Отслабването с Дюкан е щур купон - подготвя ни за новия сезон - 186

• 28 896
  • 471
  •   1
Отговори
# 465
Ей, видях виииииии    Hands Clap    - както и очаквах усмихнати, красиви, с онзи особен Дюкански огън в очите, просто прекрасни  Heart Eyes : Мирка, Венерас, Нелсън, Дари, Светлат, Вая, Ривела, Майлс и май изпуснах някой  Blush , да си признае бързо Wink . Много се радвам, че ви видях, още повече че все по-рядко ви зървам в темата.  Heart Eyes Hug  Както каза Зорито  Heart Eyes - няма пък, завиждам  Crossing Arms (благородно де  Peace ) и искаaaaaaaм и аз  Sob

Ванеска  Hug , браво, миличка, айде тогава replay  ritnik ritnik ritnik и пак да се похвалиш  Flutter  Hug

За всички -  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes и  Hug  Hug  Hug

# 466
  • София
Здравейте,
изпуснах и тая среща Cry(пак гости и никакви лични планове) и много сте изписали(сега се връщам да чета). За протокола - задържам си, утре ми е последен ден ПЗ и от понеделник съм трета.
Лека нощ ви желая Hug Hug Hug

Edit: Изчетох ви:
ВЕЩИ - честит абитуриент Simple Smile) Много успехи и щастие занапредSimple Smile
МАЯ_А - имаш страхотна промяна, браво!!!
ВОЛНА - Успех и попътен вятър, стискам палци!
Борис - пред тея снимки съм безмълвна...Simple Smile)))Simple Smile
Софийската среща - прелестни както винагиSimple Smile

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 23:17 от happysmile

# 467
  • София :(
  Съвсем ме забравихте, ей, ама така ще е като не ми остава време да ви напомням за себе си  ooooh!
  Те ви на запазената ми марка

за да ви пожелая приятна нощ и режимни сънища.
 Много  Hug Hug Hug и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички.

# 468
Първо да кажа на Вещи да и е жив и здрав абитуриента,голям е чаровник,някой напред беше казал че на италианец прилича  Peace

А за мъжката част направо щях да падна от стола честно,браво Борка,Дюкан прави чудеса Mr. Green
Туни май се позагуби,чак ми липсва

Видях и големи промени на момичета и красивите муцунки на Венера и Налсънчето(другите момичета не ги познах  Blush)

Ванеска с теб мило от как се помня все се гоним с тия кила,дано не изоставаме една от друга и да летин смело към  пайката на шестичките  Mr. Green
Днес кантара показа 70.800-това е след следобедния сън Wink
Сега преди да си легна е 71.800 Rolling Eyesама нормално де в предвид че съм се напила с вода и съм яла,ама.....
искам вече 6 да видя ако ще и 69.900 да е ,много мотивиращо ще ми подейства,моля за як ритник от всички Mr. Green
Ето една снимка от 2 май е от една сватба,малко крива ми е муцуната,но маймун стояло маймун изляло Mr. Green

# 469
Здравейте мацкиииииииии ! Боркааа голяма патка бре човек smile3501 smile3532 smile3532!Браво на теб!
Мерито много си сладка!
Meri zajo простотията ходи по хората миличка·

Днес вече съм трети ден на П и този ден премина успешно· Да ви разкажа за една моя покупка·Отивам аз в супермаркета и виждам скумрия
която се продава за 1 евро на килограм·Викам на продавачката-дайте ми 6 кг· А тя пита учудено 6кг или 6 скумрии¿
И аз пак казвам 6 кг(щото хората тук си взимат по 2-3 бр·максимум)·Не знам по колко лева е скумрията в БГ ,но тук такава цена си е подарък·
Лека нощ на всички!До утре Hug Hug Hug·

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 00:37 от Ичони

# 470
Изчетох ви ама утре на кафето ще поздравявам наред .Сега ви пожелавам лека и отслабваща и много ,много ви прегръщам. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 471

Общи условия

Активация на акаунт