Кой в България, кой във Виена ето тук 38та австрийска тема

• 17 432
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
Хаиде девоики не се стеснявайте -записваите се . Днеска има утре нема  - какво 6те кажете за нова тема - Уомби ска4ай в самолета дружно 6те ти купиме билета.

# 286
Габи давай с новата тема, заглавието е супер!

Габи, ами няма ли баби да гледат децата за нова год.

Патенце, бабите и по нова година си гледат кефа, имам предвид австрийските, българските са далече или ако са наблизо не могат /както е в моя случай чувам все " не мога, не мога" / Това парти ще го направим, само да пораснат малко децата, тоесто след....12-13години Grinning

Дайана градината ви е с огромен потенциал, вече те виждам как се люлееш на холивудската люлка докато децата се плицикат из басейна. Мъжът ти е в цялата идилия някъде на заден план зад грила или прекопава ягодите.

Искам и аз градинаааа smile3511

# 287
мнооого съм поласкана  newsm53

Уомби най-после скача в самолета в понеделник.

# 288
Габи,Ди много хубава идея за среща,хем и близичко ми е Simple Smile,но аз за мое съжаление няма да имам възможност,от сега пожелавам приятно.

Аз ще предложа за следващата неделя 20.09 за Фрайраум,ако искате ми направете списъка,че да си направим резервация.

# 289
  • Vienna
Gigi, на 20. можеш да ме пишеш.
Да се похваля: много съм доволна от новата детска градина на Мира. Тя вече свикна там. Как са другите дечица със свикването? Споделете малко.

# 290
Аз се записвам за тази неделя в Милениум, и другата също мога.

Леден облак, за детската, Алекс свиква бавно бавно, не иска да влиза, а като влезе, не иска да си тръгва за в къщи    Grinning   За яденето -отписах го от сладките австрийски обяди

# 291
Мимката също много добре се справя със детската градина ,3ти ден и вече иска да ме отпраща да си ходя,не знам само като посвикне с играчките дали няма да почне фаза рев,засега върви добре.Иначе аз съм доволна от самата детска градина.

20.09
1.Гиги
2.Леден облак
3.Усмивка

# 292
Susan ако знаех как става хватката няма6е да 4акам Теди да се престра6и да пи6е пак, но уви с тази техника съм малко на Вие.
А и Теди ги оформя страотно newsm10, така 4е аз само подхвърлих заглавие, но доколкото се разбра то отпада 4е Уомби си идва в понеделник.
Аз в неделя съм в Милениума ,но за другата сре6та не мога да обе6тая от сега.

# 293

Дайана градината ви е с огромен потенциал, вече те виждам как се люлееш на холивудската люлка докато децата се плицикат из басейна. Мъжът ти е в цялата идилия някъде на заден план зад грила или прекопава ягодите.

Искам и аз градинаааа smile3511

много точно си си го представила Laughing и аз точа зъби на холивудска люлка, а мъжа избира басейна за напролет да копае дупка, преди да сложим тревата... ягодите ще пропуснем, ама грила ... отиде диетата Rolling Eyes.

за градната, Виктор е гордостта на мама, от 1вия ден още не е плакал, но той е свикнал с режима от тагесмутерката, градината я познава, една година идва с мен да взимаме Алекс и той все иска при децата и аз не го пусках, сега може. яде, спи, без проблеми.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 21:47 от deiana

# 294
и Софиа тръгна таzи седмица на детска градина, zасега само на 2 4аса, пред мен не е плакала, веднъж каzа 4е не иска да ходи пове4е, но на следваЩия ден отиде, каzва 4е има много деца и е много Шумно.
СреЩите Ще ги пропусна, 4е zасега Серена е все оЩе много малка.
deiana, 4естита къЩа и добре доШла в наШия Üжен виенски край.

# 295

Общи условия

Активация на акаунт