Магията на изтока - тема 51

• 42 375
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
    Сейсей имаше и реклама с прахосмукачка,да я вади и идва при мен. Heart Eyes

Дааа, ето я - Сенсей и Хитачи, хаха, как помниш само. Браво!
    Искам и Сенсей, а и прахосмукачката, онегайшимас.

Шоши, следих текущо Gomen, Aishiteru. Не съм гледала корейската версия с Джи Соп, но тази не ме натовари (въпреки драмата). Японците не изпаднаха в разтягане на локуми. Знаеш, че карат по същество, кратко и ясно. Томоя Нагасе изигра много добре ролята си.
    В първи епизод ще видиш един кореец, добре познат заради физиономията си, който засне това свое камео-участие и влезе в казарма след това.

2в1, браво за онигирито. Само така! Hug

# 106
    Имам невероятен талант да помня глупости. Smiley

Шош,тц Cry
    Според мен ще е по-зле. Царете на хуман драмите са направи ли римейк на една от най-сълзливите истории в корейското кино. Ще човъркат драгият зрител,ще го въртят на шиш докато показват травмиращите съдби на героите,ще изсипят един тон поуки докато правят дисекция на грешките им и накрая когато сърцето ти плаче за японското Джи ще ти пуснат реклама на ориз.

Гледай,ако ти потрябва втори пакет ще пратя.Кърпички,не ориз. Innocent

Що не направят на Марс?

П.п Вероятно епизодите са по-малко,което означава,че ще плачиш едни 10 еп.,обаче може да са налични всички сърцераздирателни моменти,пък и не изключвам факта да има добавен някой друг (така по японски),което означава,че е възможно да сълзеотделяш повече по време на епизод,което май означава,че като време може да плачеш по-малко,но кубиците сълзи може да са повече.
    Обърках се. Blush

# 107
    • DE
    "Mars" има японски римейк http://asianwiki.com/Mars_(Japanese_Drama) но самата мисъл, че някой се опитва да е Вик  Sick Не съм го гледала, но и нямам желание.

За протокола не съм отронила една сълза на "I'm Sorry, I Love You" бях прекалено потресена  Crazy

# 108
    • MJF
     Laughing ама Tuon спретна цял анализ на сълзите!  Laughing Hug. Сега като гледам ще се сещам за това и иди реви  Laughing

Ей на , rossonera  зрител. А сега като ме бъзнахте проверих и творческия екип. Пълно спокойствие се възцари при мен относно заглавието .  smile3534

Е не, адаша знаем че е енргичен, все пак любимите ми яп-сериални кросове ги владее. Та ще има сили и у нас да мине така въоръжен. Ориза от мен.

# 109
    Погледнах аз японския Марс, но не ми се получи и се отказах. Много дечурлишко ми се видя, ама то сигурно заради визията на героите. Сори, но Тайске не може да стъпи на малкото пръстче на Вик в тази роля.

.................
    За протокола не съм отронила една сълза на "I'm Sorry, I Love You" бях прекалено потресена  Crazy
    И аз newsm47. Както и на A Love to Kill. Батко Рейн обаче се отчете и заради мен Mr. Green.
    За сметка на това ревах на Училище 2013 Blush.

# 110
    Сега ако кажете,че и на Autumn Tale не сте ронили сълзи се прехвърлям в графа големи ревли. Пък си мислех,че съм стоик.

Шош,тъкмо да сготви адаша ти и го пращам да овършей и при теб.

Не знаех за японския Марс.Май е по-добре да не го знаех сега ще ми се прииска да го видя.

# 111
    Днес настъпи Чусок. Да ви "почерпя" с една разходка из Гуангджанг маркет.
    Има биндеток, маяк кимбап, докбоки, шикье, чапче, кимчи и сунде - нарича се и кървава наденица, която се прави от вътрешности на прасе, крави и пр. омешано с това-онова за разкош, накратко - това е корейският първи братовчед на нашите бахур и кървавица.
    Ще се яде. Нищо не бих отказала от всичко, което видях, само чапчето малко ми е съмнително, ама може и наистина да е вкусно.
    Аджумата, която се появява в началото, а след това и на 7:28 ч. е като излязла от корейски сериал, а и май пластичния хирург не е бил милостив с нея, поне така ми се струва...

