Game of Thrones Teмa 26 - S7 “Shall we begin?”

• 44 249
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
 приемам поправката. Бран от Миналото е бил най-удобна мишена за Петир, който  в желанието си да причини война Ланистъри- Старки е бил "задвижен" от Бран от Бъдещето. Най-вероятно на Бран от бъдещето тази война му е била необходима защото по "ефекта на пеперудата" е открил че най-малко щети за човечеството ще има ако пожертва Севера.

# 661
Джон Сняг, много филми те се смесват в главата. Златния компас, Ефекта на пеперудата.... Това е Игра на тронове. Щом ги няма ги няма. Буквално си се филмирал.

Защо Дани да не можела да има деца, като била майка на дракони? Другите Таргериен да не би да не са били? Рода да се беше затрил тогава?

# 662
  • Варна
приемам поправката. Бран от Миналото е бил най-удобна мишена за Петир, който  в желанието си да причини война Ланистъри- Старки е бил "задвижен" от Бран от Бъдещето. Най-вероятно на Бран от бъдещето тази война му е била необходима защото по "ефекта на пеперудата" е открил че най-малко щети за човечеството ще има ако пожертва Севера.
Не, Бран от бъдещето няма пръст в тази история с Кутрето, на него му трябва Бран да бъде жив. Wink

# 663
  • Варна
Защо Дани да не можела да има деца, като била майка на дракони? Другите Таргериен да не би да не са били? Рода да се беше затрил тогава?
Кой е казал, че заради драконите Дани не може да има деца? Мирри Маз Дуур й направи някаква магия и й каза, че няма да може да има повече деца. Не знаем дали наистина не може .

# 664
Джони пак смесваш книгата и сериала, принципно си прав, но тук коня вече е изтърван, тези неща ги няма вече, няма и смисъл от вълчищата. Джон го убиха, минаха само с един вой, дори не си изпълниха първоначалния план, съзнанието му да се пренесе в Дух. 

Spartacus е 5 милиона на епизод. но са само 3 сезона с по малко епизоди като цяло. Викингите са били с 40 мил. за първи сезон. Проверявай си "фактите" преди да ги пльоснеш тука като чиста монета.

Относно забавянето за което толкова копнееш. То е напълно излишно при падането на Бран, целта е изненада, шок и ужас. Нямаше да го постигнат със забавен каданс. Я сега си представи и червената сватба със забавен каданс и тонове кръв.

Аз вярвам само в Бран в настоящето. Не се е бутал сам и не може да влиае на миналото.

# 665
Да подхвана друга тема, от къде тръгна това, че Кутрето се е опитал първоначално да убие Бран? Че гледам вече има разни анализи дали ще се опита да довърши започнатото.
Ножът с който се опитаха да заколят Бран е на Кутрето.
Но го губи в облог с Робърт. След ареста на Нед си го връща.

# 666
Не знам дали този линк със спойлери е пускан, но ще го пусна в скрит текст.

Внимание, в линка се съдържат лийкнати сцени от епизод 6 и възможни спойлери, така че който не иска да чете, да не отваря. Моля коментарите в скрит текст.

Скрит текст:

Пак предупреждавам, че следва видео с възможни спойлери
Скрит текст:

# 667
Във втори епизод е трябвало да има сцена с Джон и Дух която е била отстранена. Режисьор казва, че е опитал всичко за да оставят сцената и не е успял.

# 668

Аз вярвам само в Бран в настоящето. Не се е бутал сам и не може да влиае на миналото.
ти не знам в какво вярваш ама във сериала Бран от настоящето се варгна във Ходор в миналото.

Също така без малко Бран от Настоящето да се свърже с Нед от миналото. А на този етап Бран от Настоящето е един обикновен чирак.

В третия епизод (на последния сезон) показа на Санса, че вижда навсякъде където има язови дървета. Видял е й сватбата й в Зимен Хребет, въпреки, че не бе там.
Също така Кралят на Нощтта си набеляза специално Бран, това не е случайно.

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 02:17 от Джон Сняг

# 669
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз се чудя кой е този Петир,та чак ми се наложи да гугъл.Аз си го знам като Бейлиш или Литълфингър.
Дани не може да има деца,това стана ясно когато роди нейното(а как умря то,че не помня вече..) и когато правиха магия на Дрогос(или Драгос?),за да се излекува.

По принцип много помня,но в този сериал,само на 10/12-на запомних имената.А е 7-ми сезон Rolling Eyes

# 670
Извинявайте за намесата, но ще си хвърля моите пет стотинки относно мрънкането срещу критиките, които се отправят към  Д и Д.
Дорн - седнали три патки и мислят как да отмъстят на най- омразния враг и убиец на своя баща. И да решението е: да убием брат му и племенника му и да оставим цяло кралство без законен наследник. Каква логика, каква съобразителност, каква мисъл!?!?!?!?
Сори, но аз на "това" няма как да се насладя. Мисля че феновете са интелигентни и нямат нужда от подигравки.
 За вълчищата - или добро или нищо. Просто няма смисъл.

# 671
Кой е казал, че заради драконите Дани не може да има деца? Мирри Маз Дуур й направи някаква магия и й каза, че няма да може да има повече деца. Не знаем дали наистина не може .
По-горе се писа, че заради драконите мен можела да има деца. Пиша от телефона, не ми се вади цитат. Помня и аборта.

# 672
Само да кажа, че няколко пъти чета за похват "забавен каданс"
Ами това е толкова детско, тъпо и изтъркано, че не виждам защо се дава като пример 🤔

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 09:36 от rummi_pl

# 673
забавния каданс е най-грозното нещо в киното. и кръвта в Спартак е пълна простотия. т'ва са сцените, които ми се искаше да не гледам в Спартак щото сриваха нивото на перфектния сериал Laughing

# 674
Само да кажа, че няколко пъти чета за похват "забавен каданс"
Ами това е толкова детско, тъпо и изтъркано, че не ниждам защо се дава като пример 🤔

Да се сравнява Игра на тронове със Спартак ми се струва абсурдно. А пък забавения каданс и пръскащите капки кръв да се имат за връх в специалните ефекти - просто нелепо. Понякога не вярвам какви неща чета в темата...

На мен вълчищата не ми липсват. Не следя сериала заради тях или заради драконите. Много по-интересни са ми съвсем други неща от историята и дали до Джон Сноу имало вълчище или не, според мен не е определящо за качеството на сериала

Общи условия

Активация на акаунт