Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 895
  • 705
  •   1
Отговори
# 600
Между другото няма защо да пазя мъжа си от такива като теб, защото такива като теб гледат само парите, а ние нямаме толкова, че да ти се поддържа нивото. И пак между другото моето мъжле пък се е смяло с глас на празноглави красавици като теб (може и да не си красива  Rolling Eyes ) и даже не би ги докоснал! Какво да се прави - свикнал е на висок стандарт: хем красиво, хем умно, хем с емоционална ЕнтИлЕгентност!  Flutter bowuu

# 601
Регистрирах се, защото някой пише мнения от мое име.

# 602
...
Цитат
Пазете си мъжете от такива като мен... Защото, повярвайте ми... те също търсят такива, като нас.
Еее, това ли е била целта на темата? Мерси.
Ти не знаеш ли? ССФ знае как да си пази мъжа.
И, колкото и да не ти се вярва, някои мъже се отвращават от празноглави кифли като теб.

Оооо, това го бях изпуснала.
Всъщност, има много мъже, които изобщо не биха погледнали подобна кифла, наистина.
Между другото, любовницата на половинката ми е 40-годишна, много запазена, много точна мацка и е много далеч от представата, която има това девойче в главата. Но пък на "нашата" искрено й се радвам и възхищавам...
Ако бях мъж, самата аз щях да се хвана с нея, а не с някое детенце, което припада от кеф, когато някой му плати питието в чалга-дискотека.

# 603
Ма чакайте бе, аз не бях наясно, че и свирва (опссс, тя му свирва Mr. Green), веднъж на два месеца.

Бих я сравнила с чекия, не с любовница Thinking
hahaha hahaha hahahaЕ ся,вече и разказа играта на голямата мадама! hahaha hahaha hahaha

# 604

Ха, честито и добре дошла в редиците.  welcome
Не мога да отрека, че направи бляскава поява!
Тук има хора, които пишат с години и никой не ги забелязва, а ти си пуснала една тема и вече стана легенда.  Sunglasses Laughing

# 605
Добре дошла, моме!Ама ти мома ли си? newsm78

# 606
Ааа излезе ми работа, точно сега ли бе когато стана интересно.

Близалке, кажи сега правиш ли му  Whistling или не?

# 607

Ха, честито и добре дошла в редиците.  welcome
Тук има хора, които пишат с години и никой не ги забелязва, а ти си пуснала една тема и вече стана легенда.  Sunglasses Laughing

welcome и от мен за теб в редиците на регистрираните!

# 608
Добре дошла, моме!Ама ти мома ли си? newsm78

hahaha Много ясно, че е мома. С тоя секс веднъж на два месеца, има достатъчно време да й пораства нова девствена ципа всеки път.

# 609
  • Страната на чудесата
Браво за регистрацията! Много по-лесно ще следя вече диамантите, до които стигаш с немалко напъни.
Добре си ни дошла, да разчупиш закостенелите възгледи и да ни светнеш що е то екзотика и авантюра

# 610
иосвен свирки и други работи му правя, той казва че съм по-добра от някои които пишат тук

Който и да го е писал, няма значение  Laughing
Т.е. има и по-добри от теб, трябва да учиш още  Mr. Green

... и НЕтолерантното отношение  ...

Трябва да се примириш, обществото не е толерантно към тази професия, мъжете, които се възползват от услугите - също, никога не биха искали жена им или дъщеря им да я практикува.

А мисленето на човек не се променя коренно с годините, както сме мислели на 18, така и на 28, и на 38, ти (за съжаление) също няма да се промениш ...

# 611

Ха, честито и добре дошла в редиците.  welcome
Тук има хора, които пишат с години и никой не ги забелязва, а ти си пуснала една тема и вече стана легенда.  Sunglasses Laughing

welcome и от мен за теб в редиците на регистрираните!

Аз имам регистрация от много отдавна, но предпочитам да съм анонимна...

# 612
Ааа излезе ми работа, точно сега ли бе когато стана интересно.

Близалке, кажи сега правиш ли му  Whistling или не?

Недей де! Виж, че друг лош човек се изказва от нейно име! Тя си има други плюсове, с които ще плени нашите мъже! Хайде да ги чуем!

# 613

Сега като си се регистрирала земи пусни е една снимка да знаем от кого да пазим мъжете си

# 614
Абе, мацки......

Не се ли замислихте, че въпросния гъзар може изобщо да не е и на 35 г., а просто Лоли Поп да я е срам да си каже.... Или това да е поредното нещо, което не знае за "приятеля си"....  Joy
Пък и за да е запазен, на мен ми намирисва на над 40-така!!!  Crazy

Лоли поп, би ли ни светнала кой богат чичко беше сефтето ти??? Сексуално, имам предвид, не материално...

Общи условия

Активация на акаунт