По-млад мъж до теб!

• 26 166
  • 239
  •   1
Отговори
# 90
Невена, ти сериозно ли сравняваш Мелания и Макрон в полза на втората?

Не. Сравнявам Мелания и Макроница със себе си. Най-младата съм в кюпа, но най-дебелата и грозна. Мадам Макрон е по-красива от мене и изглежда по-млада от мене и повечето ми връстнички. И не го мисля само аз. Факт е, че с три деца и внуци си е намерила млад, образован и богат френски съпруг.

Не съм те виждала, но аз рядко съм виждала по-грозна жена от Макрон. Може би Мишел Обама и нашата Маги Желязкова са ми също толкова грозни. И трите приличат на маймуни, а Макрон е и смешна с инфантилните си рокли и висящите си сбръчкани ръце и колене винаги на показ. На мен ми изглежда и по-стара от годините си, а до президента Макрон, който е доста представителен и симпатичен тя ми прилича на бостанско плашило.

Излязоха и много нейни снимки като млада, положението не е по-добро.

Факт е, че го е хванала, но дълбоко се съмнявам да е чиста любов това между тях.

# 91
  • Paris, France
Бри, на вкус и на цвет. Аз много харесвам Маги Желязкова. От какъв произход е? също и Мишел Обама. Атлетични са и добре сложени.

# 92
Не зная какъв й е произхода на Желязкова, прилича ми на циганка с тая черна, засечена кожа, ама то ние българите не сме светла нация като цяло, така че може и чиста българка да си е. Иначе фигурата й и на мен ми харесва и косата и е разкошна, но в лицеее....

В Обама нищо не ми харесва. Дебела, неугледна негърка, имаше ги на една снимка с Мелания, Мишел приличаше на робинята й.

Наистина на вкус и на цвет товарищей нет.Simple Smile

# 93
  • Paris, France
Обама изглежда по-слаба, висока и млада от мене  Mr. Green Колко 53-54г българки изглеждат като нея? Има слаби, стегнати и мускулести ръце. Негърките остаряват по-добре от нас белите. Маги Ж. Ми прилича на мулатка или квартеронка. Изобщо не прилича на циганка. Има дълга и вертикална долна челюст. Може единият родител да е циганин, не знам. Косата и си е афро и няма общо с по-твърдите и лъскави цигански коси.

# 94
Къде слагате негърския ген с циганската жилка hahaha Харесвам Мелания, Макрон също. Нашата първа дама също.

# 95
Тази тема се превърна в клюкарник..💩

# 96
Тази тема се превърна в клюкарник..💩

Защо? Обсъждаме семейство Макрон, където Брижит Макрон е с 24 години по-млада от мъжа си и явно имат успешен брак. Точно по темата сме си даже.

# 97
  • Пловдив
Не е става на практика, според мен да живееш воден от статистиките!
Съгласна съм, да. Статистиката няма как да отчете всички фактори, които играят роля в твоя случай.
Впрочем имаше наскоро една тема, в която се даваха статистически данни за най-нисък риск от усложнения при бременност във връзка с планирането на момента на сключване на брак и правене на деца. Разбира се, че не става човек да се ръководи основно от това - масата правим деца, когато имаме партньор и/или когато решим, че ни се искат деца или ни е време.
С възрастта на партньора и статистиките е по същия начин. Но нали има тема, трябва да обсъждаме. Wink

# 98
Не му завиждам на Макрон. Нито за президентството, нито за богатството, нито за образованието, щом няма кой да му казва "татко". За нищо на света не бих разменила щастието да бъда майка.

При мъжете не е така. Не им е жизненоважно да са бащи.
Освен това твоите деца са съвсем малки, нека пораснат, ще видиш, че не е само това важно в живота.

Бри, успокоих се. Simple Smile Hug

# 99
  • Paris, France
При мъжете не е така. Не им е жизненоважно да са бащи.

А за нас жените е императивно да си трупаме стрии, наднормено тегло, да бършем опикано и оповръщано, да не спим по цяла нощ и да ни увисват циците  hahaha. Възпроизводството в днешно време е единствено важно в аграрни неразвити култури без осигурителна система.

