Вие май живеете в различен свят. Авторката описва моногамна връзка, което предполага, че партньорът ви очаква известни ОГРАНИЧЕНИЯ.
А, със сигурност не живеем в един и същи свят с авторката. Слава богу, аз съм омъжена, но не за примат, който смята, че съм негова собственост. Единствените ограничения, които спазвам са тези наложени ми от закона и тези, които си наложа сама, според собствените си разбирания за редно и нередно. За щастие съм попаднала на партньор с еднакъв на моя светоглед. Ако случайно се появи разминаване между очакванията ни, то тези разминавания се обсъждат, като разговорът не включва епитети като "изрод" и какво още беше.
Мъжът ми познава един от бившите ми, с когото аз съм в чудесни отношения. Излизам с бившия както сама така и с половинът, според зависи. Прегръщам го, когато го видя и когато се разделяме, защото сме приятели и винаги ми е драго да се видим. Мъжът ми даже го харесва. Съпругът ми, пък, работи с бившата си в една фирма. Дали си дърпам плитките от нерви по цял ден?