Имайки връзка с повече от 1-2, имаш и шанса на опознаваш различни типажи мъже.Виждаш кой какъв е, какво ти дава, какво можеш да очакваш, изграждаш си някакви критерии какво би те удовлетворило като съпруг, като баща на детето ти, накратко, ако си умна, научаваш се да правиш разлика между "лошите момчета" и готините такива.
Авторката показва завидна наивност по отношение на мъжете, след като се е увлякла по подобен идиот.....а това е основно от липсата й на опит с мъжете.
Е, някои и след 100-на мъже пак не си научават урока, ама .....
Аз говоря за връзки.Което е доста по-различно от само секс с тоя или оня....
И не, не можеш да опознаеш какви са различните типажи мъже във връзки, ако ти си в продължителна връзка с ЕДИН човек.
На пръв поглед, готиния съсед може да ти изглежда мил, вежлив, работлив, влюбен в жена си и да й завиждаш за страхотния късмет с него, а всъщност "у дома" той да е вечно намръщен, сърдит комплексар, който възприема жена си като обслужващ персонал.
Ако младите жени можеха да опознават характерите на мъжете "от разстояние", нямаше да има толкова теми тук, в които същите тези млади жени се оплакват как мъжа им се е "променил" на 180 градуса 2 години след брака, или да се учудват и да не вярват, че има и мъже, които се грижат за жените си, глезят ги и са напълно отдадени на жена и деца.
Току що прочетох темата, в която една жена се оплаква от импотентността на приятеля си.И търпи и него, и натякаванията му, че само секса й е в главата, и нежеланието му да разреши проблема си повече от година.Дали, ако знаеше какво е истинска пълноценна връзка, истински взривяващ секс, щеше да се терзае, измъчва и да седи с подобен цяла година?
И много гледам. Не отсега. И да, характерът личи във всичко, което човек прави, показва и казва, във всичко. Проблемът на младите жени, пък и на не толкова младите, като чета тук, според скромното ми мнение, е че не познават себе си и не знаят Те какво искат. Няма чуденки, като знаеш какво искаш и какво ти е необходимо. Проблемът не е в липсата на ен брой връзки, че да опознаеш другите. Трябва да познаваш себе си. Но приемам, че за теб може да е необходимо по-дълбок контакт, за да схванеш някой плазмодий ли е или не, харесва ли ти или не. Приемам, че има и такива хора. Ок.
В темата става въпрос за сексуално привличане.
А по отношение на темата, която си споменала, още в първия или втория си пост тук, споменах.: Всички тези глупости, произтичат от факта, че много хора си въобразяват, че половинчатостите са им по силите и са добри и удовлетворяващи, само защото за момента единствено те са налице. Ама карай, връзка да има, нали!?
И влизат в една схема - някои осъзнават какво им липсва, някои не, но като достигнат момента, в който не издържат повече, ако нямат самоуважение и достатъчно акъл, опитват да запълнят някакви дупки с други непълноценни половинчатости... И си правят живота мазало, че и този на най-близките си. С глупост, със страхливост ... Това и сто връзки да преживееш, ако не ти светне в твоята глава, в други няма да го намериш. Ако слушат такива като твоите мнения и на още някои други, съвсем спокойно ще продължават да търсят себе си "във връзки", както му казваш.
По-благозвучно е, съгласна съм.
. За мен , дори и да не изневери на приятеля си с него , пак няма да се чувства ок с връзката си , просто е в период , в който има нужда от нова тръпка . Така че ,каквото и да я посъветваме , ще направи това , което тя чувства за правилно . За мен лично ако и се мъцка наляво - надясно , най-честно е да прекрати връзката си , но за това се иска смелост и доблест , звучи като умно момиче , дано да съумее хубаво да притегли нещата .