СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 9

• 119 023
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Мда, впечатлена съм, развеселена от избора на адвокат на Стоянов. Момчето е симпатяга, как ме разсмя:
 https://www.vbox7.com/play:17a70fd4

# 496
звездица, кое точно показва как са влезли връзкарите? От споделеното от вас преди време разбирам личното Ви огорчение, но не разбирам защо смятате, че Стоянов е виновен за несполуките Ви?

Адвоката е интересен избор. Надявам се да ни държи в течение с новините около делото.

# 497
Адвокатът е анонс за интересна есен.

# 498
ИЗВЛЕЧЕНИЯ ОТ ПРОТОКОЛИ ОТ ЗАСЕДАНИЯ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ СМБ
http://www.math.bas.bg/smb/docs/izvl.html

# 499
Мда, впечатлена съм, развеселена от избора на адвокат на Стоянов. Момчето е симпатяга, как ме разсмя:
 https://www.vbox7.com/play:17a70fd4

Както казва мъдрият български народ, който се смее последен, най-добре се смее.

# 500
  • София
звездица, кое точно показва как са влезли връзкарите? От споделеното от вас преди време разбирам личното Ви огорчение, но не разбирам защо смятате, че Стоянов е виновен за несполуките Ви?

Адвоката е интересен избор. Надявам се да ни държи в течение с новините около делото.
Gerka, причинно-следствената връзка е, че връзкарите са задължени на конкретно лице и после предоставят своите услуги в нужните моненти Simple Smile
Никъде и никога не съм обвинявала Стоянов за нещо, просто се забавлявям от фарса, който той сътвори, а и продължава
Моля да не ми вменявате думи!

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 21:41 от звездица

# 501
  • В офиса
Елементарни грешки ми бодат очите

Адвоката е интересен избор...

Дребнаво е, ама как да се сдържи човек...
Изчезвам от темата, и аз не знам защо писах отново тук.

И няма да кажа нито дума за адвоката. Нито за говорителката преди това. Animal See No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Hear No Evil

# 502
 Не се надявам да се случи историята от  "Фантом на операта" ( "Чудовището сложило отново маската си и събрало сили да си тръгне. "), но поне мога да почувствам човешката безумна вяра  в силата на любовта, която е способна  да трансформира злото:
   https://www.youtube.com/watch?v=uNUcuZ97FT0
 Различно чуват ушите ни , различни картини виждат очите ни.

# 503
Елементарни грешки ми бодат очите

Адвоката е интересен избор...

Дребнаво е, ама как да се сдържи човек...
Изчезвам от темата, и аз не знам защо писах отново тук.

И няма да кажа нито дума за адвоката. Нито за говорителката преди това. Animal See No EvilAnimal Speak No EvilAnimal Hear No Evil

Тинкърбел, Благодаря за поправката. Така е видно, че поне един път си прочела пост, който коментираш.

Последна редакция: пт, 03 ное 2017, 22:39 от gerka

# 504
Иска се отмяна на уволнението и възстановяване на работа.
https://studyabroad.bg/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b … 1%80%d0%b0%d0%b7/
тази медия е задължена на Стоянов за вкарване на дете в училището  Laughing
Изглежда, че господина е впрегнал всички ¨длъжници¨ за възстановяване на реномето му, а от друга страна това показва, че в случая той конкретно е вкарал детето , а не руо.

Медията какво общо има с делото, да не би тя да го решава в съда. То по тази логика Тодорова бая деца е вкарала, като гледам колко висшестоящи институции си счупиха краката да я връщат.

# 505
  • София
Иска се отмяна на уволнението и възстановяване на работа.
https://studyabroad.bg/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b … 1%80%d0%b0%d0%b7/
тази медия е задължена на Стоянов за вкарване на дете в училището  Laughing
Изглежда, че господина е впрегнал всички ¨длъжници¨ за възстановяване на реномето му, а от друга страна това показва, че в случая той конкретно е вкарал детето , а не руо.

Медията какво общо има с делото, да не би тя да го решава в съда. То по тази логика Тодорова бая деца е вкарала, като гледам колко висшестоящи институции си счупиха краката да я връщат.
Медията предоставя трибуна за изяви на подръжници на Стоянов, но не и на ответната страна. Всяка медия, която претендира за безпристрастност следва да бъде обективна и да отрази гледната точка и на опонента.
Едностранчиво отрязаване недвусмислено води до извода за пристрастност. А стана ясно и причината за това поведение.
Не считам за релевантно сравнението между институции, каквото е руо, и медии, в същността си са коренно различни, съответно и мотивите им за действие.

# 506
А Бтв колко пъти даде думата на Стоянов и колко пъти отрази безпристрастно неговите аргументи? За сравнение Тодорова пътека направи в сутрешния блок, даже имаше наглостта заедно със зам. министърката Таня Михайлова да се появи. Още тогава ясно си пролича министерството от коя партия е. Както стана ясно в последствие, майка на дете от класа на Тодорова е главен експерт в МОН. Да спомена ли и за друга майка от класа ѝ - журналист в БНР и член на СН.
Тъй че точно защитниците на Тодорова не е много коректно да говорят за изкривяване на общественото мнение и нечестна подкрепа.

# 507
Деятелите от МОН повече няма да ги видим до Тодорова, след като разбраха че е откраднала от настоятелството.

# 508
  • София
А Бтв колко пъти даде думата на Стоянов и колко пъти отрази безпристрастно неговите аргументи? За сравнение Тодорова пътека направи в сутрешния блок, даже имаше наглостта заедно със зам. министърката Таня Михайлова да се появи. Още тогава ясно си пролича министерството от коя партия е. Както стана ясно в последствие, майка на дете от класа на Тодорова е главен експерт в МОН. Да спомена ли и за друга майка от класа ѝ - журналист в БНР и член на СН.
Тъй че точно защитниците на Тодорова не е много коректно да говорят за изкривяване на общественото мнение и нечестна подкрепа.
Това, че критикуваш Стоянов автоматично ли те прави защитник на Тодорова? Не е ли този похват умел начин да отклониш вниманието от конкретния казус?
Или именно защитниците на Стоянов не могат да преглътнат нелицеприятни истини за него и се опитват да отклонят вниманието. Не е ли по-добре понякога да се замълчи, ако не можеш да обориш фактите?

# 509
Деятелите от МОН повече няма да ги видим до Тодорова, след като разбраха че е откраднала от настоятелството.

Доказателства имаш ли? Или пак си съчиняваш? Проверка има ли? Констатации и протокол? Осъдени?

Общи условия

Активация на акаунт