Агитациите за развод в бг-мама

• 52 428
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Точно бг мама ли ти е проблема? Кой здравомислещ мъж ще виси в дамски форум? Моят мъж смята, че тези които са регистрирани и участват активно споровете между жените в бг мама са комплексари и мунчовци. Сори не са мои думите.

# 136
Защо веднага скочихте да защитавате това създание - наистина ли изпитвате емпатия към него?  Сега трябва да търся из гугъл има ли това дете баща или не... Не искам да чета за тях, чувствам се омърсена, единственият невинен в тази ситуация е бебето. Тя не го е изоставила някъде, където ще има по-добър шанс - даже на прага на социален дом или църква щеше да е по-добре от парка.

# 137
  • София
Земонти, и в датата е същата работа - само че там всички в хор припяват колко меркантилни са жените. И са ку*ви.Smiley То кат се замислиш дори само тези "качества" са достатъчни да пребиеш всяка жена. Ми остави това, ами ако е и шофьорка - значи тогава задължително трябва да бъде бита сутрин, обед и вечер! Не може да е шофьорка и да не е издразнила някой мъж зад волана! Няма начин просто! Но това не е причина да се развежда! Не! Трябва да си запази семейството и достойнството на мъжа! А не след развода всички да разберат какъв калъф е той. Wink)

# 138
Скрит текст:
Само един много бърз поглед на авторовото творчество направих, че чак толкова не ми се задълбава. В контекста на всяка СО тема, в която мъж се държи отвратително с жена си, могат да се прочетата неговите ведри коментари.
Но ето, да кажем, топ три. На мен ми е достатъчно да прочета как трябва да се постави уличницата на мястото й и как кучката си заслужава боя, за да си съставя твърдо и категорично мнение за написалия го. Иначе има и много още, имаше цяла тема, в която ни обясняваше как женското Не означава Да и никак не пожела да възприеме, че Не означава Не.
Иначе нямам проблем да ме рапортуваш на моля-другарката. Дори да си отнеса наказание, в този случай ще си го изтърпя с най-голямо удоволствие.

Нека дам 2 примера от лични наблюдения:

1. Съседи в София (една стена ни дели). Поне веднъж-два пъти месечно жената ни будеше с крясъци и скандали. Това продължаваше минимум половин час и преминаваше в тропане, писъци и викове за помощ. След няколко минути наставаше тишина. Това стана десетки пъти в продължение на няколко години. Мъжът беше кротък и любезен, имаше дребен бизнес, но вечер не се кефеше да се прибира а поркаше пред блока. С жена ми се бъзикахме, че са си намерили хармонията и са щастливо семейство. Да! Жена ми е съгласна, че комшийката беше провокативната скандалджийка, а мъжът и "жертва".

2. Позната кадна кучка. Много зла - като гроиня в сапунен сериал. Мъжът и след няколко години превъртя и започна да я бие. И аз щях на негово място. Тя се изкара жертва, разведе се + детето + издръжка. Скоро си намери нов балък. Последно научихме, че пак се развежда, защото и новият я биел. Съвпадение, а? И тук мнението на жена ми съвпада с моето. Тази трябва да се събере с безчувствен непукист за да я търпи.

Наясно съм, че има много напълно невинни жени, жертви на агресивни комплексари, но има и много кучки, които колкото и да се изкарват "жертви" са наясно, че по-търпелив трудно ще намерят и се примиряват с баланса.

Ако въпреки, че си се възпротивил тя отиде на среща с другия и после ти се хвали с прегръдки и приятно прекарване, тогава напълно се очаква от един мъж да постави уличницата на мястото и. Ако тя изтърпи унижението (след като и тя те е унижила) и покаже, че все пак държи на теб, значе, че могат да се простят някои неща

