Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време да отидете на първия преглед по време на бременност?
Какви документи са необходими за регистрация на бременност?
Какви са сроковете за регистрация на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време да отидете на първия преглед по време на бременност?
-
Какви документи са необходими за регистрация на бременност?
-
Какви са сроковете за регистрация на бременността?
-
Какви изследвания се правят при регистрация на бременност?
-
Кога е препоръчително да отидете на преглед след положителен тест за бременност?
1,2 месеца не са голяма разлика и с интерес ще ви посещавам. Предвид, че веднъж съм била бременна, имам малко опит. Тогава бях с ужасно гадене, повръщане и киселини. Споделям, че минаваше единствено с разтворена лъжичка сода във вода.. имаше голямо облекчение. Добре, че ми казаха тогава, защото нито Деган или други хапчета не помогнаха въобще. Благодаря за вниманието и успех! ❤🍼❤
Напълно възможно е да е било съвсем леко при мен, тъй като се появява и отминава, а вчера нито веднъж не ми се догади. Дано да не става по-зле, по принцип очаквах, че е нещо доста по-неприятно.
като се добера до pc вкъщи ще го разгледам

на 12 бях на първи преглед за установяване, където се видя и сакчето. Толкова са ми смесени емоциите, детето е изключително желано, минахме през страшни препятствия с мм, през няколко миседа, тежки усложнения, редица погрешни лечения, диагностициране на тромбофилия (възможно най-лошата мутация) и така след около 2 години все пак съдбата ни се усмихна,този път всичко е наред за сега. По препоръка на проф. Паскалева съм на Фракси 0,4 от положителния тест. За сега се опитвам да гледам позитивно да имам вяра, че и на нас ще се случи това щастие, което се надявам да споделяме заедно 

Гаденето спря преди няколко дни още. До вчера гърдите ми бяха чувствителни и коремът ме наболяваше, но през последните дни постепенно утихваха и днес вече абсолютно нищо. Попрочетох малко, може и нищо да е и да се върнат, може и да е на зле. Но ще си чакам прегледа другата седмица и ще видим тогава.