Шошулчо, в момента излъчват първи епизод на Okusama wa, Tori Atsukai Chui.
    Довечера, като го изгледам, ще споделя как е.

# 112
    Всичко от това, което хапнаха бих опитала и аз. Чапче съм си правила, само че в рецептата имаше и месо, не само зеленчуци. В къщи "стъклените" нудълс са на почит.

Tuon, аз съм от големите ревли. И на филми, и на книги, че и в реала лесно се разплаквам. Но точно с няколко хардкорсериали.... нищо. Не знам що така.

# 113
    Чапче съм си правила, само че в рецептата имаше и месо, не само зеленчуци.

Точно това си помислих и аз, че може би без месце няма да ми хареса. Така само с нещо зеленичко и сусам, нещо не ми се понрави на вид.

Днес нали ни е ден за ориз - ето и една реклама с Хикари Мацушима.
    Хайде, паля към вкъщи и ще гледам Анемия.

# 114
    • MJF
     smile3544 ама никаква милост към мене:
    1, Скролвам и виждам аватара на rossonera  eat
    2. Отварям видеото с корейския пазар. Ами към края вече ми замириса на всевъзможни вкусотии. Само това че може да са многи люти ме озапти малко.  eat
    3. Времето е баш за вечеря
    4. Анемия така с черпак, цял а не клечки, ми изглежда сериозна в заниманието готвене.
    5. Не само че видях ами и описвате вкусотии.
    А ние с един ориз  Thinking Crossing Arms
    Добре поне , че Tuon все пак ще ми прати чистофайника по някое време.
    Виж ти  и Хикари на ориз. Е поне компания ни прави.

# 115
    2в1,аз до скоро си вярвах,че не съм ревла,ама съм си.

Шош,той вече трябва да е при теб и са прави магия с парочистачката.

А онова с ориза и отгоре омлет има ли определено име?

# 116
    А онова с ориза и отгоре омлет има ли определено име?

За бентото ли говориш? Има ориз и тамагояки - японски омлет, а отстрани месце. Върху ориза има умебоши - маринована японска слива.

Шошулчо, нещо не бях очарована от първи епизод, но не бях и безкрайно разочарована... Може би очаквах друго, а тук ме изненадаха.
    Оказа се, че Анемия крие тайна, но има голяма доза и пародия с уменията й. Ще видим как ще развият историята, а и май не трябва да се учудвам, защото сценарист на заглавието е Казуки Канеширо, който създаде Border и Crisis с Шун Огури.

Напълно съм съгласна с това мнение от Туитър.

Цитат
    Kahogo no Kahoko: Best drama of the season! Expecting mention in awards for Mitsuki Takahata and Ryoma Takeuchi if not, we do our own!

# 117
    Tuon, за омурайсЪ ли говориш? Варен ориз запържен с разни зеленчуци и евентуално мръвка, който се завива с омлет и отгоре се украсява с кетчуп. И японци, и корейци все тъй му викат. Имаше култова сцена с него в Принц на покрива, а и не само там Grinning.

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 21:20 от 2в1

# 118
    Tuon, за омурайсЪ ли говориш? Варен ориз запържен с разни зеленчуци и евентуално мръвка, който се завива с омлет и отгоре се украсява с кетчуп.
    Да.
    И аз го правя и го пробутвам като корейски омлет,но друго си е да му знаеш името.

Eто закуска от мен
    Скрит текст:
    и кафе

# 119
    Кафето го взимам одма, без да се замислям, барабар с кафеджията  newsm56 Whistling, ама къде ми е омурайсът  tooth.

Общи условия

Активация на акаунт