За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 009
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 900
Да си повторя въпроса:
Здравейте! Днес записах моя младеж в училището в което е приет, но не ми дадоха входящ номер. Казаха ми след няколко дни. Мога ли да проверя онлайн дали са въведени документите?
Вече е записан, няма входящи номера.

Благодаря! bouquet

# 901
  • Burgas
И ние сме приети в желаното училище - Търговска гимназия, записах ме се Simple Smile щастливи и доволни.

Благодаря ви момичета за темите, за съветите, за всичко през изминалата година. Весело лято на всички. bouquet

# 902
  • Бг-мама
И аз днес успях да запиша младежа. Приема на 5 и 8 клас тече едновременно в математическите и ми отне повече от два часа. Точно по обяд , но свърши. Можем вече да забравим за седми клас. Весело лято на всички набори и успех на тези за които още кампанията не е приключила. bouquet

# 903
Здравейте,
И ние се записахме днес. Благодаря ви за полезната информация, която споделяхте за кандидат-гимназиалната кампания!  bouquet  Желая на всички щастливо лято и много успехи на децата!

# 904
  • Варненска клюкарка
Сутринта записах бъдещия осмокласник в новото училище, езикова гимназия, стана бързо за разлика от първия ден на подаване на заявленията за класиране. Направи ми впечатление че само ни попитаха в коя паралелка е прието детето, попълнихме я в документите за прием, но не направиха проверка дали нашата информация отговаря на истината  newsm78 Трите госпожи си подвикнаха една на друга "А клас, детето в А клас" и само това, не поискаха и личните ни карти, записаха само моят телефонен номер, въпреки че и моя и на баща му бях ги попълнила в документите за прием. Освен да не съм забелязала, за кратко се извърнах към дъската да препиша 2-3 изречения информация от там, касаеща родителската среща през септември, но наистина дали биха успели за толкова кратко да сверят някакви данни? Не поискаха нито отпусно, нито медицински картон, взеха само оригинала на свидетелството.
Прочетох вчера че РУО-тата уеднаквяват информацията си че отпусно не се изисква, но също така прочетох че на места продължават да държат на него, а аз за днес се бях освободила с намерението да снова между училищата. Laughing Дадоха ни входящ номер.

# 905
  • София
Записахме младежа днес в 22-ро, АЕ/НЕ, нямаше никой друг преди обяд.

# 906
  • Варна
Скрит текст:
Сутринта записах бъдещия осмокласник в новото училище, езикова гимназия, стана бързо за разлика от първия ден на подаване на заявленията за класиране. Направи ми впечатление че само ни попитаха в коя паралелка е прието детето, попълнихме я в документите за прием, но не направиха проверка дали нашата информация отговаря на истината  newsm78 Трите госпожи си подвикнаха една на друга "А клас, детето в А клас" и само това, не поискаха и личните ни карти, записаха само моят телефонен номер, въпреки че и моя и на баща му бях ги попълнила в документите за прием. Освен да не съм забелязала, за кратко се извърнах към дъската да препиша 2-3 изречения информация от там, касаеща родителската среща през септември, но наистина дали биха успели за толкова кратко да сверят някакви данни? Не поискаха нито отпусно, нито медицински картон, взеха само оригинала на свидетелството.
Прочетох вчера че РУО-тата уеднаквяват информацията си че отпусно не се изисква, но също така прочетох че на места продължават да държат на него, а аз за днес се бях освободила с намерението да снова между училищата. Laughing Дадоха ни входящ номер.
Ако не е тайна - за коя гимназия става въпрос?

# 907
Можем вече да забравим за седми клас. Весело лято на всички набори и успех на тези за които още кампанията не е приключила. bouquet
Младежът каза, че някак му е тъпо, че е свършило всичко. Какво щяло да е в 8 клас без напрежението от 7  Grinning.
За протокола и ние записани в желаното училище по първо желание.
Весело лято на всички!

# 908
Здравейте, честито на всички доволни от първото класиране и успех на останалите във второто.
Дъщеря ми е приета в 2АГ, но има реални шансове за първа ако участва на второ класиране.
Ще съм благодарна ако споделите мнения за двете гимназии, защото се колебая коя би била по-добрия избор. Предварително благодаря за отзовалите се!  Simple Smile

Честито на приетите деца!
Ние не сме доволни и ще участваме във второ класиране.
Аз също моля отзиви за 1АЕГ, 2 АЕГ и ФЕГ. Моля, който има впечатления, да сподели, благодаря предварително  bouquet

# 909
За Русито, нещо няма ли да се врътне.
Скрит текст:
Питай Агитак дали са подавали в " Баба Тонка".  Mr. Green
Роднини и познати, които да са кандидатствали в Русе нямам. Въпреки позеленялото озъбване, бих споделила такава информация, ако имах.
 bowuu

# 910
  • Русе
  Тамън бяхме забравили. Още от заранта си пуснахме за второ класиране с или без инфо.

# 911
  • гр.Варна
Здравейте, моля за помощ Peace Peace Помня че имаше статистика за баловете по училища във Варна,но съм толкова издухана вече, че не мога да я открия.Ще съм безкрайно благодарна ако някой ми я пусне наново.Иначе и Дени ще си опита късмета на второ класиране и точно за това искам да видя баловете в гимназията за която драпа / Четвърта езикова с испански език/ Наистина ще бъда благодарна ако ми помогнете за да видя има ли шанс да мръдне нагоре Praynig

# 912
Приет и записан. Но доста интересни ми бяха коментарите на учителките, че едва се били събрали хора за тази паралелка и се надявали до август да се намери учител по руски, който е задължителен и за двата им профила. 

Септември ще видим какво ще се случва.

# 913
# 914
Тамън бяхме забравили. Още от заранта си пуснахме за второ класиране с или без инфо.

Успех!

Общи условия

Активация на акаунт