д-р Иван Вълканов-уролог,шарлатанин и НЕКАДЪРНИК!Убиец!

• 29 522
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Да , смело твърдя, че здравеопазването у нас в момента е абсолютно скапано,  пропаднало и пр. Сравнявам го с това преди 25 години, като дете, израсло между лекари, сравнявам го и с еднократен опит в провинциална гръцка болница. У нас по-голяма част от лекарите не са си доучили, водени са само от користни цели, а останалите малко, единици, умни и кадърни се борят със здравната система да продължат да упражняват професията, така, както са учили, а не както им разписва рамковия договор.

# 46
темата не е за бг лекарите, а за един лекар
обобщаването отдавна е белег за ниска култура

# 47
Mirella, ако не обобщавам, трябва да напиша поне 20 имена на лекари, които са поставили грешна диагноза на брат ми, за нещо, което не е смъртоносно, но повече от година пи силни лекарства, или на други, които искаха да оперират майка ми от рак на хранопровода, въпреки че нямат сполучлива операция, или онези преди тях , които ни уверяваха, че не може да преглъща на нервна почва. За всяко нещо по две, три безумни мнения, които предпочитам да обобщя и забравя. В тази тема срещнах същото, защото, колкото и да твърдите, че въпросният лекар е добър, за мен е точно обратното. Добрият лекар намира сили да обясни по човешки начин, какво е положението, а не се налага близките да научат в отделението за палеативни грижи от какво ще "лекуват" любим човек.
И отново ще обобщя, като Вас, че човекът с висока култура пише грамотно, използвайки пунктуационни знаци (това извън темата, без да визирам някого лично).

# 48
Здравейте, баба ми е пациент на д-р Вълканов и ме помоли да пусна мнение вместо нея!
"Уважаеми читатели, още в началото на тези няколко реда, които реших да напиша, искам да призная, че доста се колебаех да пиша или не. Но след като прочетох написаното за д-р Вълканов - тези тежки, грозни, злобни и съвсем неоснователни обвинения се възмутих до дъното на душата си.
Напълно разбирам мъката и разочарованието на тази млада жена, защото аз също имам големи урологични проблеми, съчувствам и, но не съм съгласна с упреците и руганите, които отправя към д-р Вълканов. За своите болежки и за лошата съдба не трябва да се сърдим и да обвиняваме лекарите.
Аз съм възрастна жена оперирана лично от д-р Вълканов и то сложна операция още в 2002 година. Оттогава до сега съм оперирана още осем пъти в град Пловдив в болница "Кастела", като последния път се случи на 03.01.2020 година от същия този поруган, окулен и омерзен д-р Вълканов и неговия млад екип. Много пъти съм благодарила и до края на живота си ще му бъда благодарна, за това че той спасява и колкото е възможно удължава житова ми, разбира се и с Божията помощ.
Д-р Вълканов няма нужда от моята похвала нито от реклама или излишни неискрено изказани думи и благодарности. Той е сериозен човек, прям, принципен, човек с достойнство. Най-голямо доказателство за неговия опит, талант, умение и ежедневното посещение на десетк пациенти от различни градове и села в страната пред неговия медицински кабинет в гр. Хасково. Какво е това, кара тези хора да чакат с часове пред кабинета лично него? - това е вярата и надеждата, че той е човекът, лекарят, който ще им помогне.
И в края на споделеното от мен искам да се обърна към всички свои съграждани и съутечественици с искрена молба: Мили хора, живеем в свободна и демократична държава, в която всеки има право на свободен изказ, мнение, становище, но то задължително би трябвало да бъде базирано на дългогодишни наблюдения и опит, да си бил свидетел, да си видял с очите си, да си го преживял.
Нека не хули и не нападаменашите лекари, а да ги подкрепяме, да се молим да ги има повече и да си останат тук в България, а не да бягат в чужбина, прокудени от обиди, нападения, злобни изказвания и завист.

# 49
Искам и аз да кажа мнението си за този т.нар. д-р Иван Вълканов .Лично аз не препоръчвам на никой да ходи при него .Няма елементарно уважение към пациентите си ,грубиян и поставя диагнози наизуст без даже да е прегледал пациента.Много съм разочарована от този човек, лекар няма да го нарека защото това е призвание , лекар се става от  любов към хората и желание да помагаш  да даряваш живот, а не от алчност за пари.

# 50
Напълно подкрепям вашето мнение
Лично съм потърпевш

Общи условия

Активация на акаунт