Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 238

• 89 230
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Според арабките 1ви сезон ще е от 23 епизода и ще бъде излъчван до края на сезона. Партньорката още не е определена, след "неположителния" резултат от срещата с Дж. Дере. Гуги ми го преведе. Много по-силен е с арабския, отколкото с турския.

Злати, кои са господата от 2рия ред? От единия още отсега потръпвам, а ако го гледам, кошмарите няма да ми се разминат.

Цитат
Той, както знаем, си е социалист!
Линка,  не бих му лепвала партиен етикет. А дори и да е, не е грях Peace
Онур има активна гражданска позиция и това че не одобрява една диктатура, не го прави социалист. Героите му от филмите му - също. Те са  опозиционери и репресирани, а и са живели във времена, когато думата социализъм е звучала романтично, неясна мечта за интелектуалци и младежи. С моя/нашия опит и памет това определение не е читаво - радетел за социална справедливост и социалист се оказаха различни понятия Peace Ама не му е тук мястото за подобни дискусии.

По повод цитираната публикация от Вичи за Даха и коментарите към тях, които прочетох в един уважаван досега от мене форум - не че съм учудена, ама просто ме провокираха: Crossing Arms Whistling ooooh! #Cussing out  Пореден очеваден пример за жълтото, за повърхностното, интригантско и комерсиално отношение на жълтугите и на феновете.

Поводът е пост на Онур, а на преден план изскачат името на Туба и шокът от ролята й.
- защо не се коментира постът newsm78
- ако някой е гледал Даха, защо сега се коментира ролята на Туба ни в клин, ни в ръкав newsm78
- защо една малка роля на жертва в подобен филм трябва да е шок newsm78 Защо съдбата на героите не вълнува писачите newsm78 Защо не е шок, например,  съдбата на младежа, който от момче с перспектива се превръща в чудовище newsm78
- защо всичко се свежда до блясъка newsm78
- защо не се гледат творецът и творбата newsm78
- защо в/у изявата на един творец трябва да се хвърля сянка на друг newsm78
- защо всичко трябва да се профанизира Stop
Скрит текст:
За коментарите ми свършиха защотата  Mr. Green ... Бирсена била любопитна и се радвала, защото не обичалаТуба, Онур си правил пр за сметка на Туба, и в същото време го ругаят, че не я споменава, филмът щял да се гледа само заради Туба,превели си непревели коментират последното изречение от гечето - Онур си чакал историята да я види на екран, ама не уточнявал личната .....
Защо? Ами интересно е да се гледат две хубави лица на екрана и в пресата

и всяко нещо, свързано с тези лица да се представя като шок. А че шок няма, много важно Mr. Green Още по-малко важно е какво е съдържанието на хубавите лица ooooh!

И схемите около тях са подобни: кой/-я е мъжът/жената Х? - ааа съпруг/-ата на звездата ни У. Той/тя само я/го използва и й/му пречи и т.н. А че мъжът/жената Х може да е експерт в работата си, да е личност - на кой му пука...

Това е за мене положението на нашите любимци от сериалите в преса и по форуми ooooh! А че така се принизяват и омаловажава не само половинките им (макар и бивши), но и самите ни любимци - много важно, нали си запълваме времето #Cussing out Още по-малко ни пука, че този ни начин на възприемане, говори и за това как ние гледаме на себе си в реала

В този ред на Rage тъкмо на време ми дойде този съвет на Марк Твен:
Пазете се от хора, които се опитват да омаловажат вашите стремежи. Малките хора винаги правят това, а истински великите хора ви карат да се чувствате така, сякаш вие също можете да станете велики.

ПП Канти, ясно е какво е имал предвид Онур - цензура. И аз се надявам да пуснат Даха, за да видим основанията на
ТР го скриха, СВ - също, а темите макар и представени в различна форма, са много неудобни за комшиите.   

ПП!:
И нещо, което не разбирам какво е  newsm78 разбирам отделни думи, но като цяло смисълът не схващам.

