Всякакви въпроси относно съдомиялните - 20

• 80 297
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Добре момичета,като ползвате таблетки пак ли слагате гланц?

# 166
  • Варна
Да. И гланц и сол.

# 167
Да,за солта ме светнаха предната тема Blush.Но гланца защото трябва ли се слага или за по-добър ефект?

# 168
  • Варна
Да,за солта ме светнаха предната тема Blush.Но гланца защото трябва ли се слага или за по-добър ефект?
Ами все ми излизаха замацани чащите. То беше още от мремето на Финиша,но пък свикнах и по навик продължавам.

# 169
Маргаритка , аз съм с Беко от 6 години , сухи са си съдовете .  Пластмасата и тефлона не са сухи само заради материала . Сложи си сол и гланц , гланца е важен за сушенето и за блясъка на съдовете . И както са писали , като я отвориш веднага излиза топло , затова изчакай малко и тогава ги изваждай . Иначе аз я правя на отложен старт , през нощта мие и аз като стана сутрин ги изваждам .

# 170
  • София
Някой не е чел първата страница на темата, не е чел и какво пише на опаковката на това, което си е купил - дали таблетката съдържа сол, гланц и какво изобщо съдържа Simple Smile

# 171
При нас водата е много твърда , затова си слагам винаги сол , а тъй като използвам различни таблетки или гел си слагам и гланц , който съм настроила на ниво 3 , той много бавно свършва .

# 172
Здравейте, понеже нищо не разбирам от съдомиялни а сега реших да си взема и аз, може ли мнение за тази, доста е намалена, има отложен старт, друго не разбирам...https://www.technomarket.bg/sydomialna/electrolux-esl-5201-lo-09140493
Чудя се дали да чакам черен петък в емаг или да си взема директно от магазин?

# 173
  • Варна
Здравейте, понеже нищо не разбирам от съдомиялни а сега реших да си взема и аз, може ли мнение за тази, доста е намалена, има отложен старт, друго не разбирам...https://www.technomarket.bg/sydomialna/electrolux-esl-5201-lo-09140493
Не съм имала уреди на Електролукс, но много добре изглежда за цената си.

# 174
  • Бургас

Аз я имам. Ползвам я вече година и половина и съм много доволна. Това ми е първата съдомиялна, нямам база за сравнение. Но мие перфектно, събира много, какво да искам повече. Ние сме 4 човека и я пускам всяка вечер. Почивните дни и по два пъти.
Аз я взех на подобна цена, пак беше на някаква промоция + 5 години гаранция. Мисля, че за тези пари по-добро едва ли ще намериш.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 16:14 от Мaрия

# 175
Първи отзив - положителен. Simple Smile Според мен наистина си заслужава парите. Тъй като съм нямала досега такъв уред, ще чакам отзиви и аз, и отивам да купувам.
Мария, относно шума 49 децибела не е ли много.

# 176
  • София
Питах и в другата тема,но виждам че тук има много запознати. Та... да питам някой има ли отзиви за тази съдомиялна? http://www.gorenje.bg/produkti/golemi-domakinski-uredi/smartflex … ni/gv64161/568241 Simple Smile

# 177
  • Бургас
Електролукс за вграждане имам вече 10 г. в жилище, което давам под наем. Пушка е. Още работи без проблем.

# 178
Валя, да действаме докато е време. Цената е добра. То до петъка не остана много, но и не е сигурно дали ще намерим такава оферта. Аз имам да пазарувам и пералня и фурна. Ще разчитам на него.

# 179
valia8  много хубава цена , взимай я Simple Smile

дет  тиха е даже , щом е 49 db

Общи условия

Активация на акаунт