Магията на изтока - тема 51

• 42 958
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
нощен гост, все пропускам да ти кажа за един нов корейски сериал, който ще стартира на 11 декември.
Преди малко гледах нови снимки, та се сетих...

Набелязала съм Just Between Lovers, но само заради Джуно. Eдно обаче ме притеснява, че телевизия JTBC не се слави с добри сериали, да не кажа, че правят пълни бози, но ще рискувам, заради Джу. Това е и първата му главна роля. Драма ще е, като чета историята (доста тежка дори), но Джу е достатъчен стимул.
Главната героиня ми изглежда добре, макар че това е първата й роля на малък екран. Симпатична е, миловидна.
Интересно, че двете второстепенни роли (мъж и жена) се играят от И Ки У и Канг Хана. И Ки У игра с Джу в Memory и беше в много противна роля, същото се отнася и за Хана, която е по-известна, като злата сестра на Канг Ханъл от Scarlet Heart Ryeo.

П.П. Така и така споменах Memory... Японците ще правят тяхна версия на този корейски сериал, а за главната роля на И Сонг Мин е избран Киичи Накай (един от любимите ми японски актьори). Радвам се, защото сериалът е стойностен, а японците ще го направят още по-добър, предвид опита и успехите им в жанр - човешка драма.

# 661
Снощи изгледах Judge. Добре ми дойде в това мрачно време. Позабавлявах се и накрая останах с някакво топло чувство, с надежда, че на света все пак са останали и честни хора като героя на Сатоши. А той беше много сладък в тази роля!

# 662
  • BG
Рос, кой е този сериал, който стартирва на 11-ти?

# 663
  • София
Изгледах първа серия на Money Flower и мога да кажа, че ми е много интресен като сюжет, да не говорим за
този страхотен актьор Чанг Хьок, а и Пак Се Йон също много ми харесва.Хубаво, че намерих превод на излезлите серии в един руски сайт, в Рутракер не е качен, а в Дорамата има само първата серия.

Изгледах и 4-те серии на Judge vs. Judge, сериал за съдии и корейското правосъдие, също ми харесва.

Имам много да наваксвам, но за сега само това успях да изгледам.

Чакат да бъдат изгледани и 3-4 японски сериала, свалени са , но кога ще насмогна с всичко това, не ми е много ясно.

Имам да наваксвам с Black и последните 8 серии на While You Were Sleeping .Mad Dog не съм го започвала изобщо.Иначе песничката от него, която 2в1 беше постнала много ми харесва и си я слушам непрекъснато.Кажете заслужава ли си да го започвам.

# 664
гост, написала съм го, сложила съм линк и тийзър с Джуно. Джуно от 2PM.
Сериалът е с Джуно.

# 665
freedoms, става за гледане Mad Dog. Кастът е чудесен, няма лиготии, няма излишни герои добавени за пълнеж, нито n-на брой сюжетни линии. Самолетна катастрофа, при която загиват много хора, а за виновник е обявен вторият пилот. Една група хора разследват каква е истината, като на фокус са хората, а не техническата част на катастрофата.
Тази седмица са последните два епизода.
Най-бързи с превода на руски са Азалия. Изкарват субтитрите няколко часа след излъчването на епизода.

Последна редакция: вт, 28 ное 2017, 20:26 от 2в1

# 666
  • BG
гост, написала съм го, сложила съм линк и тийзър с Джуно. Джуно от 2PM.
Сериалът е с Джуно.
Ясно, аз мислех, че после почваш друга мисъл и затова се зачудих Laughing

# 667
Напреднах с епизодите на Блек - на мен всъщност ми харесва, защото обичам мистериите, но очевидно прекаляват - всичко е заплетено като един гигантски възел...
Все повече ме дразни как някои корейки звучат (когато говорят), все едно им е запушен носа. Предполагам, че това е цената да имаш малко носле... Smirk
Така и не успях да си сваля последните епизоди на детектив Югами - компютърът ми твърди, че на сайта има вирус и вече отказва да го отваря. Наскоро ми инсталираха нова антивирусна и не знам как точно да я изключа, а и не смея.

