Лотария "Зелена карта" 2019

• 342 468
  • 3 904
  •   1
Отговори
# 195
    Някой разглеждал ли е списъка с професии и точките за тях
    Не можах да го отворя
    Ако има pdf бихте ли го качили

# 196
    Аз си направих нова снимка и пуснах сутринта днес. По-добре да няма проблеми с дисквалификации ако ме изтеглят. Успех на всички.

^ Тед, виж на първа страница верният линк за кандидатстване. В него няма списък с професии. Това, на което си попаднала може да е фалшив сайт.

# 197
    Записах се успешно! Hug

# 198
    За първа година ще подаваме и мисля да разчитам на фотограф за снимките, за да не оплескаме нещата. Искам да попитам- предварително се снимате, качвате на флашка и после при попълване на документите прехвърляте снимката, нали така? И ако снимката не е в точния размер няма да успее да се качи или ще изпише, че е грешка?
    http://picresize.com/ Ползвах този сайт и сама се справих със снимките прие ги Peace

# 199
    • Down south
      Някой разглеждал ли е списъка с професии и точките за тях
      Не можах да го отворя
      Ако има pdf бихте ли го качили
      Професии и точки? За лотарията ли питаш или за нещо друго?

# 200
      • Down south
      Помня, че миналата година имаше дискусия, че вече снимките трябва да са нови. Аз пусках със стара снимка поне 2 пъти. В момента имам снимки от миналата лотария и от Б2 визата, но ме е страх за една снимка да не плача после.
      Някой друг пуснал със стара снимка тази година?
      Според мен няма смисъл да се правят експерименти, но това е мое мнение.

# 201
      • Scotland
      mamanadvama, благодаря за линка Flowers Hibiscus

# 202
      • Scotland
      Утрепах се да търся миналогодишните снимки, но не ги открих, иначе щях да ги използвам. А такова чудо при мен не е било - не остава време да снимам родата през деня, а вечер се получават сенки. Като гледам по-рано от другата събота и неделя едва ли ще смогна Sad  Кога е крайният срок?

# 203
      7 ноември

# 204
      Утрепах се да търся миналогодишните снимки, но не ги открих, иначе щях да ги използвам. А такова чудо при мен не е било - не остава време да снимам родата през деня, а вечер се получават сенки. Като гледам по-рано от другата събота и неделя едва ли ще смогна Sad  Кога е крайният срок?
      Спкойно дишай, имаш време. И аз още нямам снимки. Peace

# 205
      На мен във фотото са ми направили снимките 591х591 мегапиксела, а този път си харесах моята снимка, обаче не ми я приема. Аз мога ли да си я оправя сама? Някой знае ли как?

# 206
      • Scotland
      Благодаря, SoLucky Yellow Heart
      Мигленче, не мисля, че можеш да увеличиш пикселите...май само се намаляват. В нашите фото студия дават диск. На него, освен обработените, качват и оригиналните. Те са по-големи и можеш да намаляваш. Много странно, че са ти ги направили такива. Явно не знаят точно изискванията. Пак е странно, де...аз от телефона правя по-големи снимки Simple Smile

# 207
      Винаги ходя в едно и също фото, обаче ме снима едно младоче (може още да не е наясно). Не очаквах това да се случи.
      Бях решила да подам в първия ден, снимах се по-рано, защото нямам никакво време и изобщо не ги погледнах тия снимки. Аз им давам направо на флашка да ми ги качват и там са само обработените (моята и на милото, общо 5 лева). Сега не знам кога ще имам време. Работя по 7 дни в седмицата, през седмицата ходя и на лекции, които на този етап не мога да пропускам. Побърквам се, когато нещо не ми върви. Само през нощта съм си у дома, а вечер не мога да правя снимки, заради осветлението.

# 208
      Можеш да я разпънеш на фотошоп. 9 пиксела са малко и не би следвало да личи.

# 209
      • САЩ
      Здравейте на всички!

Тази година и аз ще подавам за трети път, но вече имам и бебенце. Той е на три месеца и трябва ли във формуляра да спомена, че имам дете или после, ако ме изберат ( дай боже! ), при попълването на ds?

Късмет на всички!

Винаги съм се чудила на хората, които на въпроса "имате ли деца?" се объркват и се чудят какво да пишат...

С номер 18*** е изключено да ви викнат до края на годината. Нашият е 6*** и ще бъде декември или евентуално януари. Вече са излезли номерата за ноември и са до 4500.
      ...Не не.. имам предвид, че към декември-януари ще ни се смени текста, и датата за интервю да е може би към началото на пролетта...(дано да нее по-късно Simple Smile ) Та въпроса ми е също дали ще е проблем ако коригирам нещо в DS-260 след като пише на мен и на жена ми, че е "Completed" ...И вероятно за сега нищо друго не мога да правя освен да чакам описанието да се смени..? Пиша така защото се притеснявам нещо да не съм объркал и дали има нещо друго което да направя освен това.. Grinning
      Аз мисля, че цялата страница се сменя като наближи да излиза датата на интервю и съответно на сменената страница излиза и датата с часа на интервюто.С вашия номер наистина може би ще е напролет.Доколкото знам страницата се сменя месец или два преди датата за интервюто.Напр. на сестра ми с номер 8*** още си стои същата страница и няма дата, ние също предполагаме че ще е на интервю може би януари.
      Дали може да се коригира DS-260 - чела съм, че може да се пише на KCC, ако има нужда от някаква корекция.Т.е. те трябва да ти я отключат, за да може да се коригира нещо.

Текста се сменя около 2-3 седмици след излизането на бюлетина за предходния месец, ако са ви назначили интервю. Т.е. в края на октомври ще се ъпдейтнат интервютата за декември, в края на ноември - за януари и т.н.

Не, каква пречка да е - за нуждите на лотарията гледат къде си родена, а не на коя държава си гражданин.

Хъм ,
      мисля че се гледа какво гражданство си написал ?!
      Аз съм родена в Русия имам бг гражданство , нямам руско Wink

Не, защото никъде не те питат какво ти е гражданството, най-малкото - това за лотарията имам предвид.

Въпросите са
       4. City Where You Were Born
        5. Country Where You Were Born
         9. Country Where You Live Today

Ако не си роден в eligible държава, за "Country of Eligibility for the DV Program " могат да се изберат родните места на родителите или съпруга.

Това твърдение не е вярно. Имам доведена дъщеря, не беше посочена във формите, не ни дисквалифицираха, въпреки, че имаха информация за нея....от къде, и на мен ми беше интересно, но имаха информация.

Титина, радвам се, че не са ви дисквалифицирали, но наистина има такова правило. Пише го и на листа, който ти дават в посолството с нещата , за които могат да те дисквалифицират.  В all.bg преди години имаше два такива случая - единия човек за съжаление го отрязаха, другия не, във втория случай разликата е, че не беше написано доведено дете на съпругата на титуляра, ако правилно си спомням, а при първия случай си беше титуляра.

Общи условия

Активация на акаунт