Всякакви въпроси относно съдомиялните - 20

• 79 678
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм с Беко за 13 комплекта, много съм доволна. Огромното предимство - събират ми се филтрите на абсорбатора.

# 151
  • близо под тепетата
Благодаря Ви много.
Ще пробвам утре вечер да изсипя повечко. Досега сипвам макс. 200гр (към 1 ч.ч.) и почва да прелива и да излиза сол. Гледам да я сипвам точно преди да пускам машината, че нали солта била вредна за уреда, ако престоява дълго...
Иначе машината е AEG F66702MOP.

nub55, и аз не знам как се качват клипчета Sad  иначе си ползвам фунийката, доста удобно е Simple Smile

# 152
  • Варна
Гледам да я сипвам точно преди да пускам машината, че нали солта била вредна за уреда, ако престоява дълго...

Това твърдение кой го сътвори. Има си резервоар, който е направен с определен грамаж и сигурно не напразно.

# 153
  • Berlin
Няма как да излиза сол от отделението, освен ако не е препълнено вече. Иначе излиза само водата, но това е нормално, все пак солта я избутва от резервоара. Сипваш сол, докато видиш, че се напълва хубаво и забравяш за това, докато не ти светне лампичката за сол.

# 154
  • На брега на реката
Mаги,
Слагаш фунията и сипваш сол нищо, че водата излиза. Аз на моята сипвам около 1,7 кг. Купувам от Лидл и опаковката е 2 кг. и като ми светне индикатора, насипвам почти цялата кутия.  Даже дигам фунията, разбърквам с една лъжичка и досипвам. Затварям капачето и пускам програма плакнене /ако нямаш такава, пусни най-кратката/. Не е хубаво да се остави така с концентриран разтвор на сол, все пак е метална, а знаем, че солта предизвиква корозия. След като се налее гланц, също трябва да се изплакне. Всяка машина има, ако не програма изплакване, то поне кратка - 20-30 мин.

# 155
  • 1st floor
И аз съм чела, че е хубаво след слагане на сол да се пусне, за да изплакне, ако има остатък във вътрешната част на съдомиялната. Също така, разбърквам с лъжичка, за да се събере повече.

Гледам, че всички имате фуния за сол, само аз нямам. От къде сте си я взели? newsm78

# 156
  • Бургас
Гледам, че всички имате фуния за сол, само аз нямам. От къде сте си я взели? newsm78

Моята е към миялната.

# 157
  • Gorni Bogrov
А ти защо ще я сменяш твоята съдомиялна ?
Моята беше грундик и за 5 месеца два пъти и се пука дисплея,затова ще ми я подменят с нова .

# 158
  • София
Здравейте, в процес на избор на съдомиялна съм. Изискванията ми са да има отложен старт, голяма (60см.)- пълно вграждане, сравнително тиха да е, да суши добре, да има 3 перки на разпръскване на водната струя и да не е много скъпа. Моля за помощ с предложения за конкретни модели, тъй като в интернет е доста трудно да се търси, тъй като на много съдомиялни въобще не е упоменато с колко перки са снабдени.
Благодаря и хубав ден!

# 159
И аз съм със същите изисквания. В Технополис има Беко за 650 лв. Но сега не мога да видя модела. Решила съм да е тя.

# 160
  • София
И аз гледах Беко в Технополис, но пише, че няма наличност, а на друго място модела не се предлага, явно е стар. http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BEK … DIN-5839/p/680591   - за тази става въпрос Rolling Eyes

# 161
  • София
И аз гледах Беко в Технополис, но пише, че няма наличност, а на друго място модела не се предлага, явно е стар. http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BEK … DIN-5839/p/680591   - за тази става въпрос Rolling Eyes

Ами просто е стар моделът. Ето го новият

http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BEK … IN-28423/p/680668

# 162
  • София
Много благодаря, покрива всичките ми изисквания! Flowers Tulip А със сушенето как се справят съдомиялните Беко? Назад четох, че има оплаквания, че излизат влажни съдовете?

# 163
  • София
Много благодаря, покрива всичките ми изисквания! Flowers Tulip А със сушенето как се справят съдомиялните Беко? Назад четох, че има оплаквания, че излизат влажни съдовете?

Като ми спре миялната отварям вратата и я оставям за 10 минути, след това вадя съдовете. Няма влажни с изключение на тефлоновите. По тях винаги има капки.

# 164
Свекърва ми не си я намери онзи ден и отрязахме едно шише от Кока-кола 2 литра, същата работа върши Wink Тя след 15 години употреба на машината си, онзи ден разбра, че в нея се слага гланц и сол, такива неща досега не бяха с;агани, ама ей на - работи си безотказно, а нейната е Канди, не е да кажеш голяма марка.

Общи условия

Активация на акаунт