Дневникът тема 83 - Да отслабнем всички заедно!

• 38 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Амур,повечето хора избират "лесният" вариант..При положени,че можеш да си набавиш дозата захар и мазнини(любимата за мозъка) само със едно протягане на ръка,от какъв зор ще бъркаш смеси за кексове във къщи?! И малко по малко-и си станал като наркоман,да си искаш дозата всеки ден.
Скрит текст:
.То това и във филма беше засегнато-за лесният достъп до такъв вид храна.За вкусното-също..Повечето са се погрижили да ни е сладко и вкусно...и да искаме още...Взимаш една вафла-и ей ти  бърза доза захар  и едни 400 калории..Иначе никой не ми тика вафлата във ръцете,аз сама си я вземам-и това е факт.
Ако знаеш колко ми е познато това....    Laughing   около 7-8 години почти живях така.
И понеже знам за какво става дума,  затова не искам никога повече да се връща това време.

# 76
Аз си мислех, че никой не пише, а то нова тема имало. И аз съм я пропуснала.
Нещата при мен вървят горе-долу добре. Правя си фастовете, като не се втелясвам толкова с часовете, храната гледам да е вм-нвх и ми е леко на коремчето. Вчера ядох сладко, може би повече от седмица не бях, и както никога успях да изям по едно от вид без да повторя. Въобще можех и без да го ям, ама какво се подлъгах не знам, даже и не ми беше вкусно както преди. Днес имам и малък +на кантара, вероятно задържана вода, но не ме притеснява. Днес си продължавам по план.
Връщам се да ви чета назад.

# 77
И аз не искам да се връща това време и доколкото зависи от мен никога няма да позволя отново да затъна до там.
Трудно е да се извърви пътя от ИСКАМ (да изям вафлата), но НЕ МОГА до МОГА (да изям вафлата), но НЕ ИСКАМ.

# 78
Трудно е да се извърви пътя от ИСКАМ (да изям вафлата), но НЕ МОГА до МОГА (да изям вафлата), но НЕ ИСКАМ.
Точно това в зеленото си казвам аз вече. За себе си извървях пътя и намерих мир със себе си, и точно когато се примирих със себе си нещата започнаха да се случват.

# 79
  • Козлодуй
И аз се връщам към нисковъглехидратно хранене с нови сили почти се излекувах от афти с вода за уста афтодонт и гелче анафтин и балсам за устни с прополис Simple Smile Въпреки че ме болеше много пак имам малък + тази сутрин не съм прекалявала с нищо но явно както казвате съм задържала вода Simple Smile Благодаря за подкрепата Simple Smile

# 80
Mother of PrincesS,пусни ми на лични името на  добавката и от къде я поръчваш,ако нямаш нищо против-разбира се. Аз имам всякакви добавки в къщи-като започнеш от рибено масло,минеш през колагени и хиалуронови киселини  и стихнеш до куркумин или  екстракт от манго примерно..Абе ,много добавки имам и  купувам по принцип ..С други думи-бих пробвала и тази ... Simple SmileНо да видя какво има вътре първо като активно вещество евентуално,да не се окаже че и това съм пила..

В новата версия не мога да се ориентирам от къде се изпращат лични съобщения.  Confused  Но мога тук да ти я напиша, едва ли ще има проблем - МСМ,   поръчах го на прах, а не на капсули, защото тя така го е пила (от Зоя.бг го поръчах). Пак казвам обаче никъде не намерих информация да действа върху отслабването. Ако искаш като го пия 2седмици ще ти кажа как са нещата Flowers Hibiscus

# 81
  • Козлодуй
Mother of PrincesS, и как точно го е пиела като е на прах? Simple Smile И аз ще се възползвам от предложението изглежда добре тази добавка Simple Smile

# 82
Аз съм го взимала в периода на вегетарианстване, добавях го към смутитата.

# 83
  • тук и там
Благодаря,Mother of princesS. :bouquet:Aз на прах няма да пия това нещо.Предвид факта че един билков чай не мога да изпия без да подслаждам,това  още по-малко ще мога..Но ще потърся на капсули.За отслабване едва ли ще ми помогне,но за болките във кръста-има по-голяма вероятност. Peace

# 84
Ясно... половината не ми четете постовете Sweat Smile не мога да си обясня как по друг начин, темата ще е достигнала 50 страници, аз ще кажа че подготвям нова тема, пускам следващ пост с линк и не сте разбрали Smile Нищо де, аз не че много умни неща казвам, но наистина ми стана странно, че не сте видели новата тема Grinning Това в кръга на шегата, да няма сърдити Wink

Амур, много си права. Обаче искам да ви кажа, че емоционалното хранене не се изразява само в ядене на нездравословни и вкусни храни в големи количества.  Когато дойдох в темата бях много се залисала по групите на Инес, Весела и прочие, постоянно мислех какво здравословно и хубаво нещо да приготвя, колко калории е пък какво е пък що е. А и понякога количествата увличат, особено ако са на нещо маскирано като "здравословно". И сега съм в период, в които почти не готвя, а ако готвя - не е нищо сладко, хлебно и прочие не зависимо от хубавите брашна, захари и тн. И ако много ми се дояде сладко предпочитам да си купя бонбон рафаело или линд - един-два и приключва всичко. Пък боклук или не - не ме вълнува кой знае колко, като знам че съм изяла 20 грама и се приключи с желанието за сладко.
Аз карам май на войнската диета и ми е много приятно и леко. Само че до сватбата остават 5 дни и сериозно се замислям за ден-два на диня. Искам да стана 66 до събота, сега съм 67.7. От друга страна пък ме притеснява, че ще ми излезе през носа, стартирах 69.4 - кило и половина за 5 дни е горе долу добре. Вчера и днес задържам сваленото.

# 85
Аз нали ви се оплаках, че съм 69 кг., е, днес кантара показа 68, но значително намалих количеството на динята. Явно съм се била подула от голямото количество вода.

# 86
Аз нали ви се оплаках, че съм 69 кг., е, днес кантара показа 68, но значително намалих количеството на динята. Явно съм се била подула от голямото количество вода.

Много висок ГИ има пустата диня Frowning1 А толкова да я обичам...

Този гранофурин продава ли се свободно по аптеките? Последно го взимахме кучето като беше кученцето и му падаше козинка на петна. Но това беше преди 11-12 години вече. Често ми се случва да се прехапя, сигурно и за това ще ми помогне?

Ох, явно и аз имам проблем с емоционалното хранене. Или поне нещо такова. Като се чувствам добре, спирам да следя какво ям. Това хляб, бири, картофи... за нищо ги нямам, когато съм добре емоционално. Появят ли ми се някакви проблеми от лично естество, се взимам в ръце. Обяснението е ясно, но си давам сметка, че не е правилно това.

# 87
  • Велико Търново
Гранофурин се продава и в хуманни, и във ветеринарни аптеки.При нас в Търново е само по ветеринарните.
"Историческите дънки на Галиано" са ми вече големи, няма да обяснявам на каква цена.
Храненето ми е под абсолютен контрол вече Blush BlushНаучих се кои храни ме държат сита поне 6 часа и от тях не качвам.Вече близо месец не съм отворила нито един сайт/блог на фитнес гурута и здравословно.ком.В първата четвърт на мача поведох.
Утре заминаваме на семейна почивка, като се върна ще пиша с подробности каквато я мислех, такава ли стана  Mr. Green
В куфара ми има 3 рокли за плаж, 3 рокли вечерни и три поли с някакви горни неща към тях, но за сметка на това има 7 клина, 7 потника за фитнес, 5 спортни сутиена, 2 чифта маратонки Mr. Green

# 88
Скрит текст:
Гранофурин се продава и в хуманни, и във ветеринарни аптеки.При нас в Търново е само по ветеринарните.
"Историческите дънки на Галиано" са ми вече големи, няма да обяснявам на каква цена.
Храненето ми е под абсолютен контрол вече Blush BlushНаучих се кои храни ме държат сита поне 6 часа и от тях не качвам.Вече близо месец не съм отворила нито един сайт/блог на фитнес гурута и здравословно.ком.В първата четвърт на мача поведох.
Утре заминаваме на семейна почивка, като се върна ще пиша с подробности каквато я мислех, такава ли стана  Mr. Green
В куфара ми има 3 рокли за плаж, 3 рокли вечерни и три поли с някакви горни неща към тях, но за сметка на това има 7 клина, 7 потника за фитнес, 5 спортни сутиена, 2 чифта маратонки Mr. Green
Поздравления за постигнатото.     bouquet
Макар че, твоят начин е твърде ограничителен и стресиращ за мен, не мога да не се възхищавам на упоритостта и волята ти да постигнеш това, което смяташ най-добро за себе си.    Hug
Аз заминавам в края на седмицата и макар че освен сутрешната разходка покрай морето преди закуска, друг "спорт" няма да практикувам, пак съм заприготвяла основно клинове, потници, маратонки и спортни обувки.    Laughing   Най-удобните "тоалети" са ми за почивка.

# 89
  • Велико Търново
С теб "гоним" различни цели, но общото между нас е, че здравето ни е на първо място Heart Eyes
Аз продължавам да не разбирам кога ще ми идва цикъла, а този месец от други неща не си бях поглеждала и датата, и като погледнах точно на 28 ден.

Общи условия

Активация на акаунт