"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 700
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
Мляко с нес както казва  Жасмин  надявам се танците да компенсират текилата  Praynig Praynig Praynig , а и да задаржа килограмите някой друг ден,няма значение,поне се уверих че сланинките се топят  Hug , а и фитнеса върши страхотна работа..от 1 тренировка смъкнах 300 грама,премерих се преди и след Simple Smile сигурно е вода но...все пак е нещо  Peace

Хайде отивам на гости в бабинка...да видима дали е сготвила системно или ще мина само със салатка  Joy

# 736
GaBsiTy`` , ще ги компенсират, естествено!
Аз най-слаба бях като студентка, когато ходех почти всяка вечер на дискотека и пиех по 3-4-5 джинтоника. Бях 48 кила на 1,67 ръст. И се изхранвах предимно със сандвичи и пици, щото то в Студенстки град през 1990-1995 година нямаше какво друго да се яде.
Така че, докато си млад и прав, можеш да пиеш, купонясваш и пак да си слаб.
А като станеш като мен дърт и болен, и да не ядеш, и да не пиеш, все дебел си стоиш.  Laughing
Така че не губи време!! После като дойдат деца и задължения, ще си викаш - бе аз що не ходих навремето...
Е сега да ми е, мятам парцалките и заминавам на танци, ама като съм на 38 години и с гипс - нъцки...

# 737
  • ВАРНА
        Момичета, тъй като стигнахме 50 страница, а на мен ми се налага да изляза, затова
НОВА ТЕМА

Много, много моля забележки, препоръки, оплаквания и похвали за новата тема - на лични, да не пълним темата с глупости. А и да мога да поправя, ако има грешки  Peace
            Лек, слънчев и усмихнат остатък от деня!  Hug

# 738
  • Варна

Така че, като се яде само месо цял ден - ок, сваляш, ама какво става после  - нали няма как цял живот да ядеш само месо? И цял живот да правиш протеинови дни? Наистина се съмнявам... И какво става като си ги правил и спреш - хоп килата обратно.

newsm10 smile3521 newsm10

точно така се получи с мн мои познати.........
супер тъпо е да разчиташ на 1-2-3 протеинови дни,да чистиш плюсчетата........... Peace

# 739
Снимките вече са в албум: http://pistoletcheto.snimka.bg/other/sistema-minus-60.549278.21439683
Парола: 1010

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 13:48 от Анонимен

# 740
Жаси,страхотни снимки ни показваш.Впечатлена съм. Hug

Общи условия

Активация на акаунт