Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 58 761
  • 764
  •   1
Отговори
# 465
-=Деси=-
мен винаги са ме питали дали съм пила кафе, иначе няма проблем за закуската и чай... Така че по-добре не пий кафе, а чай. Wink Peace

# 466
marisil, и аз тогава (ох дано да се стигне до там)! но мен не ми казаха ясно че ако се наложи ще ми звънят за по-ранен трансфер, и аз си мисля за всеки случай да се обадя и утре и другиден да проверявам как се развиват малките ембриончета... на теб какво ти казаха?

и на мен така..затова при всяко звънене и  #Crazy и започвам с лошиъе мисли дори и само за части от сек докато отговоря на обаждането  Praynig Praynig дано се видим само по хубав повод в понеделник(миличка ти да не беше с мен в стаята на самата пункция или не..аз бях в 9ч) Whistling Simple Smile

# 467
и на мен така..затова при всяко звънене и  #Crazy и започвам с лошиъе мисли дори и само за части от сек докато отговоря на обаждането  Praynig Praynig дано се видим само по хубав повод в понеделник(миличка ти да не беше с мен в стаята на самата пункция или не..аз бях в 9ч) Whistling Simple Smile

аз бях в 9ч. вчера, и ти ли? но 'съквартирантката' ми беше в 8:45, така че най-вероятно не сме се видяли с теб...  теб за нещо друго освен да ти кажат колко са се оплодили обаждали ли са ти се? знам че е глупаво, но понеже не ми казаха че ще ме държат в течение на нещата и мен ме е страх да не би да не ги наблюдават достатъчно инкубаторите и да изпуснат момента когато развитието евентуално се забави... затова искам да се обадя 1-2 пъти и да знам какво става... ами дано понеделник ни е на късмет! ти за колко часа си? аз за 14:00...

# 468
  • София
Момичета,щом не ви се обаждат от Щерев,всичко е наред-оставате за трансфер на бластоцисти,спокойно. Ден,преди трансфера само звънят и то,в ранния следобяд-като приключат с процедурите,за да потвърдят часа и да ви кажат окончателно как стоят нещата . Peace

# 469
Момичета,щом не ви се обаждат от Щерев,всичко е наред-оставате за трансфер на бластоцисти,спокойно. Ден,преди трансфера само звънят и то,в ранния следобяд-като приключат с процедурите,за да потвърдят часа и да ви кажат окончателно как стоят нещата . Peace

мерси за куража hristina21! въпросът е че деня преди трансфера е неделя - дали ще ни звъннат?... силно се надявам да е така както казваш...

# 470
Момичета при мен нещата не се развиват добре. Усещам как инвитрото на ЕЦ е към своя край а дори не сме направили нещо по съществено. Вчера бях на преглед  и  Стаменов никак не беше очарован от поведението на фукитата .Разбрахме се до  неделя  за последен шанс да си коригират пустото му поведение .Вече съм наясно с късната си овулация (ама чак толкова късна ,вчера 19 ден от Ц )та имам съмнения за ановулаторен месец. smile3514

# 471
Shalona, имаш ли доминантен фоликул с приемлив размер (над 17мм)? Ако да, тогава и да не ти се качва ЛХ-то, да тибият един прегнил и си готова...

# 472
  • София
въпросът е че деня преди трансфера е неделя - дали ще ни звъннат?... силно се надявам да е така както казваш...
От 4-те опита,които имам,не са ми пропускали звънене,като,естествено,съм се зареждала с телефона до ръката още от пункцията и дори не смеех да говоря дълго с никой,да не пропусна точно това обаждане  Joy
Shalona, а какво наистина казват хормоните?-както има начини за смъкване на ЛХ,така има и за качване

# 473
  • София
Lena, marisil, спокойно момичета, клиниката работи без почивен ден, ембриолози и лекари има винаги дежурни и всички си гледат работата. Имайте вяра, няма никой да пропусне нещо важно! Стискам ви палци за успешни трансфери!  Praynig

Шалона, дано пък не се окаже ановулаторен тоя цикъл. Абе с тоя ЕЦ...... само хабим много нерви ми се струва.  Tired

# 474
хора, ще се побъркам... днес (2ри ден след пункция) се обадих и ембриолозите ми казаха че засега всичко е наред с 2те ембриончета. но също ми казаха че да си чакам до понделник (5ти ден) и тогава ако все още били добре, ще правим трансфер. и аз като се разчетох из интернет и виждам че навсякъде по света при малък брой ембриони се прави трансфер на 3ти ден, а се чака до 5ти ден когато бройката е по-голяма... защото само 40% оцелявали до 5ти ден в лабораторни условия... мисля утре да ходя в клиниката и да искам да ми правят трансфер... уви, утре е събота, не знам дали ще може така лесно да се организират нещата... не искам да чакам до понеделник и да ми кажат че ембриончетата не са оцеляли...

има ли някой на който са правили трансфер на 3ти ден в Щерев? или на всички казват да чакат до 5ти ден?

# 475
  • София
Lena, мисля, че не трябва да се опасяваш! Щом ембриолозите са преценили за 5-ти ден, значи качеството на ембритата е първокласно и вярват, че ще оцелеят! На мен толкова ми се е искало да чуя това, което на теб са казали, но, уви, явно не постигам такова качество и въпреки бройката, ми ги връщат на 3-ти.
Успокой се сега, а ако не можеш - наистина иди утре (там няма почивни дни) и попитай за собствено успокоение как са бебоците! Успех и после да докладваш!

# 476
Момичета  утре съм на трансфер  Praynig Praynig

По принцип в сряда ми зв.и ми казаха за понеделник (5ти ден) вчера ми зв.да ми кажат ,че дата се сменя за неделя наобед-и аз  #Crazy веднага-ама има ли проблем?пет ли са все още ембритата?лошо ли се развиват?защо местим датата ? ooooh!
Ембриолога ми обясни ,че всичко си е Оки ,че се развиват добре,пет са си и просто са се натрупали повечко  мамчета,на които непременно трябва да се върнат ембриттата(Успех на всички  Praynig )и затова така се е променил графика( трансфер на 4ти ден )
Дали е възможно нещата да не са толкова розови,НО да не искат да ме стресират по телефона ?А пък и не вярвам на зададените от мен въпроси да ми е дал лъжливи отговори именно,за да съм по-добре  Sad

hristina21 Zazzy благодаря ви за подкрепата и на всички други мамчета

Lena послушай Speed76 тя както и ембриолозите няма да ни подведът  Praynig (искам да мисля позитивно)

# 477
  • Варна
marisil , Успех и всичко да мине гладко - чакаме те да се върнеш бременна с близнаци утре! Hug

# 478
marisil , Успех и всичко да мине гладко - чакаме те да се върнеш бременна с близнаци утре! Hug

миличка,многоо,многоо ти БлагодарЯ  Hug Hug от твоята уста в  БОЖИТЕ УШИ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ

# 479
  • Atlanta
Марисил, успех утре!!! Разбира се, че не те лъжат от болницата, днес ти е шанса да обърнеш едно малко и да бъдеш мила със съпруга си, че от утре си бременна и никакъв алкохол и поне при нас до теста за бременност не дават секс Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт