Флирт с колега?

• 28 407
  • 314
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:
Опитът с различни партньори не се изчерпва само с различния размер....    Laughing
Имайки връзка с повече от 1-2, имаш и шанса на опознаваш различни типажи мъже.Виждаш кой какъв е, какво ти дава, какво можеш да очакваш, изграждаш си някакви критерии какво би те удовлетворило като съпруг, като баща на детето ти, накратко, ако си умна, научаваш се да правиш разлика между "лошите момчета" и готините такива.
Авторката показва завидна наивност по отношение на мъжете, след като се е увлякла по подобен идиот.....а това е основно от липсата й на опит с мъжете.
Е, някои и след 100-на мъже пак не си научават урока, ама .....

Абе, Краси, опознаването на човеците само в сексуална тяга ли става??  Разсмя ме.

А ти четеш ли?    Laughing   Или "виждаш" само това, което е в ума ти?  
Аз говоря за връзки.Което е доста по-различно от само секс с тоя или оня....
И не, не можеш да опознаеш какви са различните типажи мъже във връзки, ако ти си в продължителна връзка с ЕДИН човек.
На пръв поглед, готиния съсед може да ти изглежда мил, вежлив, работлив, влюбен в жена си и да й завиждаш за страхотния късмет с него, а всъщност "у дома" той да е вечно намръщен, сърдит комплексар, който възприема жена си като обслужващ персонал.
Ако младите жени можеха да опознават характерите на мъжете "от разстояние", нямаше да има толкова теми тук, в които същите тези млади жени се оплакват как мъжа им се е "променил" на 180 градуса 2 години след брака, или да се учудват и да не вярват, че има и мъже, които се грижат за жените си, глезят ги и са напълно отдадени на жена и деца.

Току що прочетох темата, в която една жена се оплаква от импотентността на приятеля си.И търпи  и него, и натякаванията му, че само секса й е в главата, и нежеланието му да разреши проблема си повече от година.Дали, ако знаеше какво е истинска пълноценна връзка, истински взривяващ секс, щеше да се терзае, измъчва и да седи с подобен цяла година?

Краси, аз много чета.Smiley И много гледам. Не отсега. И да, характерът личи във всичко, което човек прави, показва и казва, във всичко. Проблемът на младите жени, пък и на не толкова младите, като чета тук, според скромното ми мнение, е че не познават себе си и не знаят Те какво искат. Няма чуденки, като знаеш какво искаш и какво ти е необходимо. Проблемът не е в липсата на ен брой връзки, че да опознаеш другите. Трябва да познаваш себе си.
 Но приемам, че за теб може да е необходимо по-дълбок контакт, за да схванеш някой плазмодий ли е или не, харесва ли ти или не. Приемам, че има и такива хора. Ок.
 В темата става въпрос за сексуално привличане.
А по отношение на темата, която си споменала, още в първия или втория си пост тук, споменах.: Всички тези глупости, произтичат от факта, че много хора си въобразяват, че половинчатостите са им по силите и са добри и удовлетворяващи, само защото за момента единствено те са налице. Ама карай, връзка да има, нали!? Yum  И влизат в една схема - някои осъзнават какво им липсва, някои не, но като достигнат момента, в който не издържат повече, ако нямат самоуважение и достатъчно акъл, опитват да запълнят някакви дупки с други непълноценни половинчатости... И си правят живота мазало, че и този на най-близките си. С глупост, със страхливост ... Това и сто връзки да преживееш, ако не ти светне в твоята глава, в други няма да го намериш. Ако слушат такива като твоите мнения и на още някои други, съвсем спокойно ще продължават да търсят себе си "във връзки", както му казваш.Yum По-благозвучно е, съгласна съм.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 10:29 от luna

# 121
Скрит текст:
Скрит текст:
Опитът с различни партньори не се изчерпва само с различния размер....    Laughing
Имайки връзка с повече от 1-2, имаш и шанса на опознаваш различни типажи мъже.Виждаш кой какъв е, какво ти дава, какво можеш да очакваш, изграждаш си някакви критерии какво би те удовлетворило като съпруг, като баща на детето ти, накратко, ако си умна, научаваш се да правиш разлика между "лошите момчета" и готините такива.
Авторката показва завидна наивност по отношение на мъжете, след като се е увлякла по подобен идиот.....а това е основно от липсата й на опит с мъжете.
Е, някои и след 100-на мъже пак не си научават урока, ама .....