Скрит текст:
Поради международния успех на КПА АЯ иска нов сериал с Туба и Енгин. Продуцентската компания има вече готов сценарий от сц на КПА. Заглавието е Siyah Beyaz. Tuba и Енгин са в пряк контакт с АЯ. Така че се надяваме да ги гледаме заедно.
Не знам кой е източникът, номи се вижда фенска мечта. Най-малкото защото ЕА с новата си мустаката визия (казват, че мустакът пак е на мода)  почва сериал Crossing Arms

ПП3 имало и още, ама било в скрити. Свързано е с Неслихан(?) Дали й свобода да си избира партньор и тя си избрала Енгин. Така че "нашият" проект може да се отложи за малко Wink Докато Енгин играе с Н.,Туба щяла да играе с Каан в Арас..... И завършва: ще видим дали слуховете са  верни.

Стари слухове Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 22:52 от Bagi

# 286

Олеле, Баги  Hug, май си "яхнала метлата"!
Да те придружа, да не си сама...
Спокойно. Нали знаеш, че си е така. Дори да са се въздържали заради  Туба, сега му отпуснаха края и намериха виновника за всичко.
Но това са феновете - крайни и пристрастни.  Mr. Green
Просто са хора. А освен това всичко се връща. Joy Joy Joy
А да си социалист, значи да се бориш, или поне да желаеш социална справедливост.
Това, че  хората имат изкривено понятие за тази дума, за мен  няма значение.  Sunglasses

Това за нов проект с Енгин са глупости и няма да стане. Mr. Green
За Фатих не зная, никак не ми се иска. Stop
За другия сериал с онзи неприятния партньор - забравих му името - по бих се радвала. Thinking
Ама каквото дойде.  Peace Все ще бъде добре дошло. Аз лично чакам с нетърпение нов проект.
Личният живот на Туба не ми е интересен, той си е неин. Харесвам Тубосятата и с удоволствие гледам снимки с тях, ама мога и без.  Sunglasses
Но проектите й гледам и обсъждам с голямо удоволствие, дори да не ми харесват някои неща.
Чакам с нетърпение нов проект.  Praynig
А фенските мечти са много и различни. Например тази - не е от стандартните.
Клипът е интересен и учудващо добре си съвпадат сцените.
Така е, като сериалите са еднообразни!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
https://vk.com/video262043809_456239063?list=572127c454d1521ec5

Лека нощ!  Hug

# 287
Здравейте Hug
Канти HugБлагодаря ти за поздравленията.
Баги HugИмаш лайкче за поста ти.

Подарявайте сладки усмивки, благите думички не струват скъпо.Така само ще окрасим живота си!Всички имаме нужда от една добра дума и от една плътна топла прегръдка!Не помним дните, помним моментите .

Пореднното  очевадно жълто написано за филма"Даха",
интригантско,комерсиално,името Туба споменато по какъвто и да е повод,
 ролята на Туба като жертва,но шок шок   и зрителите са в потрес от Туба.                                                    .Дали някой от журналята или от феновете  е гледал" Даха"- едва ли, но някой  от жълтурковците е написал нещо  и фенската маса ,ги поема и става лавина.

Хубав ден,дами bouquet

# 288
Добро утро! Hug Hug Hug

Цитат
Злати, кои са господата от 2рия ред? От единия още отсега потръпвам, а ако го гледам, кошмарите няма да ми се разминат.
Баги Hug,само двама от тях съм гледала!Предполагам кошмарите ти ще са от първия! Wink Това е Гюркан Уйгун!Игра много сезони в Долината на вълците(аз го гледах в епизодите излъчени у нас по БТВ)!Във ВВ игра ролята на Мимар Синан,а тази година го гледах в сериала Bu Şehir Arkandan Gelecek-с Керем Бюрсин(СЦ на Едже Йоренч)!
Средният е Алтан Еркекли!Гледала съм го Истанбулска приказка и Памуковата принцеса,също и в игрални филми! Peace

Линка HugВичи Hug

Желая ви щастлив ден,момичета! bouquet

# 289
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Събота е, времето е прекрасно... всеки може да се заеме с това, което му е на сърце или пък му се налага  Wink да свърши  Peace

Баги  Hug благодаря ти, че подсказа за текста на английски. Между друго аз и това подозирах ,че е - мечти, догадки и нечии желания... без нищо сигурно, но... нали трябва все пак и да го знаем точно.  Simple Smile

Да не пропуснем нещо де  Wink

А понеже не мога да забравя любимката си - как да я пропусна, като ми се изпречи  Wink

Хубав ден на всички!  Peace

п.п. И Злати  Hug я е сложила, ама... няма да я изтрия  Naughty  Joy Joy Joy

# 290
Здравейте момичета!  Hug

Днес ми е напрегнат ден, но се отбивам да се обадя, докато не съм заседнала над домашните задължения.
Изобщо седмицата се очертава като инфарктно-запълнена, но вероятно в края й ще се отзова в любимата столица.  Laughing Да се готвят столичанки, ще искам да се видим.  Mr. Green

Желая на всички приятен и успешен ден.
Ще пиша, когато мога, всяка свободна минута ще надзървам.
Но няма да е през телефона. Това изтезание не мога вече да го понеса. hahaha

# 291
Здравейте Hug
Линка HugЦвети HugЗлати Hug

Поредната гнусотия от жълтурковците,за Туба.Сега Гучи се отказват от нея,защото има забранена любов newsm78 ,
марката на парфюма Гучи е дават на Туба Юнсал.

В момента в който арабите похвалиха Туба,жълтугите започнаха да леят злоба в големи количества.
Незнам ,не срещнах никъде ,че Туба има контракт със Гучи..Ако някой знае да пише.Злати Hug тя ще каже.

Цитат
. Как ранее сообщалось, потерявшая доверие, из за своей личной жизни, Бюйкюстюн, была отстранена от должности посла доброй воли ЮНИСЕФ. Теперь же стало известно что компания Gucci , также разочаровавшись в ней, предложила контракт рекламы, своего нового парфюма Тубе Юнсал. Теперь Юнсал будет лицом этого бренда в Турции и на Ближнем Востоке. Всемирно известная компания не захотела Тубу Бюйкюстюн.Cesur ve Güzel//TuKi

Такъв голям празник имат мюсюлманите,прошка си искат,просто се иска смирение  за празника,те творят поредните глупости,сякаш са навити на пружина,като се отвие пружината ,започват отново и отново.Явно има кой да им навива пружината,която е подплатена с много пари.Жалко.

Цветята с тяхната красота и омайност указват върху нашето емоционално и душевно състояние чудодейно въздействие.
Общувайки с тези изкусителни ароматни творения на майката природа, човек се зарежда с тяхната енергия.
Някои казват, че цветята са отражение на нашия вътрешен душевен мир. Често, за да изразим дадена емоция или състояние се обръщаме към техния език:
Червените цветя са символ на живота, любовта, свободата, огъня и страстта…
Жълтите са носители на топлината и домашния уют. Те се свързват с живота, светлината и радостта...
Оранжевите носят усещането за празничност…
Сините цветни нюанси нашепват спокойствие. Символизират надежда, вярност, доверие, покой, далечина и безкрайност. Ако някой е отчаян и обезсърчен, трябва да отглежда сини цветя. Според древно предание сините цветя са късчета от небето, паднали на земята притежаващи магическата силата да лекуват…
Светлозелените ароматни растения говорят за жизненост и веселост…
В нюансите на белия цвят могат да се открият енергиите на светлината и чистите чувства. Символизира невинност и целомъдрие…

Приятен следобед,дами bouquet

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 17:49 от vdleri Вичона

# 292

Цвети Hug Линка Hug

Пак са започнали с глупостите!И празниците не ги спират! Peace
Цитат
марката на парфюма Гучи е дават на Туба Масал.
Вичи Hug,актрисата е Туба Юнсал....
Ето статията.....

Цитат
Злати Hug тя ще каже.
Не си спомням за такъв  договор за парфюма! Thinking

# 293
Здравейте Hug

Днес е малко горещо и някой се е сетил за белите мечки, а те на мене освен хлад ми напомниха за:

Като гледам, и Вичи е яхнала метлата Joy Joy Joy Линка, когато нещо е несправедливо винаги #Cussing out За жалост, това не е само виртуално отношение, това е реалът Sick И винаги така си е било  - от осанна до разпни го и отначало.

Вичи и аз не помня. Стана ми смешно като четох жълтия коментар. Не защото някой ще е рекламно лице на известен бранд и това няма да е Туба, а защото е ирония на съдбата коментарът на шокотърсача Mr. Green Преди 3-4 години вестниците тиражираха изказване на ТЮ (скоро Вичи пак го бе сложила), че ревнува адашката си, че не е невидима като нея, а е на прицел на медиите hahaha hahaha hahaha
...а аз си върша работата м/у две партита...

Цитат
проектите й гледам и обсъждам с голямо удоволствие, дори да не ми харесват някои неща.
То и аз съм така, макар че вече трудно могат да ме заинтригуват, особено когато проектите са дълги. Във връзка с това пак за историреските проекти - доста трудно се обсъждат не герои, а реални хора и да им се реди животът, които дори историците добре не познават. Не че хората не го правят компетентно по форуми и медии Mr. Green Какво остава да се обсъждат минали събития, в които пряко или косвено сме страна.
Интересно би ми било какъв биха изкарали феновете героя на своя любимец, ако е в ролята на  жесток тиран newsm78 Mr. Green
Ама и аз подхванах приказката за нероден Петко  Wink

Злати благодаря за отговора Hug

Линка, добре си дошла, макар че ми улучваш работен уикенд

От серията жалба по младост:

И клип  за филма Човешкия поток, който ще бъде прожектиран през октомври,  е пуснал Онур. Мотото е "когато човек няма къде да отиде, никъде няма дом"
https://www.instagram.com/p/BYgCNs4nnkr/?taken-by=aosonursaylak

# 294
  • Русе
Привет и от мен!  Hug

Баги  Hug и на мен ми стана смешно от последна жълтина  Peace, явно някой силно желае Туба да е виновна за всичко, та...  Wink сега и  hahaha контракт загубила  Joy Joy Joy който не помним  ooooh!
Мислих, че само мен ме е хванала амнезия, но виждам Вичи, Злати   Hug също не се сещат, та... как една реклама или снимка не видяхме с това лице на Гучи  newsm78

Вярно е и това за невидимата Туба Юнсал  Wink, да не би пък Гучи да са се подвели и те с името ''Туба''  Joy Joy Joy

Шегичка де... макар да не сещам Туба Юнсал какво прави напоследък - снима ли нещо? Май не съм я срещала отдавна из клюкините  newsm78

И това може да сме виждали, но... как да изпусна тази ''двойна'' Туба  Simple Smile

# 295

Цитат
. Как ранее сообщалось, потерявшая доверие, из за своей личной жизни, Бюйкюстюн, была отстранена от должности посла доброй воли ЮНИСЕФ. Теперь же стало известно что компания Gucci , также разочаровавшись в ней, предложила контракт рекламы, своего нового парфюма Тубе Юнсал. Теперь Юнсал будет лицом этого бренда в Турции и на Ближнем Востоке. Всемирно известная компания не захотела Тубу Бюйкюстюн.Cesur ve Güzel//TuKi
Че турските медии правят на глупаци своите читатели е ясно, но че правят на глупаци и пиарите на Гучи вече е тъпо...
Да възложиш реклама на парфюм на някого, за когото целия свят от много години знае любимата, несменяема и много пъти огласявана и в нашата тема, марка парфюми, ми се вижда доста глупаво от страна на Гучи. Не е ли по-умно да се възложи рекламата на лице, за което до момента на рекламата няма публични сведения в такива размери за любимата марка.
Ето любимия парфюм на Туба. Публикуван е не по-малко от 10 пъти, откакто следя темата и аз съм си го запазила. Imp Не че ще си го купя, а да го помириша, ако някога ми се отдаде възможност. Smiling Imp

Туба няма, а откакто аз я следя - от 2009 г. и не е имала никакви рекламни отношения с Гучи. Нещата станаха по-тъпи от предвидимото. Да сложим кръст и да чакаме новия проект. Yum

# 296
# 297
Здравейте, момичета  и от мен wavey Ето ме и мен качена на основното ни превозно средство днес

Е, то е станало такова още от снощи с поста на Баги Peace, и през деня се е умножило многократно Mr. Green
И как няма като журналята продължават да пишат изсмукана от пръстите си информация ooooh!

Здравейте Hug
Линка HugЦвети HugЗлати Hug

Поредната гнусотия от жълтурковците,за Туба.Сега Гучи се отказват от нея,защото има забранена любов newsm78 ,
марката на парфюма Гучи е дават на Туба Юнсал.

В момента в който арабите похвалиха Туба,жълтугите започнаха да леят злоба в големи количества.
Незнам ,не срещнах никъде ,че Туба има контракт със Гучи..Ако някой знае да пише.Злати Hug тя ще каже.

Цитат

Такъв голям празник имат мюсюлманите,прошка си искат,просто се иска смирение  за празника,те творят поредните глупости,сякаш са навити на пружина,като се отвие пружината ,започват отново и отново.Явно има кой да им навива пружината,която е подплатена с много пари.Жалко.
Скрит текст:

Цветята с тяхната красота и омайност указват върху нашето емоционално и душевно състояние чудодейно въздействие.
Общувайки с тези изкусителни ароматни творения на майката природа, човек се зарежда с тяхната енергия.
Някои казват, че цветята са отражение на нашия вътрешен душевен мир. Често, за да изразим дадена емоция или състояние се обръщаме към техния език:
Червените цветя са символ на живота, любовта, свободата, огъня и страстта…
Жълтите са носители на топлината и домашния уют. Те се свързват с живота, светлината и радостта...
Оранжевите носят усещането за празничност…
Сините цветни нюанси нашепват спокойствие. Символизират надежда, вярност, доверие, покой, далечина и безкрайност. Ако някой е отчаян и обезсърчен, трябва да отглежда сини цветя. Според древно предание сините цветя са късчета от небето, паднали на земята притежаващи магическата силата да лекуват…
Светлозелените ароматни растения говорят за жизненост и веселост…
В нюансите на белия цвят могат да се открият енергиите на светлината и чистите чувства. Символизира невинност и целомъдрие…

Приятен следобед,дами bouquet

Обърнали сте вече внимание на глупостта с рекламното лице на Гучи - Вичи Hug, Баги Hug, Линка Hug, Злати Hug,Цвети HugНо и за Уницеф продължават ooooh! Потърсих в Уницеф- Турция информация за това кои са ПДВ. Ето  всичките, които са от основаването на Уницеф - Турция. Освен това върви движещ се текст с изказванията на всички от снимката. Направих стоп-кадър с това на Туба Peace

Ето и линка Peace
http://www.unicefturk.org

Освен това отворих и страницата на Уницеф, където са изброени всички ПДВ от всички държави Peace

За Турция:
Turkey
Tuba Büyüküstün, Actress, May 2014
Kıvanç Tatlıtuğ, Actor, 2011
Türkan Şoray, Actress, 2009
İbrahim Kutluay, Retired basketball player, 2008
Yildiz Kenter, Actress, 2007
Ayşe Kulin, Novelist, 2007
Müjdat Gezen, Actor and Author 2007  
Tayfun Talipoğlu, Journalist, Author & TV programmer, 2006
Gülsin Onay, Pianist, 2003

https://www.unicef.org/people/people_nationalambassadors.html

Не мога да разбера едно. Да, работиш като журналист в някое издание и ти нареждат да напишеш нещо за някого. Аджеба провери дали е истина или не.  Naughty Щом аз успях и всеки грамотен писарушка би могъл. Ама нейсе. Отново ми идва на езика поговорката:"По-добре на хората в устата, отколкото в краката" yes

Не мога да не повторя тази стара-нова снимка на Туба от фотосесията на Мерве  Heart Eyes Баги  bouquet Няма да я слагам в цитат, за да се вижда по-добре Peace

/слагам тази метла за да пази момичето ни. Ще разберете защо от спойлера Peace/

Не мога да пропусна да сложа и тази красота с член от ятото newsm03

Понеже днес основното средство за придвижване на всички е това ви предлагам да се запознаете със силата на метлата и защо е необходима за всяка къща. Понеже чета една книга и там се казва, че всяка година жената на къщата трябва да замени старата метла с нова Peace
Тайната магическа сила на метлата
Скрит текст:

Най-добрата помощница на всяка домакиня –метлата, освен че носи чистота на дома, има и магическа сила. Метлата е символ на домашния уют и семейното щастие, тя играе основна роля при защитата му.

Поверия свързани с магическата роля на метлата имат много народи по света. Едно от тях е, че метлата гони злото от къщата, и от човешката душа.

В Русия например от древни времена метлата се сравнявала с домашна „вълшебна пръчица“. По принцип в дома трябва да има само една метла, а ако се мете с различни, богатството ще се разпилее. Когато се влиза в нов дом се купува нова метла, а старата не се пренася в новата къща, защото носи лоша поличба за стопаните.
Според славянските вярвания старата метла трябва да се изхвърли, за да не носи семейни конфликти и проблеми. Тя се изхвърля далеч от дома, за да не привлече беди и нещастия. Не трябва да се гори, защото ще ви нападнат бълхи, дървеници и други гадини.

Когато се купи нова метла, първо трябва да се помете в близост до мястото, откъдето е закупена и да се нарече нещо хубаво за семейството.

Замитането на момък ще го обрече на дълги години ергенство, а замитането на мома означава, че тя няма да се омъжи. Ако момата прескочи метлата, то тя ще роди трудно. А пък малките деца били тупани с метлата на прага, за да им излязат бесовете.

Винаги се мете в посока на прага, за да се изхвърлят негативните енергии от дома. Боклукът се събира на купчина и не се изхвърля веднага, защото ще се натъжи домашния дух, който е в метлата .

Изработвали са се малки декоративни метлички от билки и сушени цветя, които с успех гонели кошмарите на децата.

В българският народен календар на Игнажден задължително се премита къщата от злото, а на вратата се закачат малки метлички, украсени с цветя, вълнени конци и жълта паричка.

Интересен сватбен обичай в някои африкански страни е „прескачането на метла“. Ритуалът е пренесен и в САЩ, където брачната двойка прескача украсена за случая метла. Традицията символизира прехода и прескачането от необвързания период към брачния живот.

И защото  "метлата гони злото от къщата" мисля, че  в случая има ролята на назар, така че да изчисти всички негативни коментари и тенденции по отношение на Туба Peace

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 01:52 от kanti

# 298
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Баги HugКанти HugЛинка HugЦвети HugЗлати Hug
всички имате лайкчета от мен.
Канти HugБлагодаря ти за "Магическата сила на метлата".

Добро и усмихнато утро! Simple Smile
Добър и хубав ден!
Усмихвайте се повече, радвайте се на живота, всичко започвайте с добро настроение и имайте една слънчева,
и прекрасна Неделя!

Широка, стабилна, уверена и решителна стъпка. Тя не се съмнява къде и защо отива. Тя не вижда пречки,съсредоточена е към преодоляване на всичко, което се намира на пътя към  нейната цел.

Винаги имай очи да виждаш доброто в хората, сърце да прощаваш болката, ум да забравяш лошото и душа, която никога не губи надежда.

Приятна и релаксираща неделя,дами bouquet

# 299
             Добро утро! Hug Hug Hug

https://www.instagram.com/p/BYjFLysADRq/?taken-by=tubaeyes

Баги HugЛинка Hug,благодаря за споделеното от снощи! bouquet bouquet

Канти Hug,благодаря че ни пускаш интересни четива  Wink и за инфото за Уницеф! newsm10

Вичи Hug bouquet

https://www.instagram.com/p/BYgBZP6A0sE/?taken-by=tubaeyes

Цитат
Арабская крупнейшая телекомпания MBC: «О, Боже, прекрасная Туба Буйукустун, Муза, красивая и всегда великолепна. Готовится встретить Вас с новым проэктом "Смелый и Красивая" в роли Сюхан. Успешная актриса войдёт в Ваши семьи с совершенно новым имиджем, короткая стрижка, как всегда красивая и удивительно утончённая.
https://vk.com/clubtuba507
От ТТ-
Цитат
арабы пишут : сбываются 8-летние мечты , они снова вместе ❤
https://twitter.com/Omnia_TB/status/904216436175982592

Приятна почивка,момичета! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт