Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 798
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 1 665
На Касабие защо не и махнаха грима? Продължават да я жалят
Ганка горката хич няма коса. Добре че и грима не я накараха да маха.
Мегз според мен нарочно ги дразни.

# 1 666
Кой каза, че Цуньо не бил мъжкар? Веднага да му се извини. Първо каза, че ако Сачка не вие, ще ѝ спре манджата, после се е опитал да съсипе бизнеса на Мегата, което значи тя да си направи харакири и не на последно място - уплашил е готвача до смърт. Малии, кЪв мъж се оказа Цуньо, а никоя не го иска.

# 1 667
О, не, много се смях тази вечер с тези откачалки.
Цуньо с двата ножа, някой бягал през капандурата - сигурно е бил шефът Joy
Шефа отпада...как ще се провре през капандурата, пък ще скача от покрива, някой по атлетичен ще да е бил.

# 1 668
Тазгодишният ББ е като рекламна притурка на бизнеса на МЕГЗ- само сметнете в минути колко пъти показаха снимката с името на бизнеса и. Това с пари не може да го купи. Нито с хонорара си. Евала на бизнес нюха и. И колко е тъпа Нова телевизия и СЕМ.
Така е. И с този измислен скандал от днес още повече си популяризира марката. Нищо при нея не е случайно.

# 1 669
Аз наистина се чудя кой ли е бил беглецът.

# 1 670
  • Испания
Ама вие как си представяте Петров да се промъкне през този малък отвор, че и да скочи от покрива?

# 1 671
  • ВАРНА
 Няма да е готвача беглеца,защото ще се заклещи.

# 1 672
Цитат на: pandaannie [list
[/list]link=topic=999354.msg35673173#msg35673173 date=1507752201]
Тазгодишният ББ е като рекламна притурка на бизнеса на МЕГЗ- само сметнете в минути колко пъти показаха снимката с името на бизнеса и. Това с пари не може да го купи. Нито с хонорара си. Евала на бизнес нюха и. И колко е тъпа Нова телевизия и СЕМ.
Така е. И с този измислен скандал от днес още повече си популяризира марката. Нищо при нея не е случайно.
Колкото и да говорят за парцалите и аз лично не бих си ги купила.

# 1 673
Ама вие как си представяте Петров да се промъкне през този малък отвор, че и да скочи от покрива?
Е , той е направен по калибрите на Сачка. Animal Pig2
Кой ли е изпушил да бяга , хехе , айде да залагаме.
Къде е човекът с анкетите ?

# 1 674
Значи, Цуньо не лъже! Дали е писал на Богданска или е излизал с нея, няма значение. То си е едно и също. И ако е правил секс с нея, пак е същото. Все едно ѝ е писал. Но щом така мислите, наречете го лъжец. Сваляч го изкарахте, сега пък лъжец. Не ви ли е жал за баща му, питам аз?

Ти да видиш, значи аз ежедневно правя секс общувайки с мъже в мрежата. Ццц, какви некадърни мъжове са се навъдили, един оргазъм да не мога да получа.
Скъпа Дара 888 писаното от вас е абсолютна глупост. И не разбирам какво общо има бащата на Цуни. Освен да е фен на бг мама.

Скъпа, Мата. Ако не бях дама и ако ви търсех диалог, щях да ви кажа, че написаното от вас буди само смях у мен. Но тъй като съм дама и не ви търся диалог, няма да го кажа. Датс ол. Joy

# 1 675
  • София

Кой ли е изпушил да бяга , хехе , айде да залагаме.

Аз смятам, че на Мегз са й пристигнали контейнерите и е тръгнала да ги разтоварва.

# 1 676
  • Испания
Чудим се на идиотите в къщата, а Антон Тодоров в парламента? Гледам "Господарите".

# 1 677
Мегз според мен нарочно ги дразни.
Ползва всяка възможност да е в центъра на скандала и да се изкара жертва - стоик.

# 1 678
  • SF
Не показаха от какво трябваше да се откажат Маргарита Хранова, Енджи, Дани, Алекс...

Енджи май е със железен договор и не я закачат изобщо. Тя е гримирана, фризирана съвършено и с токчета.
Мегз се е понагримирала... Simple Smile
Според мен Александра се е опитала да бяга.

# 1 679
Аз залагам на Цуни да е беглеца.
Ядосан на Мегз, взел ножа да и реже дрехите, другите се разкудкудякали, отишъл ядосан в стаята на Сашка и от нея да поиска сметка, защо го оставят гладен, жаден.
Обаче Сашка е извадила много аргументи, надула му е главата, не я е издържал и хукнал през капандурата да се спасява, но ББ го върнал...да си изчака изгонването в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт