Форумски липси - 5

• 178 612
  • 1 563
  •   1
Отговори
# 255
Аз си мислех, че Популе не пише във форума вече, щото пък се появи "снаха й" и се разписва в свекървенската тема Rolling Eyes

# 256
  • София
радвам е, че Краси се е отказала от вегетариансството. То си беше доста противоречиво това да си вегетарианец, и то доста строг, и в същото време да правиш торти, че и за населението да готвиш месо. не знам как е устисквала да не й се прияде.

# 257
Аз съм с перфектния съпруг. Гледа деца, домакинства и е бивш, т.е. свободен. Наддавайте Simple Smile.

Ако беше перфектен, нямаше да е бивш, камо ли наддаване да организираш – щеше да си го пазиш с пушката.  Laughing

# 258
Аз си мислех, че Популе не пише във форума вече, щото пък се появи "снаха й" и се разписва в свекървенската тема Rolling Eyes

Е ти сега заформи интрига Simple Smile

# 259
Коя е снахата?
Аз не чета свекървенската, даже и почти не поглеждам в СО.

# 260
Точно в свекървенската го спомена някой, даже пак подхвърлиха за този диван Joy Някакво руско звучене имаше ника на снахата, нещо като Оля. Но кой и как е разбрал, че е снаха на Популе, не зная Grin

# 261
Точно в свекървенската го спомена някой, даже пак подхвърлиха за този диван Joy Някакво руско звучене имаше ника на снахата, нещо като Оля. Но кой и как е разбрал, че е снаха на Популе, не зная Grin

Ау, подозирам, че в момента балконът на свекървенската тема е натежал от зрители  Grinning

# 262
  • Пловдив

Ау, подозирам, че в момента балконът на свекървенската тема е натежал от зрители  Grinning
Да се успокоят - не е в последните 2-3.

# 263
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Факт е, че в този форум има параноици, които нападат хората, обиждат ги и им влизат много дълбоко в личното пространство, преследвайки ги по другите социални мрежи, което граничи с лудост.
Вярно е това, ама само изпиталите го на свой гръб знаем какво е чувството Simple Smile))

# 264
Тъкмо идвах да трия, защото обичам клюки, но ми е неловко да създавам такива  Blush Embarassed Но виждам, че вече съм цитирана... Отиде коня у рЯката  newsm56

# 265
  • София
що, и ти ли си преродена? Давай, че имам таблици да попълвам!

# 266
АхНе! беше една готина мацка, която май се омъжи за шефа си руснак.  Simple Smile

Готина мацка беше, да. Не бях разбрала, че й е бил шеф. Но пък баща му беше генерал.  Laughing
Роди дъщеричка, кръстиха я с много хубаво и интересно име.

Някой питаше за Аси или Ася от фото- темите, с хубавия син на аватарите. Никът беше АсинкаPeace

# 267
Асинка е добре, радва се на живота и успешния и тийн..Wink

# 268
  • София
радвам е, че Краси се е отказала от вегетариансството. То си беше доста противоречиво това да си вегетарианец, и то доста строг, и в същото време да правиш торти, че и за населението да готвиш месо. не знам как е устисквала да не й се прияде.
тя не готвеше месо за другите. И мъжът ѝ и синът ѝ заедно с нея откриха радостта на вегетарианството. Дори мисля веганство беше

# 269
Асинка е добре, радва се на живота и успешния и тийн..Wink

Супер. Много харесвах снимките и.

Общи условия

Активация на акаунт