# 100
  • Пловдив
На мен пък и Обамовица, и Маги Ж. не ми харесват. Грубовати са ми. Впрочем, колкото до Обамовица, рядко се случва да харесам лице на негър/ка - не е мой тип тази външност, но се случва все пак понякога; тя не е от "понякога"-та. Обама-мъж е горе-долу чаровен и не е грубоват.
Радвам се обаче, че и за двете споменати са се намерили мъже и не само мъже, които да ги харесват, щото ако харесваните бяха все едни и същи от всички, другите щеше да трябва да се гръмнем.  Sunglasses
П.П. И генералшата Деси не е мой тип като черти на лицето.

Цитат
Възпроизводството в днешно време е единствено важно в аграрни неразвити култури без осигурителна система.
Без осигурителна система ще те гледат роднините в голямото, живеещо в една къща семейство. Ма при култура с осигурителна система, ако всички започнат да смятат, че оптималното е един брой дете, както и става отчасти, тогава не знам. Wink

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 10:27 от Магдена

# 101
Проблемът на семейство Макрон е, че той изглежда по-млад отколкото е, а тя изглежда по-възрастна отколкото е. Тя колкото и да се поддържа, не може да промени гените си. Има хора, които изглеждат по-млади, а други по-стари. Да не говорим, че възрастта на г-жа Макрон изпъква още повече, когато стои до мъжа си, защото единственото, което се набива на очи е неговото изпънато лице и нейното сбръчкано такова. Иначе тя е много усмихната и има добродушна осанка.

Та, за да сме изцяло по темата, бих казала, че това е един от проблемите, с които може да се сблъскат двойките с разлика в полза на жената. Говоря, разбира се, за по-голяма разлика, да кажем повече от 10-15 год. Ние жените сме по-чувствителни на тема външен вид и остаряване, и по мое мнение остаряваме по-бързо от мъжете. Докато при мъжете е обратното- много често възрастта оказва положително влияние върху външния им вид. При това положение, с времето жената в такава връзка ще гледа себе си в огледалото и ще чувства зле, че изглежда по-възрастна от мъжа си. Това е съвсем повърхностният поглед върху такава връзка и разбира се, има и много други аспекти.

# 102
  • София

А за нас жените е императивно да си трупаме стрии, наднормено тегло, да бършем опикано и оповръщано, да не спим по цяла нощ и да ни увисват циците  hahaha. Възпроизводството в днешно време е единствено важно в аграрни неразвити култури без осигурителна система.

Не, не е императивно за жени с твоето мислене- дори обратното- силно препоръчително е да не раждате, защото светът е тъпкан с нещастни деца.

Що се отнася до стриите и увисването на циците- и да не родиш, пак не можеш да им избягаш.

пп. Ти наистина ли си мислиш, че осигурителната система пада от небето, а не се пълни с парите от данъците на работещите млади, които отказваш да родиш? newsm78

# 103
  • Пловдив
Цитат
Ти наистина ли си мислиш, че осигурителната система пада от небето, а не се пълни с парите от данъците на работещите млади, които отказваш да родиш?
Едва ли мисли така. По-скоро мисли, че другите така и така ще родят, поне повечето.

# 104
  • Paris, France
Не, не е императивно за жени с твоето мислене- дори обратното- силно препоръчително е да не раждате, защото светът е тъпкан с нещастни деца.

Що се отнася до стриите и увисването на циците- и да не родиш, пак не можеш да им избягаш.

пп. Ти наистина ли си мислиш, че осигурителната система пада от небето, а не се пълни с парите от данъците на работещите млади, които отказваш да родиш? newsm78

Нямам нито една стрия от двете бременности. Как точно се появяват ако не се раздуе шкембората? Циците увисват ако ги има  hahaha.

Не съм отказала да родя  Mr. Green. Имам цели две деца, с 0.5 деца в повече от средностатистическата европейка. Но и без да раждам има желаещи да идват тук. Населението в Европа и света и без това се увеличава. Повечето развити страни се увеличават само и единствено от приток на хора. Само в супер бедни и неразвити държави с болести и висока смъртност жените раждат по 5-6 деца.

Общи условия

Активация на акаунт