Supernatural - After the Apocalypse

• 28 573
  • 699
  •   1
Отговори
# 420
Един 'чаршаф' и от мен.

Във връзка с оставащите едва десетина дни до края на конкурса за сценарии, в качеството си на спонсор искам да уточня участниците в него. Предлагам да няма избор на победител – не смятам че може или е редно да се предпочете един сценарий пред друг. Но ако всички приемат идеята на Dana за гласуване в темата, ще опитам да се съобразя.

По ред на представяне на творбите това са:

galina76 с "Жертвите, които правим” и продължението “Из дневниците на една демонска щерка” – почетното жури в състав “Дийн Мария Ремарк и Самюел Дюма” (цитат) останаха заинтригувани от сценария, но колкото и Импала да ги убеждаваше, че става дума за истинско съзерцание на звезди и действително проучване на свръхестествени случаи, почетните членове я спукаха от разиграване на етюди със съвсем различно съдържание, като тя, горката, трябваше да се превъплъти във всички женски персонажи, включително автобиографичния Stuck Out Tongue Winking Eye . Ох!

Рио с кратък, но съдържателен сценарий, радост за повечето Ди-й-йн почитателки Peace .

bicho malo с “Видението” – почетното жури пак се отнесе в неприлична посока, като преди да гръмне призрачката, изиграна пак от Импала, й направиха някои много “лоши” неща. Освен това често не спазваха кой точно трябва да участва в дадена сцена и за да няма грешки участваха и двамата ooooh! ... Ох на квадрат!

WomanitKa със сценарии за цели два епизода (Епизод 1: първа, втора и трета част и Епизод 2: първа, втора и трета част), готови за филмиране от екипа на SPN Peace . За избирането на награда, Импала счита участничката за ненаситница.

Пинокия а.k.a Winch_Whench с разказ на съня й, ако е съгласна да се включи, разбира се Hug . Тук журито не се съобрази с това, че Пинокия все още не е заявила съгласие или отказ да участва и Импала пак трябваше да играе, но само с н***я г-н Ремарк Laughing . Уф-ф!

В извънконкурсната програма са:

Fairy с нестандартна по замисъл творба.

Miriel с оригинална творба в две части (първа и втора), в която журито оцени включването на персонажи от друг сериал – откога им ‘набират’.

Като изключим глупостите в поста ми, смятам че може да е полезен за по-лесно откриване на постовете със сценариите, особено ако ще ги събираме и качваме някъде.

Ако има участници, непредставили все още творбите си, нека довършват и публикуват скоро. Dana, теб имам предвид Hug !

Heartbeat,
Здравей и от мен Hug ! Историята с крилцата при “среднощните "изповеди, опрощения и наказания" ” открива цял нов свят пред мен. Ще подхвърля тази идея на Милото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes (което междудругото чете темата: Ciao, Amure!), но най-много да си вземе черни такива и-и-и…

Пинокия,
Дойдоха, видяха, победиха Wink !!! Благодаря – пак да ми ги пратиш, скоро!

Рио,
“чаршафено-възглавничково” Joy … Toва прилича на сборно място на ненаситниците: Мараканките и Градинарките си имат вече такива. Момичета ненаситни, да си измислим наистина такова място, ама да не е задната седалка на Импалата, че-е-е newsm66 ...

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 21:40 от Impala

# 421
Heartbeat, добре дошла!
Направо ти завиждам, че си успяла да запалиш и други твои близки приятели, начело с домашния архангел  Wink по сериала. Чудесно е, когато има с кого да си обсъждаш любимото шоу. Аз, ако не са пишещите в темата  Hug, няма с кого дума да обеля, моят мъж категорично отказва да гледа СПН  Sad.
Поздрав и още един поздрав!   bouquet

ППП: Дейна, ти искаш да си мечето, а аз да съм чаршафа и завивката... и възглавничката....  Oha!
Скромната ми тя!  hahaha

Импалка, като прочетох как си се трепала да разиграваш подбрани сцени от конкурсните творби с останалите членове (каква чудесна дума!  Mr. Green) на журито, направо сърцето ми се скъса за тебе  Mr. Green. Предвид положеното от теб старание, предлагам да получиш малка награда.  Hug

# 422
  • Разпиляна във въображението
Импала, радвам се, че си ме включила в конкурса, но това, което съм написала няма връзка с него Wink  Това за ненаситчиката не го разбрах. Ако утре имам вдъхновение може де нахвърля нещо.

Снимката с мечето на Дженсън е жИстока.

