Магията на изтока - тема 51

• 42 961
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
В Because This Is My First Life ми изскочи едно познато лице, което обаче съм запомнила от I Can See Your Voice. Става въпрос за Kim Min Kyu, който не си спомням в роля, но пък като се усмихна с тези трапчинки и веднага се сетих къде съм го виждала Wink.

Играеше полицайче  в Глас ми се струва.Не в глас, а в Сигнал.

# 316
  • DE
Да служат където искат. Какво се заяждат с тях, че който може се урежда на лека служба. Нали и в България бе същото, имаш вуйчо военен, пращат те на хубаво място. Все едно, че някой обикновен, ако има възможност да се уреди няма да се възползва, аман от лицемерие, баси и сбърканата нация  Rolling Eyes
Вчера четох една статия според която японските императори са  прабългари, посмях се  Mr. Green
https://webnovinar.com/2015/11/30/тайната-на-българския-царски-род-дуло/

# 317
Въпреки хубавите отзиви за Сигнал, още не съм го гледала. В Училище 2015 също е играл, но явно ролята му е била малка и не го помня.

Освен И Джун и Ким Су Хьон е влязъл в казармата.

Даниел Че пък вече се е уволнил и ще участва в сериала Jugglers, който ще се излъчва от декември.

Bad Guys: Evil City изкараха два тийзъра на част от основните им герои -  Чо Джин Му и Джи Су

Кимура Такуя е започнал снимки за нова драма - BG: Personal Bodyguard, която се очаква през януари.

# 318
Вчера четох една статия според която японските императори са  прабългари, посмях се  Mr. Green
https://webnovinar.com/2015/11/30/тайната-на-българския-царски-род-дуло/
Joy Joy Joy
"първият японски император е български владетел от рода Дуло" и това е защото македонците още не са се докопали до тази информация,скоро ще четем,че първия японски император е македонски владетел от рода Дуло.Дам Joy
Мерси,послях се  Hug
Ще излече,че с Такеши сме братовчеди и трябва да спра да съм влюбена в него.Scream
ОМГ и Дам Дук може да е българин Joy

# 319
Отдавна подозирах ,че Дам Дук е българин!

# 320
Вашият Дам Дук не се шушка много. Чака второ дете. Първото няма още годинка. Това се казва ударник. Две години брак, две деца Grinning. Явно е решил да бори проблема с ниската раждаемост в Корея Joy.

# 321
Брех,браво на него!Не знаех.Ще го сбори проблема с ниската раждаемост с личен пример.Нямам под ръка подходящи емотикони.

# 322
Две Дам Дук-чета.

Ето и един Тик с дете и се прави на маймунка Grinning

# 323
В ютюб днес ми попадна едно старо клипче с разказ на българин, който е бил в Северна Корея на екскурзия.
Научих нещо, което наистина ме просветли по отношение на това - кой и как е измислил хамбургера.
Ами, разбира се, че това е станало само и единствено в Северна Корея!
В един слънчев ден Ким Ир Сен взел едно хлебче, разрязал го, сложил в него едно кюфте и така се родил хамбургера. Ти да видиш...

Avengers Social Club го гледам с удоволствие, а И Йо Уон много ми харесва как пресъздава героинята си. Отлична актриса.

# 324
  • MJF
Еврика за хамбургера. Следва хотдога.  Mr. Green
Както и до го погледнем и туй от братчед измислено  Whistling
Идвам доволна тук  bowuu. От My High School Business
Системите на здравеопазване и образование да се погледнат като бизнес е много трудна и нееднозначна задача. Интересна тематика определено. Дано Yasushi Fukuda не ме разочарова и се получи приятна и полезна с гледните си точки human drama. В основния ми ресурс за сега е качен 1 преведен.
Учителите ме  Mr. Green. Особено героите на Houka Kinoshita, YosiYosi Arakawa  и Natsuko Akiyama, то първите май по математика и физика а тя е  по нещо интересно  newsm78, ще ги науча в епизодите  Simple Smile
Отнесено към нашата система ученика за заема горе долу кой клас е ? Малко ме  Crazy с наивитета си и реакцията на реалистичното слово на Ryosuke .
Като казах наивитет, бягане от реалност/ стрес  , вчера слушах световната шампионка във фигурното за дами Медведева как обясни интереса си към яп. аниме по този начин та ми бе интересно. Аз като заклет реалист съм пас  Mr. Green
 Blush забравих. Evergreen Love не съм го гледала. Ще го диря. Кахоко трябва да се види и на голям екран. Йош.

Последна редакция: чт, 26 окт 2017, 21:54 от Шошулчо

# 325
Момчето е от 2-2 клас (май те бяха на Ю Аои), т.е това отговаря на 11 клас по бг стандартите. Значи момчето е на 17 години.
В Япония от 1 до 6 клас се водят деца в начален курс на обучение, в 7, 8, 9 клас е прогимназия, а 10, 11 и 12 клас - гимназия. Всички те са в отделни училища, не ги смесват.
Когато влязат съответно в прогимназия и гимназия трите класа ги водят от 1 до 3, т.е. щом става дума тук за гимназисти, а класът е 2-2 значи е 11 клас (първата цифра е класа, а втората номера на клас, на бг това се равнява на 11 б). Ако има трети 11-ти клас, съответно той се именува 2-3 и така до край, но винаги трябва да знаеш, че първата цифра е класа.

# 326
  • MJF
Сега ясно  Hug. Значи 11 клас. Време да се мисли "какво следва"- ще кандидатствам ли в унив. , в нещо друго ли ще продължа да уча или стига ми  толкоз "наука". А не в последния момент- 12 клас.
Въобще да съм на мястото на наш Ryosuke  Whistling #Silly. То с неговия бекграунд може да приемем че е наясно с двете страни на барикадата. Остава му да излавира успешно м/у двата фронта и да ги насочи в една посока. Mr. Green

# 327
  • BG
Привет Grinning мисля да дам малко шанс на корейско и да пробвам Because this is my first time, О Ха Ни от Палавата целувка много я харесвам, пък и съм останал с впечатление, че не е от свенливите и задръстени кор. актриси, така че си мисля, че е добра идея. Какво ще кажете?

# 328
гост, аз го зарязох, но пробвай. Имах голямо желание да го гледам, но не можах да изтърпя налудничевото развитие, действие, мисли и на двамата главни герои + двете патки, приятелки на главната бяла птица.
И Мин Ки е с много скучен персонаж, действа като робот (прекалили са дори и да е програмист), а Чонг Со Мин се търпи - играе добре момичето, но ми е писнало от такива корейски женски образи.
Идеята за самия сериал е крадната от японците. Прекалено големи прилики открих с един миналогодишен японски сериал, само че тук, разбира се, са украсили по корейски нещата.

Шошулчо, японски поздрав за петъчно настроение. Мисля, че ще се сетиш бързо от кой сериал е парчето и кой го изпълнява.

# 329
  • MJF
 Blush видях и чух клипа и се  newsm78 но не се сещам. Внимателно гледах черно-белите квадрати и раета, изобилието жълто и на преден фон в моето внимание белите чорапки с черни обувки на токове.  Laughing
 Naughty но вокала го разпознах, макар и без име. Гледах го сравнително скоро в онова заглавие , в което ме кефеше ГГ с с подхода си към търсене и въобще гледна точка към мъжка половинка. Вокала играеше отнесен, праволинеен , егоцентриран герой но с достатъчно чов. достойнства за ежедневно съжителство  Simple Smile.  Blush мързи ме да ровя но ако трябва ще.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт