Fragrancedirect.co.uk- 10!

• 44 969
  • 740
  •   1
Отговори

Доставка за Европа

Въздушна поща 2.49 + 1.99 за всеки следващ продукт. Тази услуга е валидна за поръчки под 60 лири.
С тракинг номер 6.50, за всеки следващ продукт +2.50 /таксите са в британски лири/

При регистрация над полето Postcode има следния надпис : натискате го, за да се регистрирате в сайта и продължавате със указаните стъпки

Кодчета за отстъпки

тема 1 тема 2 тема 3 тема 4 тема 5 тема 6 тема 7 тема 8
тема 9

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 09:44 от mini_79

# 1
  • София
mini_79, благодаря за новата темичка  bouquet

# 2
Здравейте!
Може ли някоя от Вас да ми разясни как става с поръчването до англ.адрес и колко излиза така?
Благодаря Ви!

# 3
Мини, миси за новата темичка. Прекрасно оформление!  bouquet

Вчера гледах цените на ФДТ на Буржоато, 24 лв. в Lily!  Rolling Eyes А тук е в пъти по-малко. Набелязах и един СК ФДТ. Дано да уцеля цветунката.

# 4
На СК и аз съм го набелязала,но много се чудя за цвета и постоянно гледам снимки на шишенцата в Google,за да мога да се ориентирам...но уви за сега на никой не съм се спряла.

# 5
Пюр Селина, няма начин. Проба-грешка. Поне става и за подарък после, че е марков.  Joy

# 6
Само запис, колкото и да мразя такива постове. Confused

# 7
Прехвърлям си питанката от старата тема за този ФДТ на РОК. Цвета Санд дали е тъмен някакъв, че точно той няма картинка?

# 8
Пюр Селина, няма начин. Проба-грешка. Поне става и за подарък после, че е марков.  Joy
Права си !Да взема да си сурна едно. Mr. Green

# 9
mini_79   bouquet
Някакви отзиви за това парфюмче http://www.fragrancedirect.co.uk/paris-hilton/paris-hilton-just- … 0ml/invt/0008614/

# 10
Виждам,че са заредили цветове от любимия ми лак напоследък,та да не пропусна да го похваля,този,цвят 235,уникално малиново!  Heart Eyes

# 11
  • София
Относно фон дьо тена СК - поръчах си цвят Карамел (не е пред мен и не виждам номера). Изглежда доста тъмен, но като се разнсе, се слива перфектно с кожата. Фон дьо тенът(този който е ойл фрий) е страхотен! Препоръчвам! Peace

# 12
Хайде да не изпусна нещо.  Mr. Green

# 13
Момичета,преди малко видях,че са пуснали някакви сетчета на CK и са доста на далаверка,но са без картинка и от 15 мин се мъча да им намеря цветовете в google. Peace

# 14
Кашмирче, миси много за препоръката. Именно този искам. Не обичам мазнотиите, че и без това кожата ми е такава. Аз съм много бяла, така че ще хвърлям чоп сега кой ще е.

Пюр Селинче, дай линкче. Аз имам сетът с чантичката му иначе. Перфетен е!

Общи условия

Активация на акаунт