Искам да кажа ... (129)_03.07-09.07

• 59 486
  • 672
  •   1
Отговори
# 495
То е ясно, че ги е страх. Но това означава, че не са истински мъже! По наше време се намираха.

# 496
  • София
Не е до това. Хората с тяхната професия много трудно поддържат връзки. Трудна професия е, много път, много отсъствия, ставаш по никое време, връщаш се по никое време. Личният живот страда. Не всеки издържа да живее с такъв човек. Дано си намери себеподобен-пилотите се женят основно за стюардеси. Тя в Катар ли беше, Ая? Да я запозная с едно момченце там, дето си търси хубава българка за носене на ръце Mr. Green Или в Етихад беше?

# 497
  • Mediterraneo
Помня моето кандидатстване. И аз заминах на море веднага след това и не го мислих, но подозирам, че майка ми е правила като теб  Simple Smile.

Викаш, рефрешваше страницата постоянно, а?! Щото моята трамбоваше пътя до университета пеша два пъти дневно, пусто сърце майчино! Аз си бих камшика и заминах на море, разбрахме се всеки ден да й звъня до излизането на резултатите. Звъннах първите 2 дни и ги отсвирих. Като се прибрах след седмица, разбрах какви съм ги свършила.
Сега поне интернет има  Whistling

# 498
Тя е в Дубай, работи за Емирейтс. А за пилотите казва, че са с голямо самочувствие и не поглеждат стюардесите NaughtyУж е решила да се прибира догодина като си изплати заема, но не знам как ще свикне пак на БГ стандарт. Аз я успокоявам - наем поне няма да плащаш, да си намериш една работа за 1000лв, а тя ме изгледа ужасено и ми вика - ама аз нали ще искам да  ходя на почивки, как ще стане с 1000лв ooooh!

# 499
Тя е в Дубай, работи за Емирейтс. А за пилотите казва, че са с голямо самочувствие и не поглеждат стюардесите NaughtyУж е решила да се прибира догодина като си изплати заема, но не знам как ще свикне пак на БГ стандарт. Аз я успокоявам - наем поне няма да плащаш, да си намериш една работа за 1000лв, а тя ме изгледа ужасено и ми вика - ама аз нали ще искам да  ходя на почивки, как ще стане с 1000лв ooooh!
Ми права е, с 1000 лева newsm78 newsm78

# 500
  • София
 Ами не знам там как е, тука повечето се женят помежду си. То от работа време не им остава много за срещи с хора извън бранша Laughing Малко като лекарите и мед. Сестрите Simple Smile

# 501
  • Tам през Атлантическия океан
Ако е прозорлива , адаптивна и кадърна може да си намери работа мнооого за над 1 000  Wink с нейният опит + езици .
Наш познат (30 г , ерген)  след почти 10 години живеене в САЩ се върна в Бг  си намери работа за над 2 000 ако не и повече  Sunglasses  за чужда компания  Wink

# 502
Е той ще е някой специаалист, а нашата само английски и малко немски.

# 503
Ая, аз никак не бих я карала да се връща и да си търси работа за 1000 лева и мъж. Със сигурност ти е тежко като е все надалеч, но за нея вероятно е по-добре.

# 504
  • София
Ще да е имал и някакво образование и опит Wink Надали са му дали над 2 хил. да им разказва за живота в сащ...

# 505
Ая, и тя ще си намери другарче, само на 27 е, има време Grinning
Рая, пробва ли в Свети Никола?

# 506
Е той ще е някой специаалист, а нашата само английски и малко немски.
Никакъв специалист не е.
Нито  в Бг е учил/завършил нещо нито тук  Wink

# 507
Ая, и тя ще си намери другарче, само на 27 е, има време Grinning
Рая, пробва ли в Свети Никола?
Не съм още, цял ден духом съм по морето  Crazy Къде има за ядене там наблизо?

# 508
Чек, не  я караме да се връща, тя иска да живее тук, там не и харесва. За други държави също не се оглежда. Варна, че Варна.

# 509
Мина интервютата и тестовете и хората го взеха.

Общи условия

Активация на акаунт