Абе, Краси, опознаването на човеците само в сексуална тяга ли става??  Разсмя ме.

А ти четеш ли?    Laughing   Или "виждаш" само това, което е в ума ти?  
Аз говоря за връзки.Което е доста по-различно от само секс с тоя или оня....
И не, не можеш да опознаеш какви са различните типажи мъже във връзки, ако ти си в продължителна връзка с ЕДИН човек.
На пръв поглед, готиния съсед може да ти изглежда мил, вежлив, работлив, влюбен в жена си и да й завиждаш за страхотния късмет с него, а всъщност "у дома" той да е вечно намръщен, сърдит комплексар, който възприема жена си като обслужващ персонал.
Ако младите жени можеха да опознават характерите на мъжете "от разстояние", нямаше да има толкова теми тук, в които същите тези млади жени се оплакват как мъжа им се е "променил" на 180 градуса 2 години след брака, или да се учудват и да не вярват, че има и мъже, които се грижат за жените си, глезят ги и са напълно отдадени на жена и деца.

Току що прочетох темата, в която една жена се оплаква от импотентността на приятеля си.И търпи  и него, и натякаванията му, че само секса й е в главата, и нежеланието му да разреши проблема си повече от година.Дали, ако знаеше какво е истинска пълноценна връзка, истински взривяващ секс, щеше да се терзае, измъчва и да седи с подобен цяла година?

Краси, аз много чета.Smiley И много гледам. Не отсега. И да, характерът личи във всичко, което човек прави, показва и казва, във всичко. Проблемът на младите жени, пък и на не толкова младите, като чета тук, според скромното ми мнение, е че не познават себе си и не знаят Те какво искат. Няма чуденки, като знаеш какво искаш и какво ти е необходимо. Проблемът не е в липсата на ен брой връзки, че да опознаеш другите. Трябва да познаваш себе си.
 Но приемам, че за теб може да е необходимо по-дълбок контакт, за да схванеш някой плазмодий ли е или не, харесва ли ти или не. Приемам, че има и такива хора. Ок.
 В темата става въпрос за сексуално привличане.
А по отношение на темата, която си споменала, още в първия или втория си пост тук, споменах.: Всички тези глупости, произтичат от факта, че много хора си въобразяват, че половинчатостите са им по силите и са добри и удовлетворяващи, само защото за момента единствено те са налице. Ама карай, връзка да има, нали!? Yum  И влизат в една схема - някои осъзнават какво им липсва, някои не, но като достигнат момента, в който не издържат повече, ако нямат самоуважение и достатъчно акъл, опитват да запълнят някакви дупки с други непълноценни половинчатости... И си правят живота мазало, че и този на най-близките си. С глупост, със страхливост ... Това и сто връзки да преживееш, ако не ти светне в твоята глава, в други няма да го намериш. Ако слушат такива като твоите мнения и на още някои други, съвсем спокойно ще продължават да търсят себе си "във връзки", както му казваш.Yum По-благозвучно е, съгласна съм.

Принципно си права, особено за това, че е добре човек да знае какво иска и търси ПЪРВО той самият...
Обаче, малко хора могат да опознаят себе си, ако живеят в "капсула", затворена за други индивиди. Без значение дали става дума за връзки, колеги, приятели....А връзките са важни именно, защото така разбираш какво искаш от човека до теб, а не какво очакваш от себе си.    Peace
Аз на 20 имах една представа за мъжете, на 25 и след някоя и друга връзка, малко по-различна.
И болшинството са така....да не казвам, че не познавам супер разумен тийн, на 19-20, който да е напълно наясно със себе си и да знае какъв партньор би му подхождал до живот.А "връзвайки" се за първата любов, може и никога да не научи ....

# 122
Жената по принцип си има идея какъв мъж иска- моделът е баща й. А на 19-20 жените особено може да са доста зрели. Всъщност жените някъде от 16 нагоре имат акъла на 28-годишен мъж, като отговорност, концентрация.

Никой партньор не подхожда до живот- нещата се менят на има-няма 5 години и ако връзката и участниците не се държат във форма, работата отича.

