Завършване на жилище

• 87 445
  • 998
  •   1
Отговори
# 210
Сигурно просто в планера няма такова гардеробче.
А за другата стая аз бих препоръчала бюрото да е до прозореца, а леглото може да е тип day bed  и да е до стената. Цялата друга стена се освобождава за гардероби, гардероби.. Simple Smile

# 211
Ти си решаваш, но защо си оставил онази дупка в ъгъла? newsm78 Гардеробът може да си продължава докрай и в тази ниша да слагаш дрехи за извънс езона.

Няма да има дупка, всичко ще е плътно както и до тавана. Тука на програмата просто не мога да ги наместя точно.

# 212
3,30 - 1,80 = 1, 5  - тия шкафове отстрани, няма за две пътечки място от двете страни на леглото.
При тия размери на стаите, едва ли в коридора има място за гардероб....

# 213
Според мен Иван лети в облаците и си въобразява, че може да се движи по пътечки по 20-40 см. Нека наистина си начертае с лепенка (ако подът е готов) и да прецени. Още по-добре да сглоби от кашони мебелите и тогава съвсем ще види.

П.П. Обикновено размерите, давани от строителите, са размерите на зида. Когато се измаже и шпаклова се губят още 2, 3 или 4 см.

# 214
Ами мисля, че точно така трябва да го направя. Тези размери си ги измерих сам и оставих по 10 см за шкапловката.

Размера не ми дава мног опции. Факт е, че искам голямо легло и максимална гардеробна площ в квадратната спалня.

# 215
Нашето семейство се състои от индивид 190 см и индивид 175 см. Спим на 164 см широко легло и даже ни е широко. 180 са изхвърляне, за пореден път ти казвам. Не прави грешката да сложиш огромно легло, а после да се налага да прехвърчаш из стаята.

# 216
  • София
Аз бих сложила легло-ракла, малко по-високо от стандартните. Може да събере купища багаж, поне като за 2 крила от гардероба.

# 217
Нашето семейство се състои от индивид 190 см и индивид 175 см. Спим на 164 см широко легло и даже ни е широко. 180 са изхвърляне, за пореден път ти казвам. Не прави грешката да сложиш огромно легло, а после да се налага да прехвърчаш из стаята.

Ще го обмисля и това. Сега спа на едно легло което е с нестандартни размери и малко тесничко за двама, трябва да го премеря колко е.

# 218

Само дано не накупи всичко наведнъж, че ще се чуди къде да ги слага после. Grinning
Както го иска го виждам само от вратата със скок по лице върху леглото директно.

# 219
  • София
Програмата те лъже много сериозно. При стена 330см и пирина на леглото 185 и на гардероба 60 ти остават точно 85 см свободна площ. Нито нощно шкафче, нито две пътеки се събират. Мисли за спалня 165 - за матрак 160 см, предостатъчен ти е Wink

# 220
Би трябвало да има място и за легло 180 на 200, като смятам размерите. Просто това, което си нарисувала ще достига от края на гардероба до прозореца. Така или иначе искам да направя нещата плътни и да се взема всяко налично място.

Нашата спалня е 18 кв.м., а леглото-спалня 164 см. Не че сме пестили място, такава имаше, но и 164 не е малко.
И като сложиш по 1-2 бебешки легла, гардероби, скрин и това е - фул.
Верно, нямаш бебешко легло и скрин за бебе, но -9 кв.м. с огромна спалня си е някака химера....

# 221
160 см. легло никак не е тясно даже и за едри хора.

# 222
Сега си измерих моето в квартирата - 147см. За двама е тясно или аз много се разпервам Simple Smile

# 223
Матрак 164 обикновено е ок за двама.

# 224
Ами да 20см отгоре на това моето май ще е добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт