Форумски липси - 5

• 178 432
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 180
  • Paris, France
Да, това с размяната на снимки беше много популярно. Сега май вече всички си ги пускаме по-спокойно.

Имаше и тайни албуми с пароли. Мене ме ръчкаха да качвам снимки в единия а аз вече ги бях пискала публично. Ама трябвало да има мои снимки ако съм искала да гледам. После се разсъхна работата и решиха да го изтрият. Помолих да не ми трият снимките, които с такъв зор изтрих ама ги изтриха. Аз вече не качвам снимки, даже и да ме помолят, защото и мерси няма............. ама и да има. Технофоб съм.

Как се гонеха из темите? Касита ли захапала вилико? или друг?

Коя е Красимира?

Додо_додо, Надин, Дебора, Самсара и други от дира не съм ги засичала отдавна. Зная, че ника на Дебора тук е друг и живее в Англия. Писахме си на лични преди 7-8г и толкоз

# 181
  • Пловдив
Нещо не разбирам Невена - какво си изтрила със зор ама и те изтрили?

# 182
Red velvet/Happy days не си измисляше бременности, а действително беше бременна, но се случи трагедия и спря да пише тук, понеже някаква кукувица реши да я напада в такъв момент. Момичето беше съсипано, но освен обиди и нападки, друго не получи.

Аз точно за теб си мислех, че си поредната реинкарнация на Ред велвет.

# 183
И аз се затруднявам да разбера Невена.

# 184
  • Paris, France
Янтра почнах да пиша в една тема. Момичетата имаха таен албум със снимки. Аз пусках снимки от рожденни дни на децата или наши открито и без парола в темата, така че те ме бяха виждали. Дадоха ми парола. Мислех, че е за да ги видя и аз тях. Оказа се, че трябва и аз да кача снимки в албума, защото всеки трябвало да качи там. Качих с клизма. Технофоб съм и мразя снимки. Беше интересно, защото имаше снимки от много интересни места като Пакистан, примерно. Аз кой знае какви снимки не мога да сложа. Тук екзотика няма и едва ли някой иска да види Айфеловата кула на снимка, защото всеки е ходил в Париж............ Почнаха да се карат - някой си бил изтрил снимките а гледал чуждите, друг ги бил показал на нам си кой си и решиха да изтрият албума. Помолих да пратят моите снимки някак си или да ги запазят някъде, но ги бяха изтрили. Както и да е.

Ред велвет не я помня

# 185
Red velvet/Happy days не си измисляше бременности, а действително беше бременна, но се случи трагедия и спря да пише тук, понеже някаква кукувица реши да я напада в такъв момент. Момичето беше съсипано, но освен обиди и нападки, друго не получи.

Това какво мислиш и какво е в действителност, са две съвсем различни неща. Но, познавам Red velvet и знам през какво мина и как някакви психялници я нападнаха тук.

# 186
Липсват ми Джой, Екс Рей Лили, Денси, Виж ти... Какво ли правят, дано да са добре!  Heart Eyes Hug

Днес мернах Денси.

# 187
  • София

Мда, може и да е същата. Много лъжеше тази жена. Която и да беше.

# 188
Невена като спомена снимки и се сетих за една потребителка Аси или Ася, с много красив син на аватара.
А момичетата от фотографската също са страхотни. Много от тях не пишат и липсват.

# 189
След кото не я познавате лично, как решихте, че лъже?!? Hushed

# 190
  • Пловдив

Това какво мислиш и какво е в действителност, са две съвсем различни неща. Но, познавам Red velvet и знам през какво мина и как някакви психялници я нападнаха тук.
Твоите думи не са доказателство, че не си Ред велвет. Лично аз смятам, че е доста вероятно да си.

# 191
След кото не я познавате лично, как решихте, че лъже?!? Hushed

Малко хора успяват да останат анонимни в интернет, хващат се лъжите.

За Риъл Уоман се сетих, че не съм я виждала отдавна тук. Последно я бях видяла да пише тук, когато ме бяха баннали и отидох в другия форум, където я видях и я помолих да влезе тук и да пита защо съм с бан. Котката Марта също спря да пише.

# 192
  • Пловдив
Защо имаше бан?

Днес го играя разследващ полицай. Mr. Green

# 193
Твоите думи не са доказателство, че не си Ред велвет. Лично аз смятам, че е доста вероятно да си.

Както казах, това какво си мисли някой и какво е в действителност са две мнооого различни неща. Пък и коя съм е без значение, нали? Simple Smile Факт е, че в този форум има параноици, които нападат хората, обиждат ги и им влизат много дълбоко в личното пространство, преследвайки ги по другите социални мрежи, което граничи с лудост. А, само за протокола, ред велвет от София, а аз от Варна Simple Smile Обаче ако някой параноик не вярва, може да заповяда да ме провери Simple Smile

# 194

Ами, то беше по време на празници, не бях в София, та там, където бях отишла, се оказа, че съм влязла в бг-мамата от айпи, което било баннато за реклама, спам и т.н., та излизаше един надпис "Съжаляваме, кукумицинка, достъпът до форума ти е забранен поради реклама, спам и т.н.".

Общи условия

Активация на акаунт