Забременели след ин витро - Tема 37

• 50 994
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Цитат
?Е. коли  в червата или в бъбреците бориш?
Е. Коли е нормален обитател на червата, трябва да е там и няма какво да се бори!

# 541
  • Сливен
А Лейди преди това какъв антибиотик пи

# 542
Лив, добави към неоренала и урокомфорт. Няма да сбъркаш, от всички боровинкови урокомфорта е най-ефикасен, ще стане идеален уро-коктейл - неоренала за бъбреците и урокомфорта за пикочния мехур и уретрата. От малка съм с цистити, въпреки че нямам е-коли, и съм минала абсолютно всички лекове.

# 543
Цитат
?Е. коли  в червата или в бъбреците бориш?
Е. Коли е нормален обитател на червата, трябва да е там и няма какво да се бори!

Нандин, надникни тука:

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%88%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1% … %BB%D0%B8_O104:H4

М.м. е с диария от два месеца и точно за е.к. го тестваха с фецес проба...., гастроентеролози, какво да ги правиш, явно му разбират, нали?  Mr. Green

А Лейди преди това какъв антибиотик пи

Феър уинд, аз или м.м. имаш предвид за пиенето на пробиотик  newsm78
Написала съм го... в момента имам и от кокичетата, ентеросан и GNC  в хладилника, заредила съм заради м.м., а от неговите още толкова поне  има......Mr. Green

# 544
  • София
Това е за РЯДЪК ЩАМ.
Някакси не мога да си хвърля дипломата заради един рядък щам.
И продължавам да твърдя, че Е. Коли е част от нормалната флора на нашите черва и те трябва да са там!

# 545
Значи е възможно да бори рядък щам? От гледна точка на моя непосредствен двумесечен опит това си е логичен въпрос. А дипломата Нандин, честно за какво ти е?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 546
  • София
Значи е възможно да бори рядък щам? От гледна точка на моя непосредствен двумесечен опит това си е логичен въпрос. А дипломата Нандин, честно за какво ти е?Stuck Out Tongue Winking Eye
Бе и аз това се чудя, че и 3 съм ги наредила, а и са от твърда хартия... Wink
 Joy

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 08:57 от Nandin

# 547
Nandin, и аз не съм по-назад от тебе, повярвай ми  Mr. Green
Сега  и двете кандидатстваме към най-важната "титла", там дипломите не важат... Praynig Peace Hug

# 548
Заради проблема ми с подуването и болките в корема, вчера гастроентерологът пусна доплер на плода (с коремен ехограф), а знам, че не е хубаво да се прави често преди 23 седмица, защото вреди на плода Sad Сега и за това се притеснявам. Назначи ми и микробиология на фецес 9 (за 3 патоегона, но няма Е. коли сред тях). Дано да успеят да овладеят положението, защото никак не е приятно.

# 549
  • София
Nandin, и аз не съм по-назад от тебе, повярвай ми  Mr. Green
Сега  и двете кандидатстваме към най-важната "титла", там дипломите не важат... Praynig Peace Hug
Така е и е най-трудната.
Дипломите след 20тина години, като ги видим какви хора са станали Simple Smile

# 550
Момичета моля за коментар на това изледване микробиология на влагалищен секрет

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 15:24 от kеtti

# 551
  • София
Абсолютно нормален резултат.
Дишай спокойно Simple Smile

# 552
Мерси Нандин!А как се пише скрит текст?
Ти как си?

# 553
  • София
Ами добре съм, одеве видяхме бебо, расте си то Simple Smile

# 554
Ами добре съм, одеве видяхме бебо, расте си то Simple Smile
Душици,ще растат как няма нали това им е работата.Мина ли биохим.скрининг?

Общи условия

Активация на акаунт