# 668
  • MJF
Caution, Hazardous Wife 7 и   8 изгледани.
Скрит текст:
Брей с какво изречение казано на ум от съпруга на Нами завърши 8-и. Сега стой и чакай 9 .  Mr. Green
Малко към ритъма на това заглавие имам забележка. Наколко пъти вече се "приближаваме" към трите ни героини и после в следващия епизод все едно нищо- пак сме далече. Ето туй с Юри дето се появи отново в епизод 8 го започнахме и уж следваше 2-3 епизода назад. Но пък и не забравям все пак аз какъв ритъм гледам заглавието , така че ....
Иначе нямам забележки. Кратко, стегнато и интересно върви туй заглавие. Нами си твори гирляндите. Двете ѝ приятелки за мен са подложение и търпят за сега вербална/психологическа агресия от страна на хората с които съжителстват.
 По моите критерии туй е равносилно на физическа такава.  Те търпят, при всяка свои си причини , но не е  да не им се отразява. Образа на Юри склонен и рисков именно за тази посока в която дават "да избие". Другата дружка също причинно-следствено се развива. И така нямам забележки  Laughing.
Да видим при Нами и съпруга ѝ кой кого в какво усети  Laughing

# 669
Петя, долу в дясно на Taskbar-а трябва да е иконката на каквата и антивирусна да използваш. Натисни я с десен бутон и потърси Shields control/ Disable или нещо подобно, зависи как е написано при дадената антивирусна. Оттам излизат функции за изключване за определен период от време - 10  мин., 15 мин, 30 мин. и пр. Така ще можеш да свалиш епизодите на Keiji Yugami, като спреш антивирусната за кратък период.

Шошулчо, рано е, въпреки че сериала приключва след 2 епизода (общо 10 са).
Ще има спешъл епизод през декември, а догодина и филм. Така че нищо няма да изяснят сега, в тези 10 епизода. Евентуално в спешъла в края на декември. Все пак посочих кой е сценарист, а това не е случайно. Ще завърши по подобие на Border и Crisis. Гарантирано.
Съпругът е измамник. Има мисия, да я премахне, според мен, но това става с течение на времето, докато тя го обиква и започва да му вярва. Очевидно е нает от тези, с които тя е имала проблеми през годините, в които е била агент.

# 670
  • MJF
Caution, Hazardous Wife
Скрит текст:
То ясно че сериала е стерилно-аналитичен като задание/снимане и никакви "големи емоции" не очаквам.
Аз все пак някак малко  по-позитивни неща очаквам от съпруга. А твоя вариант направо ме  newsm43Wink Laughing Hug
С дружките  на Нами вече сме на една крачка от жанр психо-хорър, че то натрупаното и неизказано/несъпреживяно избива/избухва     в един момент Mr. Green
Ще си изчакаме и спешъла и филма. Аз от гирлянди не се отказвам току така  Laughing
Следва адаша кочо-сенсей и като гледам ми се падат 2-3 серии - направо идилия- като разчистя време ще се насладя анблок  yes.
 Naughty но преводачите да се стягат, че имам спортна пауза и ахааа ще почна да мърморя ....  newsm66

# 671
  • София
2в1, благодаря за мнението,  ще го погледна тогава Purple HeartFlowers HibiscusFlowers HibiscusPurple Heart

# 672
Трейлър от новия филм на Вик - Two Wrongs Make a Right - обявен като романтичен коледен филм.
След като разбира за предстоящата гибел на Земята,известния майстор на Фън Шуи (Вик) се опитва да намери подходяща изкупителна жерта, за да спре ужасните последици.След срещата си с Тя,Вик е убеден,че е намерил правилното момиче и прави всичко възможно да бъде до нея.Всичко изглежда,че се подрежда,но Рей се влюбва неочаквано в нея.Тяхната несъвместима нумерология ще доведе до поредица неочаквани нещастни събития.Никой обаче не предполага,че всичко това е част от плана на злия майстор по Фън Шуи - Xi Мen.

Искам да го гледам.Ще е някаква забава.

Вик за някакво китайско списание
Скрит текст:

# 673
Гледах новия епизод на Please Take Care of My Refrigerator. На финал пуснаха реклама с Гордън Рамзи, а това означава, че ще го излъчат този понеделник - 4 декември.
В промото Рамзи каза следното: "За големият готвач 15 минути са много, аз мога да го направя и за 5 минути, ако пожелаете."
Голям е, хаха. Ще го видим в понеделник дали ще сготви за пет минути, едва ли, но все пак това е Рамзи - трябва да се изхвърли.

# 674
  • София
Гледах новия епизод на Please Take Care of My Refrigerator. На финал пуснаха реклама с Гордън Рамзи, а това означава, че ще го излъчат този понеделник - 4 декември.
В промото Рамзи каза следното: "За големият готвач 15 минути са много, аз мога да го направя и за 5 минути, ако пожелаете."
Голям е, хаха. Ще го видим в понеделник дали ще сготви за пет минути, едва ли, но все пак това е Рамзи - трябва да се изхвърли.
Кой номер ще е неговата серия?Аз рядко поглеждам вече.

Общи условия

Активация на акаунт