# 423
  hahaha Мойте три- пет реда нескопосани... и те там, наредени в сценариите... Joy
Импала, много си мила, благодаря.  Hug За съжаление аз нямам личен архив от линкове и снимки, за да ти благодаря с нещо подобаващо/като за теб двойно  Crazy /, та ще се наложи да караш на въображение. Laughing Ама съм сигурна, че нямаш нищо против. Crazy

# 424
  • # супернатурална #
Ха, Импалка, как ни изигра! Ние пишем с пот на челото, а ти направо в главните роли, м? ( и ти с пот на челото, сигурно)
Само автобиографичния етюд не закачай-аз на този кастинг се явих и го спечелих...няколко пъти. А Дейна, дето ни подкокороса да си излеем чувствата, хич да не се ослушва, мъжкото присъствие-тоже. Чакаме Whistling Laughing Колкото за състезателния характер, не е зле да метнеш на всекиму каквото душа поиска. Себе си змам, че няма да забравиш Laughing

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 20:34 от galina76

# 425
Импалаа   Hug За положения труд

Едни подклаждащи сънища снимки Simple Smile Няма да уточнявам коя на кой е сигурно сте ги гледали

- не знам дали е колаж Simple Smile но оххх колко приятно би било това да ти е работа Simple Smile Да мажеш Джаред с нещица  Crazy

И Последна но никога по значение

*Цък за по - голям размер на някой Wink

# 426
Импала, радвам се, че си ме включила в конкурса, но това, което съм написала няма връзка с него Wink  Това за ненаситчиката не го разбрах. Ако утре имам вдъхновение може де нахвърля нещо.

Miriel,
ОК, махам изобщо или прехвърлям в "извънконкурсната програма"? Аз лично смятам, че би било жалко да не се включи, ако ще слагаме линк към творбите, участвали или не в конкурса, в първи пост на следващите теми. Всъщност това още не сме го обсъждали, но ми хареса идеята на Izida. А към класификацията ти в категория ‘Ненаситници’ ме насочи поста ти Wink , линк към който вече посочих по-горе – не съм чела архива на постовете ти, за да я потвърдя или отхвърля.

Рио,
Размерът няма значение Wink .
PS. Ама как така нямаш снимки Shocked ?! Беж в Google!

Ха, Импалка, как ни изигра! Ние пишем с пот на челото, а ти направо в главните роли, м? ( и ти с пот на челото, сигурно)
Само автобиографичния етюд не закачай-аз на този кастинг се явих и го спечелих...няколко пъти. А Дейна, дето ни подкокороса да си излеем чувствата, хич да не се ослушва, мъжкото присъствие-тоже. Чакаме Whistling Laughing Колкото за състезателния характер, не е зле да метнеш на всекиму каквото душа поиска. Себе си змам, че няма да забравиш Laughing

galina,
И аз не исках и се борих даже, ама нА, двама мъже – и то какви – срещу една беззащитна Импала.

WomanitKa,
 smile3544

Izida,
Точно затова го направих, въпреки че ми отне доста време Peace .

Последна редакция: пн, 13 сеп 2010, 21:46 от Impala

# 427
  • В средата на времето
Всичко трябва да се събере и запази на едно място. Impala, добре си дала линкове към всички писания Peace

# 428
  • Разпиляна във въображението
Окс, остава, но в извънконкурсната програма защото ми дойде една идея за конкурсната. Ако имам време ще ги драсна редчетата. Не са много, но поне за участието.

Ненаситница, ех, ех, такъв хубав сън беше, но се радвам, че в следващите Сами отсъстваше.

# 429

Размерът няма значение Wink .
PS. Ама как така нямаш снимки Shocked ?! Беж в Google!

Имах, ама ми ги затриха.  Rolling Eyes  Аа, Google... NaughtyСъбирам си сега пак, от старите теми. Grinning

hahaha Една беззащитна Импала...  Joy 201uu

# 430
Miriel,

Добре, ще коригирам горе, за да няма обърквания Peace . Ще махна и 'ненаситницата' – разбирам че си Мараканка... общо взето. Чакаме с нетърпение другото Hug .

# 431
  • В средата на времето
– разбирам че си Мараканка, общо взето.

...как общо взето?! Miriel е другата Мараканка-Ултрас  Joy

.... защото ми дойде една идея за конкурсната.

Е крайно време беше  Hug

# 432
  • # супернатурална #
Хо-хо, да кажеш, че Мириел е общо взето мараканка, е все едно да кажеш, че Сам и Дийн са общо взето секси Laughing

# 433
  • В друго измерение
Оооохххх, Злата Heart Eyes newsm20 огромно благодаря! А това е една от любимите ми снимки на Миша  Heart Eyes
Мисля, че в тази темичка няма да остане скрито лекииинко позамърсувалото ми подсъзнание  Whistling
Просто си се представих с крака върху онова там зад Дженсън, перила ли са, какво са  Blush Whistling Нали, така, леко обгърнала го  Whistling Whistling Но това е, за да мога да се любувам на океана зад него всъщност  Whistling
Моят Майкълчо тази седмица го няма и се отдавам тотално на момчетата  Flutter
Момичета, жестоки сте, много е приятно при вас!  newsm51

# 434
  • UK
Heartbeat, добре дошла и от мен!   bouquet Радвам се да видя fellow кастиелка из редиците! Специален поздрав от моя милост:

Общи условия

Активация на акаунт