# 123
Любимото ми е мъжа да се скъсва да работи ,а жената да се чуди с какво да си запълни времето. Той едва ли работи до късно за свой кеф само .А ако той ти изневерява с тези закъснения дали на теб ще ти е кеф ,ако си в такава ситуация ?

# 124
" да живееш в капсула" за теб означава да не си във сексуална връзка с мъж ли? Smiley Прощавай, ако пак ти се види, че в главата ми само секс, но връзката между жена и мъж е точно това. В основата й е секса. Оттам нагоре се гради другото. В темата също става въпрос за сексуално привличане.  
 Останалото е приятелство, роднинство, колегиални отношения, познанство и още, и още... Аз поддържам връзка с много хора - роднини, близки, приятели, колеги, познати...
Ежедневно човек контактува с другите и получава обратна връзка с тяхното поведение и отношение към всичко, за което ще се сетиш и няма да се сетиш. Ако не можеш и не си в състояние да тълкуваш и разбираш човека в естествената му среда, когато не внимава евентуално, защо се заблуждаваш, че от по-дълбок контакт, при поставена цел и поведение съобразено с целта, ще схванеш?  Принципно, въпросът ми не е лично към теб и не държа на мен да се отговори. Това човек сам със себе си трябва да го изяснява.
А тийновете се учат и гледат от нас.

П.П. На авторката, по повод коментара й, че човекът, споменавайки, че жена му не е пречка за изневяра, си вади извода, че за него жена му не важи, пропуснах да напиша...: Не, човекът просто ти е казал в прав текст, че има жена и дете и че от теб се иска само секс, докато не се появи друга специална и да не си въобразяваш нещо повече.  

П.П. след П. П. И не съм права "принципно", ама в претворената реалност да е друго. Принципите, ако не се прилагат в действителност и в частност, са си просто празни приказки.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 11:24 от luna

# 125
" да живееш в капсула" за теб означава да не си във сексуална връзка с мъж ли?
Скрит текст:
Smiley Прощавай, ако пак ти се види, че в главата ми само секс, но връзката между жена и мъж е точно това. В основата й е секса. Оттам нагоре се гради другото. В темата също става въпрос за сексуално привличане.  
 Останалото е приятелство, роднинство, колегиални отношения, познанство и още, и още... Аз поддържам връзка с много хора - роднини, близки, приятели, колеги, познати...
Ежедневно човек контактува с другите и получава обратна връзка с тяхното поведение и отношение към всичко, за което ще се сетиш и няма да се сетиш. Ако не можеш и не си в състояние да тълкуваш и разбираш човека в естествената му среда, когато не внимава евентуално, защо се заблуждаваш, че от по-дълбок контакт, при поставена цел и поведение съобразено с целта, ще схванеш?  Принципно, въпросът ми не е лично към теб и не държа на мен да се отговори. Това човек сам със себе си трябва да го изяснява.
А тийновете се учат и гледат от нас.

П.П. На авторката, по повод коментара й, че човекът, споменавайки, че жена му не е пречка за изневяра, си вади извода, че за него жена му не важи, пропуснах да напиша...: Не, човекът просто ти е казал в прав текст, че има жена и дете и че от теб се иска само секс, докато не се появи друга специална и да не си въобразяваш нещо повече.  

П.П. след П. П. И не съм права "принципно", ама в претворената реалност да е друго. Принципите, ако не се прилагат в действителност и в частност, са си просто празни приказки.
Имам предвид точно живота на авторката.
Тя е идеалното потвърждение на моята "теория".
Дотолкова се е капсулирала с ученическата си любов, та въпреки останалите си, най-вероятно немалко контакти в живота, така и не е "видяла" какви други мъже се срещат по света....     Laughing
И затова "лапва като шаран" на елементарна кукичка, подхвърлена й от сериен кръшкач.
Ако за тия години, освен първата й любов, бе ималаа поне още 1-2 връзки с различен тип мъже, може би нямаше да подходи така наивно и да вярва, че господинът е искрено занитересуван от нейната уникална личност, а щеше да "чете между редовете" и да разшифрова това, което той действително влага в думите си.
А именно, че не е моногамен, че обича да кръшка, че обича жените и че предвид факта, че има жена и дете, тя не може да очаква от него нищо повече от малко секс.Или повече, ако е добра в леглото, продължителността на "връзката" им най-вероятно ще зависи от креватните й умения.
Сама виждаш, че жените с повечко опит, пишещи в темата, успяха без усилие да го разчетат що за птица е.    Mr. Green

# 126
  • Испания
и да разшифрова това, което той действително влага в думите си.
А именно, че не е моногамен, че обича да кръшка

Тук няма нищо за разшифроване, защото самият той ѝ го е казал. Но, според мен, тя е захапала въдицата и хем ѝ се иска, хем не ѝ стиска.

