СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 9

• 117 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
И досега Ушагелов е бил директор в сянка и се е занимавал с почти всички административни въпроси.

Нещо дали не е нередно във връзка с това?
Или се уповаваме на решенията на РУО, когато ни допадат в личен план Simple Smile

Ами не  виждам нищо нередно, при положение, че е бил изпълняващ длъжността зам. директор УД.
А относно личния план, който проектираш, не съм го крила, да така е.  Доволна съм, че учителите на детето ми ще бъдат спокойни с това решение на РУО. Като цяло моят интерес към СМГ, тъй като се спряга темата  в последните постове, се върти около детето ми, което учи там в момента и съответно другото, което дай боже, пак се надявам да учи там.
И в този ред на мисли, за мен е важно учителите, които му преподават да са спокойни и щастливи. Те са такива в момента, така че и аз няма как да не бъда. Simple Smile

И защо сега не отговаря Ушагелов за действията си като зам. директор по УД? Вместо да накажат него, те го издигнаха. Къде е логиката?
При военните има такъв лаф - присъстващите да се накажат, отсъстващите да се наградят.

# 256
  • Sofia

Моля, придържайте се към добрия тон и прекратете персоналните обръщения, квалификации, определения и провокиране.

# 257
  • София
... Учителите вярват в него и му гласуват доверие. Не представяй апокалиптично картината, защото няма нищо общо с истината.
jenap, точно според препоръката Ви няма да представям картината апоклиптично, за да има общо с истината:
Колегията изобщо няма как да му гласува доверие, защото въобще не е питана по въпроса. Колкото дали вярва на колегата Ушагелов - ще си замълча, понеже не съм упълномощен от 69% от колегите ми да оповестявам частно изразеното им мнение.

Мда, дано наистина не напуснат нашите учители, че ще има не само интересно лято, но и интересна учебна година в СМГ, щото и нашите деца ще си тръгнат с тях...

# 258
  • София

Мда, дано наистина не напуснат нашите учители, че ще има не само интересно лято, но и интересна учебна година в СМГ, щото и нашите деца ще си тръгнат с тях...

Хм, какво се оказа? Учителите са най-важни!  Не само за нас "вресливите майки", ами и за всички. Жалко, че се стигна дотам да се притесняваме някой учител на децата ни да не си тръгне.
Наистина се надявам и двете страни да проявят разум и да намерят общ път.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 20:32 от jenap

# 259
Наистина се надявам и двете страни да проявят разум и да намерят общ път.
Кои са двете страни? Нали Стоянов вече го няма? Би трябвало всичко да е наред.

# 260
От учител до учител може да има баир разлика. Не знам дали Ви направи впечатление, че жената каза, че децата ще тръгнат с тях. Не е споменавала, че заради любимите си учители ще трябва да отмъстят и да изгонят тези, които им пречат, както направихте вие. Има разлика, нали?

# 261
От учител до учител може да има баир разлика. Не знам дали Ви направи впечатление, че жената каза, че децата ще тръгнат с тях. Не е споменавала, че заради любимите си учители ще трябва да отмъстят и да изгонят тези, които им пречат, както направихте вие. Има разлика, нали?

Би ли споделила къде възнамеряват да отидат? НПМГ? Учителите на НПМГ напускат, предпочитат СМГ , явно и там проблемите не са малко ... В 125 СУ май не успяха да сформират пълна паралелка в 8-ми клас, 9-ти въобще няма, и те не са подминати от скандали, а и дали преподавателите по останалите предмети са толкова добри като в СМГ.
За да има успехи, е нужна приемственост, за нея – разбирателство. Хубаво е, че някои вярват във възможностите си, но все пак е добре да са реалисти... и да се учат от тези преди тях, за да станат също толкова успешни след години упорита работа.

# 262
Благодаря за идеите. И ПЧМГ е много добър вариант. МОН ще са най-щастливи от него. Още няколко чавета по-малко на държавна издръжка.

# 263
  • София
Дидева, само някой много наивен може да мисли, че като си тръгне Стоянов, всичко се оправя и лагери няма. Има учители, които му симпатизират и са разочаровани.
А Джофра, даже незнам защо ти отговарям, но ти пак и пак за пореден път се опитваш да намекваш субективно неща, които не смятам да коментирам, нито пък да сравнявам учители кой е по-по-най.
Само ще ти кажа, че никой на никого не е отмъщавал и гонил. Стоянов сам се постара премного. Ако искаш го проумей, ако искаш не- все ми е тая.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 23:08 от jenap

# 264
Благодаря за идеите. И ПЧМГ е много добър вариант. МОН ще са най-щастливи от него. Още няколко чавета по-малко на държавна издръжка.

ПЧМГ дали искат таралеж в гащите си? Пък и Стоянов се постара, не помниш ли думите му за "частното училище"?

# 265
Дидева, само някой много наивен може да мисли, че като си тръгне Стоянов, всичко се оправя и лагери няма. Има учители, които му симпатизират и са разочаровани.
А Джофра, даже незнам защо ти отговарям, но ти пак и пак за пореден път се опитваш да намекваш субективно неща, които не смятам да коментирам.
Само ще ти кажа, че никой на никого не е отмъщавал и гонил. Стоянов сам се постара премного. Ако искаш го проумей, ако искаш не- все ми е тая.

Jenap, не ни ли обяснявахте вие с групичката борци за справедливост, че никой не подкрепя Стоянов. Нали ни убеждавахте, че като го изгонят всичко вече ще е цветя и рози?
Не искам да се изтъквам, ама не ви ли казах тогава, че сте спечелили само една битка, а същинската война тепърва предстои.
Според беглите забележки, които чухме от доклада на Кастрева се оказа, че основно Ушагелов е подложил динена кора на Стоянов и както разбрахме днес е бил награден за това.

# 266

ПЧМГ дали искат таралеж в гащите си? Пък и Стоянов се постара, не помниш ли думите му за "частното училище"?

От пари кой се отказва? Пък ако са и обучени състезатели, ще им дойдат дюшеш. Учители от СМГ вече си имат.

Последна редакция: вт, 10 окт 2017, 21:14 от DjOfRa

# 267
  • София
Е, за четвъртокласника ПЧМГ определено ми стана една идея по-близка.

# 268

Всъщност и моите първи впечатления от скандала натам водеха. Разсипват СМГ отвътре, за да може от това да натрупа дивиденти ПЧМГ. И при положение, че няколко пъти се спомена и от двата лагера, че разделението е 30%/70%, как да си бутнеш детето "в шамарите", като не знаеш кои учители от кой лагер са и как ще му се отрази това на психиката. Защото конфликтът не отшумява, а още повече се разразява. До догодина кой знае какво ще е. Някой може ли да каже има ли отказали се от тазгодишния прием след скандала?

# 269

Всъщност и моите първи впечатления от скандала натам водеха. Разсипват СМГ отвътре, за да може от това да натрупа дивиденти ПЧМГ. И при положение, че няколко пъти се спомена и от двата лагера, че разделението е 30%/70%, как да си бутнеш детето "в шамарите", като не знаеш кои учители от кой лагер са и как ще му се отрази това на психиката. Защото конфликтът не отшумява, а още повече се разразява. До догодина кой знае какво ще е. Някой може ли да каже има ли отказали се от тазгодишния прием след скандала?
Има отказали се приети петокласници, но категорично не е заради скандала.

Общи условия

Активация на акаунт