НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 116

• 52 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • на Мелмак
Дано да е това.

# 46
  • София
Благодаря за новата тема!  bouquet

При мен цикълът също се скъси, но нямам вече пмс, което е чудесно.  Simple Smile

И аз нищо не меря и не смятам, ям само позволени храни и от време на време плодове и черен шоколад.  Peace

Най-много ми липсва сладоледът.  Simple Smile

# 47
mariat  и имаш ли резултати въпреки, че не мериш нищо?  Hug

Благодаря за посрещането. Наистина се надявам да се получат нещата, макар че началото ще ми е трудно, защото съм свикнала да приемам много въглехидрати.

# 48
Естествено. Писала съм. 8- 9 кг. Дрехите ми висят все едно са на закачалка.

# 49
mariat,може ли да напишеш твое меню за ориентир.Благодаря! bouquet Hug

# 50
Здравейте!
Искам да помоля за коментар на изследванията ми на холестерола. Ще съм благодарна на вашето мнение  bouquet
Предварително благодаря!
Не успявам да кача изображението, ще ги изпиша
                           Резултат           Референтни стойности
Холестерол - общ: 7,75 mmol/l       препоръчителен до 5
Триглицериди -      0,97 mmol/l       до 1,7
Холестерол - HDL   2,27 mmol/l       мъже >1,0 ; жени > 1,2
Холестерол - LDL    5,04 mmol/l       до 3,36 нормален риск; >4,14 висок риск
Холестерол - VLDL  0,44 mmol/l       ----

Последна редакция: сб, 05 авг 2017, 12:59 от ralito8105

# 51
Позволявала съм си и млечни, но аз по принцип не ги ям от малка.
Не закусвам- пия голяма чаша горчиво кафе с кокосово масло.
Към 12 обядвам омлет от 3 яйца и салата от краставица. Понякога са печени ребра и салата, мусака от тиквички, пълнени сини домати с кайма, 3-4 кебапчета от (проверена месарница), като на всяка хапка  добавям по малко масло и салата. Дробчета и салата, домашни кюфтета и салата....Има голямо разнообразие от ястия за готвене, но в тая жега се ограничавам.
Вечеря към 18 часа- подобно на обяда.
Днес сме на печено пиле и за мен салата от краставица. Домати не ям. За да приготвя пилето използвах мазнина от печените гърди от вчера, а и също и малко от техния бульон.

# 52
  • София
Дами, (един приятел се обръща към мен с "Мазньоч" заради режима Laughing) да си похваля колелото, току виж някой се чуди да купува ли и ми тагне мнението като "полезно" Laughing Качих се днес, пуснах Спотифай на "фитнес бийтс" и навъртях 10 километра. ММ от съчувствие ли, от мъка ли, ми донесе колелото с подарък неопренов колан за кръст. Добре се поизпотих. Мноого съм доволна от тази инвестиция, кара се лесно и плавно; програмите още не съм разучила, но има време. От седмица правя и упражнения с една 4 кг. гира и малко гимнастика на пода.
В 13:00 ми приключва фаста и след това въртене съм приготвила ребра на скара за награда на доброто момиче Simple Smile

# 53
mariat,благодаря ти! bouquet

# 54
  • на Мелмак
Аз ребра обядвах, много обичам.
Мари , благодаря!

# 55
  • Варна
Аз пък като закусих 200 грама флейка с няколко резенчета кашкавал към 9 и половина и още не съм огладняла ама поне си набавих само от закуската 700калории

# 56
Мазньоче Joy  Какво ти е колелото? Аз си купих миналия месец някакво от емаг, но го върнах. Не струваше,пълен боклук. Беше и много евтино,  но чак толкова скапано не очаквах.

Естествено. Писала съм. 8- 9 кг. Дрехите ми висят все едно са на закачалка.

Това е чудесен резултат Flowers Bouquet

# 57
  • София
Колелото е Кетлер Сайкъл П от летните разпродажби в Спорт Депо. Предишното ми беше евтинко, разхлопа се доста бързо. Сега реших, че ще взема нещо качествено. Маховикът е 9 кг. и се кара много добре с него.

# 58
  • Бургас
Добре дошли на всички! Много се радвам, че има нови и нови попълнения.

Днес обядвах две варени яйца, две печени чушки, малко печени тиквички, домат и сирене. Разбърках всичко с малко зехтин и стана страхотна салата. Ако се бях сетила и малко лук да сложа сигурно щеше да е още по-вкусно. Ядох я с добавка маслини, то май маслини с всичко ям аз.Grinning

Уууу, Айнщайн, днес ми харесваш Stuck Out Tongue Winking Eye

# 59
Привет  Simple Smile
Аз пак тук Grinning Накъдето и да се отклоня, пак тук се връщам. Кам, благодаря за темата  Heart Eyes
И аз не броя. Ако задържа 2-3дни на режима, веднага виждам и усещам ефект.

Днес обяда се получи много вкусен и ще споделя с вас. Задушени в краве масло и зехтин кромид, морков, домат,тиквичка и пилешки сърчица. Получи се доста мазничко и като за ден първи много подходящо.

За мен успешната рецепта е първите дни и дори седмица обилно режимно меню, а след това апетита се саморегулира и намалява.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт