Намаления есен/зима 2017

• 128 046
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Ох, момичета, аз съм се заклела, че такава пристрастяваща конзола няма да си взема отново. Mr. Green Като се заседна, и играя 24 ч. в денонощието. Вие за дечицата си гледате да купите подобна джаджа, пък ето ме мен, дъртата магарица, 'дето става като зомби, ако почне с игрите. Crazy

Аааа, децата са опрЪдвание (както казва малкия ми син)  Laughing
Ние имаме Nintendo wii и като го взехме момчетата не можеха да се вредят от нас с мъжа ми. Mr. Green На тях им отпускахме един час и после го мятахме ние. Добре, че се развали. Laughing
Сега оглеждам и се облизвам за playstation, макар че никое от децата не се е сетило да иска. Мъжа ми е против, че пак ще се изпокараме кой да играе. Joy

# 211
  • München, Deutschland
Нашият седи и е пускан 10-20 пъти за една година за по час-два...

# 212
  • Sofia
Аааа, децата са опрЪдвание (както казва малкия ми син)  Laughing
Ние имаме Nintendo wii и като го взехме момчетата не можеха да се вредят от нас с мъжа ми. Mr. Green На тях им отпускахме един час и после го мятахме ние. Добре, че се развали. Laughing
Сега оглеждам и се облизвам за playstation, макар че никое от децата не се е сетило да иска. Мъжа ми е против, че пак ще се изпокараме кой да играе. Joy

hahaha hahaha hahaha

# 213
  • София
Ще чакам намаленията на техника и аз. Обещала съм плей-стейшън на децата за Коледа. Ако чуете нещо - свиркайте.
Избери първо какъв плейстейшън. Има нормалната 4-ка, има и ъпгрейда, на който може да се слагат АР очила, 3д очила и др неща, които обаче може и да не ги ползвате (зависи какви игри ще се играят). Ако търсиш обикновената четворка, тя тази зима ще навърши май вече 2 години и й е паднала цената. В момента скъпата е с ъпгрейдите, но като я гледах, не бих я купила и си стоим с 4ката.
Благодаря за съвета. Сигурно ще търся обикновена четворка, ама и на нея цената си я бива. Май, като гледам, е около 700 лв. поне.

# 214
  • München, Deutschland
Ако в Бг наистина е 700 лв, виж от чужбина. Току що проверих в немския амазон - PS 4, 500GB с два контролера даже, е 299 евро. Това е базовият вариант, от който вече може да се надгражда, ако има изобщо нужда.

Това е без включени игри. Нз дали имате желание и намерение да купувате оригинални. В самия PS Store има и много безплатни игри от всякакъв вид.

# 215
  • на Мелмак
Ние преди 2г я взехме 4-ката 750 лв от намаления , но с 1 ТБ.
600лв за 500ГБ сега не си струва изобщо според мен и доставка като включиш.

# 216
Това е без включени игри. Нз дали имате желание и намерение да купувате оригинални.
Предимството на PS са платените игри, иначе няма смисъл от конзола, ако ще се играят само безплатни.

# 217
В HM има безплатна доставка и -20% на избрани артикули до края на деня.

# 218
  • Бургас
В Метро ще има PS4,500GB+игра за 679 лв.Не знам добре ли е като цена,но според мен на черните петъци още ще ги намалят.

# 219
  • München, Deutschland
680 си е май нормална цена, в зависимост от играта, де. 600 е конзолата, игрите са най-новите и най-скъпите по 80 евро, но има и по-евтини. В този смисъл ми изглежда нормална цената, но не намалена нещо.

# 220
Здравейте, Вис Виталис, Касида и Чиполино правят ли Черен петък? Струват ли си намаленията, ако да? Кои бебешки магазини, освен Хиполенд и Комсед правят хубави отстъпки?

# 221
  • София
До -30%  в Есприт.

# 222
Здравейте, Вис Виталис, Касида и Чиполино правят ли Черен петък? Струват ли си намаленията, ако да? Кои бебешки магазини, освен Хиполенд и Комсед правят хубави отстъпки?
Вис Виталис правят намаления на отделни неща, никога на всичко. Точно покрай черния петък купих количка от там с много голямо намаление. Комсед правеха на всичко в магазина 20, 30 %.

# 223
  • София
Виждам, че в сайта на H&M имат 50% намаление на втори артикул (детските долнища гледах) + код за безплатна доставка. Някой знае ли дали в магазина тече в момента тази промоция с 50%?

# 224
Вчера бях в магазина и имаше табели -50, но не загледах дали е за втори артикул.

Общи условия

Активация на акаунт