Познавам една много арогантна кучка (това е заслужено определение и мнението ми е споделено и от неколцина други). Тъй като беше наистина красива успя да върже един наистина добър и търпелив мъж. След няколко години брак на човека почнаха да не му издържат нервите и да губи контрол. Разбирам го, защото тази мен ме вбесяваше за минути, а не за години. Тя естествено се изкара жертва (де факто е така), взе му детето + издръжка и приключиха. Наскоро разбрах, че пак се развежда, защото новият и мъж също я биел. Съвпадение, а? И аз да бях и аз щях да я млатя, въпреки, че на моята половинка за 20 години дори не съм вдигал ръка.
БЛЯК !!! Тръпки ме побиват от мненията на този потребител, за когото насилието е оправдано...
Но ме е яд също и на жени, които се обвързват с такива и деца им раждат та да им продължат сприхавите и гадни гени.
Прави ми впечатление думите и изразните средства, които този "мъж" използва, когато в темите става дума за насилие. А думите, които използва човек, говорят много за самия него. Той се възхвалява едва ли не, че не е посягал :
"...на моята половинка за 20 години дори не съм вдигал ръка."
В други негови постове същото ми е правило впечатление.
Защо го коментирам - ако има много объркани млади момичета (пък и зрели жени), които четат да обърнат внимание на писаниците му и да дават БАН на подобни екземпляри - никакви връзки, никакви деца да не им раждат.
Това че един мъж не бие жена си Е нещо нормално, а не повод за гордост, възхвала или едва ли не благодарност !!!
Това, че един мъж е сгрешил и се е оженил за "арогантна кучка" не е оправдание да я бие  и да упражнява насилие спрямо нея !!! Нормалното е просто да я напусне, да й посочи вратата и дотам. Няма извинение за насилието ! После би следвало да анализира защо на него му се е случило да попадне на "арогантна кучка" - къде е сбъркал в преценките си, за да не повтаря грешката...
Сега, ясно е на всички, че един плочкаджия примерно не може да мисли в дълбочина и вижда всичко в черно и бяло във връзките, но в полза на мъжа - жена-кучка = заслужава бой... жена се събрала с насилник-курвар = да е гледала когато се е обвързвала...  

# 139
  • София
Защо веднага скочихте да защитавате това създание - наистина ли изпитвате емпатия към него?  Сега трябва да търся из гугъл има ли това дете баща или не... Не искам да чета за тях, чувствам се омърсена, единственият невинен в тази ситуация е бебето. Тя не го е изоставила някъде, където ще има по-добър шанс - даже на прага на социален дом или църква щеше да е по-добре от парка.
Не е от Светия Дух, разбира се, че има баща. Но той може да не знае че е такъв.
Все едно мъжът е длъжен да настоява жената да се пази от бременност, след като самата тя не се пази.

# 140
  • София
Петя, сериозно ли трябва да търсиш в гугъл дали бебето има баща Joy Аз досега не съм чула дете да се роди без баща, ама това може да е първото в историята.

# 141
Ами, ако е някой случаен от магистралата - той ли е трябвало да я пази и баща ли е на детето й?

# 142
  • София
А не бе, не е баща на детето й - какви ги говориш, Петя?

# 143
  • Варна
Петя, сериозно ли трябва да търсиш в гугъл дали бебето има баща Joy Аз досега не съм чула дете да се роди без баща, ама това може да е първото в историята.

Joy
Второто.

# 144
Все по-често ще чуваш за такива случаи. Откакто еднополовите бракове станаха модерни и законни в много държави, все по-често ще се раждат деца (в семейство на две лесбийки например), които имат две майки и нямат баща.

# 145
А не бе, не е баща на детето й - какви ги говориш, Петя?
Е, как може да се нарече баща някой, който нито се интересува, нито знае за съществуването на детето?

# 146
  • София

Е как, така, лош баща, отсъстваш баща, идиотски баща ... ама си е баща. Значи нея можеш да я обвиниш за лоша майка, ама той не е баща така че отговорност няма.
Луда работа еййй.

Joy
Второто.

Хахаха, така де, да Simple Smile

# 147
Не може да има отговорност, ако не знае за детето. Точно затова написах, че ще трябва да гледам в статиите дали тази е семейна, или не. Не искам да чета за нейния живот; това, което е направила е равносилно на убийство. Има късмет, че детето е здраво.

# 148
Гнусни са ми единствено майки, които собственоръчно са пребили / убили детето си. Гнусни са ми тези, които си зарязват децата в затворена кола и се дрогират, а децата им умират от претопляне. Гнусни са ми родители, коиито издевателстват над децата си и ги мъчат.

Не мога да съдя обаче майка, която няма какво да яде и отчаяна оставя детето си някъде. А на който я съди, ще кажа само, че има една поговорка - Ситият на гладния не вярва. Който не знае какво е нямане и отчаяние, да не бъде прекалено самодоволен, че никой не знае какво го чака.

# 149
  • Насред хаоса
Не може да има отговорност, ако не знае за детето. Точно затова написах, че ще трябва да гледам в статиите дали тази е семейна, или не. Не искам да чета за нейния живот; това, което е направила е равносилно на убийство. Има късмет, че детето е здраво.
Мда, хич не знае, завалията.
"Имам и друго дете - момиче на 12 години. То живее при баща си", каза още майката. Тя обясни, че Александър също е дете от бившия й съпруг.
Оттук: https://dariknews.bg/novini/bylgariia/majkata-izostavila-bebeto- … -kuchence-2039807
Все едно за пръв път попадаш на мъж, който прави деца и после си бие камшика без никакви ангажименти.

Общи условия

Активация на акаунт