СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 9

• 118 388
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
И като сме в темата СМГ под сваляне на ниво, на по-елитно софийско училище се визира то, вероятно.
За широката публика, спокойно децата  си учат без промяна, а учителите държат ниво- защото са професионалисти!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 10:43 от mivan

# 31
И като сме в темата СМГ под сваляне на ниво, на по-елитно софийско училище се визира то, вероятно.
За широката публика, спокойно децата  си учат без промяна, а учителите държат ниво- защото са професионалисти!

В момента учителите са мотивирани да работят, защото препечелват по нещо и от курсове. Ако ги оставят на една гола заплата, дали ще са толкова ентусиазирани? Справка - обикновените държавни квартални училища, от които искате да избягате. Хората са казали - гладна мечка хоро не играе.

# 32
Родители на петокласници, някой от вас правил ли си е труда да преброи колко парашутисти е приело новото морално, принципно и достойно ръководство? Нали на Стоянов това му се изтъкваше като основно прегрешение. И тук пишещите против него и в защита на Тодорова бяха убедени, че най-напред прекъсването на тази порочна практика ще е ползата от смяната му. Какво стана с детето на министъра? Цъфна ли вече?

# 33
Родители на петокласници, някой от вас правил ли си е труда да преброи колко парашутисти е приело новото морално, принципно и достойно ръководство? Нали на Стоянов това му се изтъкваше като основно прегрешение. И тук пишещите против него и в защита на Тодорова бяха убедени, че най-напред прекъсването на тази порочна практика ще е ползата от смяната му. Какво стана с детето на министъра? Цъфна ли вече?
Не може да се хване точната бройка. И днес има нови попълнения. До тук са поне 15, но кои кога са записани не може да се каже. Очевидно последните поне 5 са от тази седмица, за другите не е ясно. Но това е престъпно спрямо децата! И РУО много добре знае броя на деца в паралелка и не предприема никакви действия!

# 34
  • София
а пък не мен ми е любопитно дали детето на върлия защитник на Стоянов, който се изявява наскоро по медиите и чието дете получи около 21 точки,  е вече вътре...  Thinking

# 35
Или има много свободни места в петокласните паралелки, или доста хора са си сменили местоживеенето. Simple Smile

# 36
а пък не мен ми е любопитно дали детето на върлия защитник на Стоянов, който се изявява наскоро по медиите и чието дете получи около 21 точки,  е вече вътре...  Thinking
Не е.
Затова пък има дете с 6,5т. на ОМТ и такова с 11,5т. Някои и на омт не са се явили...

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 13:24 от maria77bg

# 37
  • sofia
 Колкото и да е жалко, явлението не е нито от днес, нито от вчера, дори не е от последните 10 години. Съпругът ми е завършил СМГ преди 25 години, като е влязъл с приема след четвърти клас и паралелката им е набъбнала в края на първия срок до 38 деца. До днес ги срещаме от време на време  някои от допълнителните, с много популярни фамилии и повечето живеещи в чужбина. Ако това ви успокоява - нищо ново под слънцето!  А колкото до РУО, далече съм от мисълта, че този прием е приумица на самото СМГ, чувала съм, че всяко дете, чиято молба за преместване от друго училище в СМГ има разрешение лично от министъра, може да се премести. Не мога да твърдя със сигурност обаче дали е така.

# 38
Попитайте го сама. Обзалагам се, че ще се изненадате от действителността.

# 39
Ако СМГ приемаха на своя глава парашутисти  РУО нямаше да пропуснат да го споменат в доклада с прегрешения на директора, но по тази тема беше пълно мълчание и от тяхна страна и от МОН, та познайте с писма откъде идват надплановите. А аз си мислех, че покрай скандалите тази година ще се по-малко, но явно съм се излъгала, защото от 5 до 7 клас при нас дойдоха общо 4 бройки, а сега въпреки, че са 6 паралелки новопоявилите се са май доста повече. Но и 8 клас паралелките са вече набъбнали.

# 40
  • София
Не е.
Затова пък има дете с 6,5т. на ОМТ и такова с 11,5т. Някои и на омт не са се явили...

Аха, ето на какво се дължи атаката му в последните дни към учители, курсове и настоятелство. Явно не е успял да намери вратичка след така стеклите се обстоятелства . Иначе той в началото обясняваше, че детето му ще бъде прието благодарение на 6 тата паралелка и обявените няколко резерви.

# 41
Не е.

Аха, ето на какво се дължи атаката му в последните дни към учители, курсове и настоятелство. Явно не е успял да намери вратичка след така стеклите се обстоятелства . Иначе той в началото обясняваше, че детето му ще бъде прието благодарение на 6 тата паралелка и обявените няколко резерви.

Не съм сигурна кого обсъждате, но ако е този, за когото си мисля, според мен той вече ИМА дете в СМГ, прието по законния ред и в 4-ти, и в 7-ми клас, при това с доста висок бал. Не съм чела някъде да е обяснявал, че чака шеста паралелка и резерви, за да му приемат детето.
Насочете си злобата към правилния адресат.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 15:14 от DjOfRa

# 42
Не е.

Ми много далеч сте от истината. Но няма да се превръщам в нечий адвокат. Щом го четете, значи знаете кой е профила му и си го питайте явно. Може и да се каже нещо по въпроса довечера в 7:50 по BIT при Кулезич, знае ли човек.

# 43
  • София
Хаха Djofra , пак търсиш злоба, където я няма.
Има само факти . Знам къде, какво съм прочела, разбрала, видяла.
А ти не обеща ли, че няма да се месиш повече?

# 44
Хаха Djofra , пак търсиш злоба, където я няма.
Има само факти . Знам къде, какво съм прочела, разбрала, видяла.
А ти не обеща ли, че няма да се месиш повече?

Къде са фактите? Има само внушения, които се оказа, че не са верни.
Преча ли нещо?

Общи условия

Активация на акаунт