20 години брак и после???

• 26 556
  • 188
  •   1
Отговори
# 180
ВЕднъж в подобна тема съм разказвала... имам такъв познат с виртуални афери. Подозирам, че от една минава в друга и така си доставя нещо шаренко, което явно липсва в брака му. Ако не го знаех нямаше да вярвам на тези истории с виртуалните хави. Но факт е - в 21-ви век живеем.
В случая на авторката нейният поне проявил някаква смелост да реши да върви по друг път и си казал. Моят познат даже това не прави май. Афера до дупка, докато се изчерпи. След това следващата. И си стои в брака. Не знам кое е по-лошо.

Веднъж разказваше ".. преди имаше друга...". Една вечер пък се похвали, че се запознал (виртуално) с фенка 91-ви набор (той самият 78-ми). Ако го бях насърчила май щеше доста да ги наброи. В същото време си стои женен и чати след като жена му заспи. Наистина не знам кое е по-обидно.

# 181
Здравей, при мен ситуацията беше подобна с тази разлика че синът ми розбра за този " виртуална позната" и ме уведоми. И аз като се разрових по надълбоко открих че връзката не е от 6 мис.   както мъжът ми се опита да я изкара, а е била с години наред около 4 преди да разбера. Но въпросната жена е с 17г.по млада от мъжа ми който е на 47 и не е женена. Мъжът ми си остана при нас и всячески се опитва да се докаже че е спрял с нея още повече че тази въпросната е с друг по млад от мъжа ми в мжмента. Но комуникацията между тях продължава в интернет и всъщност отношенията между нас са лъжливи според мен.
Мъжът ми иска да си запази брака но аз съм интелигентвна жина и розбирам всичко. Много се крият и какво ли замислят за в бъдеще. Видях също че моят хубостник е говорил с пршятелят на тая и явно се опитва по всякакъв начин да контролира живота й.
Мъжът ми си призна че е бил в ролята на големия брат и и помагал за всичко. Шначе намали секс.контакти. Стоя в несигурност и един потр.кредит плюс ипот. кредит и две деца момчета . Така че виждаш колко е сложна моята ситуация. ( АКО Искаш да прочетеш цялата ми истолия която и гооляма драма влез в " лъже ли ме че са само приятели ) и ще видиш кжментарите и съветите които ми дадоха другите жени.
Според мен ти тпябва да изчакаш за да видиш какво ще реши твоя човек. Дай си времме и стой спокойна колкото можеш. Мъжете често изпадат в кризи и всяко решение е предпоследно.
Дай си време, както и на него.
Може пък да предпочете децата си и да се върне. Не се отчайвай , мила.

# 182
  • София
Българския мъж има бекъп вариант - дава децата на майка си и всичко е на 6.
А майката няма ли същия вариант?

# 183
Аз го нямам, за другите жени - не знам Wink Факт е, че повечето жени имат съпорт от майките си за разлика от мен, и пак си гледат децата, просто с помощ от бабата. Рядко го ставят изцяло на бабин дом!

# 184
У нас, все пак не е като в някои арабски страни, където като кажеш 3 пъти "разведох се" и хоп, готово. Какви решения и действия очаквате?

да де, но там ако семейството и е стабилно са я договорили за достатъчно , което той не може да пипне, нейно си е. поне доколкото ми е иъвестно.

# 185
  • На Марс
У нас, все пак не е като в някои арабски страни, където като кажеш 3 пъти "разведох се" и хоп, готово. Какви решения и действия очаквате?

да де, но там ако семейството и е стабилно са я договорили за достатъчно , което той не може да пипне, нейно си е. поне доколкото ми е иъвестно.

точно обратното е ... там дъщерите или ги продават или са длъжни да платят зестра не случайно арабите казват че ако "имаш дъщеря се едно поливаш градината на съседа". Поне аз така съм чувал ...

# 186
Авторке, нямам време да чета другите мнения,правилно са те посъветвали. Непременно се консултирай с адвокат относно ипотеката и семейното жилище. Вероятно ще го дадат на теб до навършване на пълнолетието на децата. Започни дело за развод, предложи му по взаимно съгласие, това става със споразумение, в което ще уредите всички въпроси, най-вече с издръжката.
Млада си все още, а децата ти не са малки. Ще се справите. Адекватното държание в този случай е да не се обясняваш и да не показваш излишни емоции, а да действаш по същество.

# 187
  • при късмета

Поста беше във връзка с това, че имаше потребители, които смятаха темата за пързалка, защото нямало развитие по казуса за няколко дни. Ти как прецени, че е във връзка с това кой какво ще има, нямам представа

# 188

Поста беше във връзка с това, че имаше потребители, които смятаха темата за пързалка, защото нямало развитие по казуса за няколко дни. Ти как прецени, че е във връзка с това кой какво ще има, нямам представа

ами примера коментирах.

Общи условия

Активация на акаунт