Великобритания - Тема 70 Юбилейна

• 68 876
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Само да ви кажа,че лятото официално в Англия е приключило. Исках да си взема плажни кърпи от Costco...... лятото свърши и всякаква лятна колекция е прибрана.

И всичко е на разпродажба😍 Аз си поръчах невероятни червени сандали, които не ми станаха. Всичко е изкупено вече и не мога да ги заменя с по-голям номер и ще се пръсна от яд.

При нас също беше страхотно сухо лято. Плажове имаме много с огромни плажна ивица и ситен пясък, непренаселени. Единят дори е като залив и водата не успява да се отдръпне с отлива и се стопля.
Но отпуската по западното крайбрежие беше основни дъждовна или поне мрачна, та явно си е до район.

# 316
  • UK
На мен не ми пречи мрачното лято, даже ми харесва. Тук изобщо не е перманентно дъждовно, даже рядко вали, морето ми е на пет минути пеша, става за къпане, има си всичко.

В ритейла свърши лятото, да, даже започнаха да се появяват първите коледни дисплеи.

Аз днес се изложих на работа. Както си подреждах изведнъж гърба ниско долу ме заболя, остра и направо парализираща болка, седнах на пода да чакам някой да ме намери, та да ми помогне. Сега съм си вкъщи и ме е яд на мене си, че пропускам пълен ден на работа, а вероятно и още 1-2 дни ще се наложи да пропусна, а така ми трябват парите... Ама и ме боли ужасно та не протестирах като ме изпратиха вкъщи.

# 317
  • UK
Мгм много неприятно наистина. Дано скоро ти отмине но може и някой нерв да е, посети ли лл?

# 318
  • UK
Не съм, но нали бях в магазина, извикаха ми секюрити гард с инвалидна количка, и той се обади на някого (парамедик или нещо подобно) и те ме разпитаха надълго и нашироко и ми казаха че засега съм добре, да пия болкоуспокояващи и да си почивам, и трябва да се оправи, ако не - тогава на лекар. Пих два Аналгина и сега ако не се движа много-много е добре, поне си намирам позиции, в които не боли толкова, като поотмине още малко ще се пораздвижа малко и ще се оправя. Ама много боли като мръдна.

# 319
МГМ, не ти ли плащат болничните?

Ако намериш от някъде аулин или нимезил за болката, някои българче около теб?

Ако си се наранила по време на работа, вършейки служебните си задължения и си спазила правилата работодателите ти трябва да преразгледат как се извършва дейността. Предполагам са файлнали инсидънт рипорт? Това, че е станало нещо с гърба ти означава, че нещо в RAMS-а не е доогледано, можеш да се свържеш с H&S хората.

# 320
Здравейте. Трябва ми някоя мама ако може да ми помогне с едни покупки от сайт

# 321
  • UK
Аз имам Аулин, ще пия след няколко часа, понеже пих Аналгин вече. Всичко си направиха хората както трябва мисля, даже мениджърката, която днес не е на работа, дойде да ме закара до нас с колата си, понеже такситата бяха заети (днес има мач на местния отбор). Аз по принцип много внимавам с вдигането и навеждането, то ей така от нищото ме заболя, докато вдигах едни празни кутии, те не са кой знае колко тежки, сигурно съм ги вдигнала под кофти ъгъл и затова.  Не ни плащат сик лийв, то май никой не плаща само за ден-два, а и днес имах 4 часа оувъртайм, утре по график бях цял ден, което рядко ми се случва, щеше да е хубаво. Аз ако мога ще отида утре, де, просто ще ги помоля да ме слагат на касата примерно, за да не се натоварвам много.

# 322
  • UK
МГМ вземи си от тези - http://www.boots.com/puressentiel-muscles-and-joints-heating-pat … -patches-10193626 - не е казано точно тази марка, въпроса е да са плоски, като лепенка, че има едни дебели и са супер неудобни като се движиш. На мен много ми помагат/са ми помагали като ме е 'захапвал' кръста преди/. Слава богу не ми се случвало напоследък, но винаги имам такива лепенки под ръка. Че и с мойта работа като твойта, с милион и 3 навеждания на ден, не се знае кога може да ме 'захапе' пак Simple Smile

# 323
На мен като емплои ми плащат всичко, което е в годишния ентайтълмънт.

Ако имаш уърк релейтед инджъри можеш дори да ги съдиш.

# 324
  • някъде в орбита...
Само да ви кажа,че лятото официално в Англия е приключило. Исках да си взема плажни кърпи от Costco...... лятото свърши и всякаква лятна колекция е прибрана.
Официално, официално, колко да е официално Grin
Не знам как става, но при нас си е жега и слънце от както се прибрахме преди няколко месеца. Вали, но малко, по-скоро разхлажда, и после пак пече. Ей го и днес - направо се сварихме. Уж пръсна дъжд, ама колкото да вдигнем прозорците на колата, иначе жега.
Но и аз се кефя на "края на сезона" - да живеят разпродажбитеееееееее JoySunglasses

# 325
  • UK
А кога са следващите разпродажби  Mr. Green

# 326
  • UK
А кога са следващите разпродажби  Mr. Green
Коледа Grin

# 327
Черният петък е преди това Simple Smile

# 328
Направо ви завиждам за това време, явно само при нас е гадно. Юли месец имаше само 4 дни със слунце, вали почти всеки ден. Август също няма да е по-различно. А като гледах тая вечер прогнозата, само при нас ще вали утре и то цял ден. Ама така ви е в Корнуел, те и самите англичани се оплакват

# 329
  • UK
И при нас е кофти, вчера беше по-добре и излизахме. Да се похваля, купихме си колелета вече, аз от Ибей, мъжът ми от Гъмтри и вчера ходихме да караме всички в един резерват наблизо, до една река, после пихме кафе в домашни чаши на едно хубаво кафенце на малко пристанище, изкарахме страхотно, много съм доволна. Дано има повече хубави уикенди.
Детето обаче още с температура, 5 дни вече и днес като го водих на лекар ми казаха, че всичко друго освен температурата му е наред и че може да си прекара така още много дни, зависи от организма му за колко дни ще се пребори с вируса. Притеснено ми е, вчера кара наравно с нас, но на нито една снимка не се е усмихнал, пребелял е целият.

Общи условия

Активация на акаунт