си го правила и сега отново го започваш, значи е имало резултат?

bubanka, то много неща изглеждат лесни. Зумбата и тя ми изглеждаше лесна - музика, танци-манци, обаче мин година като я започнах едвам издържах по 1 песен докрай! И като си представиш, че повечето песни са по 3/4 минутки едва.

Чак пък резултат за една седмица-не,но пък се чувстваше,че натоварва доста мускули.

# 689
Аз не искам да влизам в спорове, но да кажа, че говоря от личен опит.
Толкова съм убедена в това, което казвам, че съм готова да се хвана на бас, обаче с едно условие - да не се тренира 1/2 пъти в седмицата, а да се тренира ВСЕКИ ДЕН и след 7 дена ще видим!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт