Искам да кажа ... (137)_28.08-03.09

• 48 250
  • 654
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Вече никаква аларма, откакто се оттеглихме от активния трудов живот!
La vie est belle!!! (животът е прекрасен) Stuck Out Tongue
Още не мога да се нарадвам на свободата, но действа и малко разхайтващо! Все си намирам оправдание, че и утре е ден и УРА - свободна съм ... и нищо не подхващам ... А има доста работа в една селска къща, които ме чакат : мазета, тавани са за нова организация ... Засега обаче само теоретизирам и чакам да ми дойде музата.

Белиндичка, и аз съм кандидат да гушкам бебе пред фризьорски салон Wink

# 46
  • София
Наклепана съм😊 Стискайте още малко и съм готова😁 Ако всичко ми е успешно, за благодарност обещавам снимка на коса😉

# 47
А на Козуначко?

# 48
  • Euskal Herria
Айде, чакаме снимката!
П.П. Ако си зеленокоса, идвай насам, направо ще те броим за тукашна Smiley

# 49
  • дядовата ръкавичка
Вбесявам се, когато ММ си навие аларма, защото или не се събужда, или става, мотае се безкрайно и излиза след, примерно, три часа. А аз веднъж събудена, не мога да заспя отново и съм лоша и некомуникативна.
През учебно време, псувам тихичко и ставам в 6 без 10  Crossing Arms

И аз не обичам тъмни помещения. По този повод с щерката сме в непрекъснат конфликт. Тя държи щорите спуснати, да не я гледали от улицата. А улицата е на поне 30 метра и минават по 5 човека дневно. Но, разбира се, всички са се вторачени в нейната стая.

Скрит текст:
По този повод се сетих за една забавна случка от студентските години. Прибрала съм се една сесия да уча уж на спокойствие в панелката в родния Плевен. Уча полегнала на спалнята, като същевременно правя и упражнения за стройни крака  Wink. По едно време звъни телефона /тогава имаше само стационарни/. Непознат мъжки глас: "Алоу, студентката ли е? Вие учите ли, или само вирите крака?"  Mr. Green Та, така с липсата на пердета и близките междусъседски отношения  Wink

# 50
Аларма напоследък не ползвам изобщо. В 99% се будя в 5:30-6:00.  Спрях я, защото ако се събудя посред нощ и някак си мисълта, че е 3 или 4 и само след два часа ще звънне ме напрягаше, а и като не съм спала, предпочитам, ако случайно заспя в 5 да поспя поне до 7-8.  Навивам я само ако имам среща сутринта.

И аз съм от светлолюбивите. Имам текстилни щори, светли и пропускащи светлина.

# 51
  • София
"Алоу, студентката ли е? Вие учите ли, или само вирите крака?" 

Хахахахха, това е жестоко Simple Smile Simple Smile Simple Smile *търкалящи се емотикончета*

# 52
  • Телиш/Плевен
Сега имам молба към Светалчо, но нали няма нет се обръщам към всички. Светалчо беше споменала ампула В-нещо си за херпес. Сестра ми се е украсила подобаващо, а аз не се сетих за точната ампула. 2 ли е, 6 ли е, 12 ли е. Ta kойто се сети да пише бързо, че систъра е на нисък старт и чака да се изстрелва към аптеката.
Не знам дали не е късно вече, но предполагам, че е този пост. Hug

# 53
  • София
Нищо не сте стискали, несериозници!
Точно 5 минути след предния ми пост, ми се обажда синът, в истерия - Мамоооооо, айде прибирай се, че тоя осра света Rage Дотук беше с боята. Айде миене на бързо, сушене на 2, на 3, тичам вкъщи - а той за час и нещо се наакал 3 пъти, памперсът пак протекъл, омазал се, на детето му писнало да го преобува Joy
До тук  бях аз с фризьора. Е, имам някакъв цвят все пак Joy Мисля въпреки всичко мисията да я броя успешна, защото в крайна сметка всички бяха живи и здрави, като се прибрах!

# 54
  • Euskal Herria
Ееех, язък, а аз досега чаках снимката!
Ако не е някаква специална боя, защо не хванеш мъжа ти да те боядиса? Моят успешно усвои нов занаят, така майсторски ми прави кичурите с фолио Smiley. И се е изучил гадината - прави ги едни тъъъъънки, а-ха, а-ха, почти невидими.

# 55
  • Бургас
Привет, дами! Две теми изпуснах, но се надявам всички да ви намирам в добро здраве и настроение.
А ето Белинда и с прическа Simple Smile

Сутринта се наканих и заведох децата на плаж. Знамето червено, та поне си спестих викането "излез от водата, не влизай навътре". Друго лято нямам ядове, но това е малко по-трудно.

По темата. Вкъщи сме с римски щори и с "ден и нощ". ММ много искаше вертикални, но за мен са твърде офисен тип, въпреки всичките цветове и десени, които предлагат.

# 56

По темата. Вкъщи сме с римски щори и с "ден и нощ". ММ много искаше вертикални, но за мен са твърде офисен тип, въпреки всичките цветове и десени, които предлагат.

Много ги харесвам, но стават ли, когато има врата и накланящ се прозорец?

Тези са римски, поне аз такива знам
http://www.shtorionline.com/uploads/rimski/images/2.jpg

Не откривам обаче варианта ден и нощ при тях /почесване/

# 57
  • София
Янче, де го тоя мъж?! Прати твоя:joy:
Обещанието си е обещание:

# 58
Belinda, хубава коса. Не е ли по-лесно да возят Козуначко около салона, да да реагираш на място дет се вика?

А иначе, ако нямаш кичури и различни цветове, става и в къщи. Просто вземи две опаковки боя, че не е като да нямаш коса и мажи като с шампоан.

# 59
Много ти е хубава косата, Белинде.

Общи условия

Активация на акаунт