# 127
Абсолютно нищо няма за разшифроване. Той всичко си е изпял - само секс, не може с една жена и т.н.

# 128
Боже, тази тема е идеалното потвърждение за двойния стандарт, който иначе всички отричате, че съществува.
Красота.

# 129
Напълно си права , Amour . Незнам защо , но имам усещането , че авторката , въпреки че вижда що за стока е "обожателят и "  , все пак се надява между тях да се получи нещо и едва ли не тя да е жената , която ще промени възприятията му . От друга страна не може да му се сърди - той си е казал в прав текст - аз НЕ съм моногамен , пробва се човекът - ако стане , стане , ако не - жени и готини колежки бол . На мен ми се струва , че тя си  е лапнала , да не кажа и влюбена Stuck Out Tongue Winking Eye . За мен ,  дори и да не изневери на приятеля си с него , пак няма да се чувства ок с връзката си , просто е в период , в който има нужда от нова тръпка . Така че ,каквото и да я посъветваме  , ще направи това , което тя чувства за правилно . За мен лично ако и се мъцка наляво - надясно , най-честно е да прекрати връзката си , но за това се иска смелост и доблест , звучи като умно момиче , дано да съумее хубаво да притегли нещата .

# 130
Боже, тази тема е идеалното потвърждение за двойния стандарт, който иначе всички отричате, че съществува.
Красота.

Кой двоен стандарт от всичките? Laughing

# 131
Че чъжът е виновен в кажи-речи 80% от ситуациите. Когато жена е в същата ситуация, коментарите са коренно различни. Това го вижда всеки извън форума, от години го слушам :д
Но нееее, форумките винаги давали съвети според ситуацията и обстоятелствата Laughing

# 132
Че чъжът е виновен в кажи-речи 80% от ситуациите. Когато жена е в същата ситуация, коментарите са коренно различни. Това го вижда всеки извън форума, от години го слушам :д
Но нееее, форумките винаги давали съвети според ситуацията и обстоятелствата Laughing

Имаше всякакви мнения всъщност. Не мисля, че авторката събра много симпатия за гигантския си егоизъм.

# 133
Капсула- не капсула, от дистанцията на времето като се замисля- ако си бях хванала точно първото гадже от гимназията, щяхме да сме си перфектни.

То е ясно какви мъже НЕ търся, признаците са очевадни. Въпросът е, че от хубавите мъже някои жени си мислят, че трябва да изберат най-най и винаги тревата ще ми се струва по-зелена. Но от едно ниво нагоре разликите са малки- ако си хванал свестен мъж, оттам нататък все по-трудно ще намериш супер-свестен, или разликата ще е в детайлите, които са незначително.

И аз си мисля, че има двоен стандарт. Ако един мъж каже, че му е омръзнало гимназиалното гадже и иска разнообразие- интересно ще стане:)

# 134
Скрит текст:
Капсула- не капсула, от дистанцията на времето като се замисля- ако си бях хванала точно първото гадже от гимназията, щяхме да сме си перфектни.

То е ясно какви мъже НЕ търся, признаците са очевадни. Въпросът е, че от хубавите мъже някои жени си мислят, че трябва да изберат най-най и винаги тревата ще ми се струва по-зелена. Но от едно ниво нагоре разликите са малки- ако си хванал свестен мъж, оттам нататък все по-трудно ще намериш супер-свестен, или разликата ще е в детайлите, които са незначително.

И аз си мисля, че има двоен стандарт. Ако един мъж каже, че му е омръзнало гимназиалното гадже и иска разнообразие- интересно ще стане:)
Това не е двоен стандарт , а различно отношение към мъжката /потенциална/ изневяра. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт