Много мина, мъничко остана, скоро ОКТОМВРИЙЧЕто ще гушка мама! - Тема 10

• 30 473
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Какво е мнението ви за този стерилизатор? https://www.baby.bg/cangaroo-elektricheski-paren-sterilizator-3-v-1.html

# 91
Моя хемоглобин е 119, и аз незнам за кво ги пия тези хапчета според мен превантивно. И аз си пия кафе, по едно всяка сутрин без него съм изгубена:)

# 92
Стефи, до колкото знам при нисък хемоглобин, а високо желязо може да има недостиг на фолиева киселина или б12. Най-добре е да си направиш консултация с хематолог.

# 93
  • София
Не е ли по-опасен недостигът на фолиева и/или Б12 в начална бременност? Реално, сега може ли да навреди на плода? Имам позната в 7 месец с нисък хемоглобин и високо желязо.

# 94
В една група във фейсбук имаше въпрос за този стерилизатор и имаше само хубави мнения за него.
Аз щях да го взимам, но в крайна сметка попаднах на Авент на много хубава цена и взех него.

# 95
Не е ли по-опасен недостигът на фолиева и/или Б12 в начална бременност? Реално, сега може ли да навреди на плода? Имам позната в 7 месец с нисък хемоглобин и високо желязо.
До колкото знам фолиевата е важна да няма спина бефида, което вече 7-ми месец е напред. Но незнам може и за друго да е важно. Б12 се води че било много не ок да е нисък по време на жременност и кърмене, това е най-новата иновативност сега, дължат всичко на дефицит на Б12. Смисъл опитват се да го изкарат така. Някои АГ-та обръщат внимание на това, други не...

# 96
  • София
За фолиевата и аз така знам.
На Б12 му тръгна модата след едно предаване на Гала. Няма да забравя, сутринта в "На кафе" говореха за него, аз следобяд бях на работа в аптеката и ни разбиха от търсене. Моята АГ не ми го иска, а я питах. Явно си е до лекар.

# 97
За Б12 и аз си помислих че може в него да е проблемът.В понеделник съм на изследвания и МБ.Мисля след това направо да отскоча до Лина да си пусна промо пакета за анемии.Обаче ако излезе,че е от б12, едва ли ще намеря лекар във Варна,който да му обърне внимание.Като ги знам какви са..ще ме питат защо изобщо съм го пуснала.
На този стерелизатор на Кенгуру съм му хвърлила око от доста време.Ако ще купувам стерелизатор,него ще е. Wink

# 98
За Б12 и аз си помислих че може в него да е проблемът.В понеделник съм на изследвания и МБ.Мисля след това направо да отскоча до Лина да си пусна промо пакета за анемии.Обаче ако излезе,че е от б12, едва ли ще намеря лекар във Варна,който да му обърне внимание.Като ги знам какви са..ще ме питат защо изобщо съм го пуснала.
На този стерелизатор на Кенгуру съм му хвърлила око от доста време.Ако ще купувам стерелизатор,него ще е. Wink
Ако няма кой да ти обърне внимание недей тогава да пускаш изследвания само да се сдухваш после!

# 99
  • София
В една група във фейсбук имаше въпрос за този стерилизатор и имаше само хубави мнения за него.
Аз щях да го взимам, но в крайна сметка попаднах на Авент на много хубава цена и взех него.

Жанче, стерилизатор а на Авент къде го намери на добра цена? Електрически ли?

Моят хемоглобин падаше постепенно и желязото ми го включиха когато стана 105. Откакто съм бременна, месо не ми се яде. Опитвам с листните, но ето, че пак си пада. А желязото ми е добре. Но както Стефи каза, дъвча си малтофера и това си е! Simple Smile

# 100
Жанче, стерилизатор а на Авент къде го намери на добра цена? Електрически ли?

Кейти, спечелих го на търг в Ибей заедно с нагревател за бутилка.
Електрически, 3 в 1 е моделът.
Така си взех и помпата и шишетата, пак са на Авент, пак за много добри пари. Simple Smile

# 101
  • София
Ох, да, ти беше писала. Ама аз пък като хич не съм по тези търгове и пазаруване от разни чужди сайтове, май ще си купувам на надутите цени по нашите магазини.

# 102
Аз пък след сигнала на Joony за намаленията в Mothercare си купих мега комплект на Томи Типи - шишета, електрически стерилизатор, уред за затопляне на храна, залъгалки, четка за миене, контейнери за мляко и т.н. Беше на -50% намаление и цената супер примамлива и си ги купих. Сега го чакам да пристигне и дано ми хареса и на живо Simple Smile

# 103
Движа се и аз, не съм засичала точно колко, но дъщеря ми си иска игрите в парка и преди обяд имам едни поне 3 км. вървене. Добре че вече е голяма и поне следобяд мога да я пусна и сама пред блока с приятелчета, а аз да се присъединя по-късно. Вкъщи също не се заседявам, пак ме е обхванала манията всичко да ми е под конец, което е много вредно с малко бебе. Добре че имам почти всички домашни помошници, но пак непрекъснато намирам какво да се тръкне на ръка.

Утре пътуваме за уикенда до Родопите и ми е малко притеснено, защото мястото е леко на ма*ната си, включително и има 15 км. черен път. Обаче не ми се седи и в София. Казала съм си, че след това пътуване си сядам на четирибуквието.
Не се притеснявай, ние в момента сме в Златоград, днес дори ходихме до Пампорово, няма такива завои, щях за малко да повръщам, но всичко е наред. Аз също съм от София, просто спирахме по-често за WC, и аз да се разтъпквам, че бебка много ми натиакаше пикочния мехур в седнало положение. Сега почивайте, че после ще е по-сложно Simple Smile

# 104
Момичета ,връщам се от тонове и нямам никакви контракции Simple Smile явно както си мислех ,жегата е била виновна (ако е възможно)

Общи условия

Активация на акаунт