Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 58 774
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
Purple благодаря ти  Hug ще обърна едно малко и без това да се пооспокоя..че сега не ми казаха да пия Лексотан Laughing и ...леко така ще ми подейства добре Peace

hari3680   Hug Hug Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 18:49 от marisil

# 481
marisil успех нали знаеш на коледа стават чудеса EFP EFP newsm30 newsm30

# 482
aaa, marisil и speed76, аз като се хванах на хавата да проуча нещата и установих че във всяка западна клиника единствения критерий да се чака до 5ти ден е броя на ембрионите - чака се само ако са много, с цел избор на най-издържливите, т.е. селекция. но ако са по-малко от 6-7 ембриона не се рискува и се прави трансфер на 3ти ден. защото над 60% от ембрионите не доживяват до 5ти ден, но имат шанс да оживеят ако са вътре в мама... и така отидох аз днес и говорих с ембриоложката - те може да си разбират от работата, но се оказа че те нямат глас в решението кое кога. йерархията си казва думата - ембриоложката каза каквото доктора реши и каже, такова... имах късмет че се оказа че моята доки беше там днес и си поговорих с нея и без проблеми се разбрахме да направим трансфер веднага. камък ми падна от сърцето и сега мога да се похваля с 2 трансферирани ембриона със много добро качество.. Simple Smile

marisil, успех утре!

# 483
  • Atlanta
Чудесно Лена, няма да чакам самичка  Simple Smile Пожелавам близнаци за Коледа   bouquet

# 484
  • София
Момичета, здравейте! Днес ще ми слагат прегнила и във вторник на пункция. Засега имам 9 бройки, но ме притеснява, че всички са големички, 17-18 мм. Свил ми се е коремът от притеснение да не ги спукам...Изобщо предстои много напрегната седмица. Стискайте ми палци, моля ви. Успех на всички посестрими Simple Smile

# 485
  • близо до Кресненското дефиле
Момичета, здравейте! Днес ще ми слагат прегнила и във вторник на пункция. Засега имам 9 бройки, но ме притеснява, че всички са големички, 17-18 мм. Свил ми се е коремът от притеснение да не ги спукам...Изобщо предстои много напрегната седмица. Стискайте ми палци, моля ви. Успех на всички посестрими Simple Smile
Няма да се спукат.Прегнила е затова.Успех!

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 15:33 от rumibumy

# 486
angel5, въобще не се притеснявай - както каза rumibumy, прегнила е затова. моите фоликули бяхадори по 23мм когато ми биха прегнила, така че имаш време да ме догониш  Wink те не се пукат от размера, а от нивото на ЛХ в кръвта - като се покачи достатъчно, тогава те си знаят да се пукнат след 36 часа. но вместо това, теб ще ти ги изсмучат след 36 часа.

# 487
  • София
Благодаря ви, момичета! Дишам малко по-спокойно сега Simple Smile Какво щях да правя без вас   bouquet

# 488
Момичета,днес безславно приключи мача за мен,без дори играчите да излезнат на терена! Следващия месец вадим тежката артилерия,а дотогава ще си пия метфогамата и някакви NAC.Според Док било по добро от фертилейда ,макар че за първи път го чувам .
 Lena,стискам палчета за двете магистрали Praynig

# 489
Lena бравоо миличка   bouquet ще отброяваме дните заедНО  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз днес се прибрах също с две ембрита,и две изпратихме за ескимо  Simple Smile малко ме наболява корема незнам дали е нормално,дори не смея да кихна и малко дори както казва и мъжоо "преигравам" Embarassed,НО много се моляя  Praynig за всички нас  Praynig
Притеснявам се,че едното ембри е доста по голямо от другото...и си мисля,че все едно имамм само едно ... #Crazy
и останалите две бяха с размерите на това по малкото,НО ми потвърдиха,че продължават да се развиват,НО не дават гаранция за след фризера  Rolling Eyes
Сега ми каза доки да продължавам с утрогестана и фолиевата к-на..и послее си чакам подаръка - newsm04

# 490
Shalona, какво стана - нямаше доминантен фоликул ли? много съжалявам че ще ти се наложи още малко да изчакаш, но от друга страна "нова година нов късмет".... вярвай че няма начин да не е така!

marisil и Purple - дано всички получим един и същ подарък по едно и също време -  EFP!!!!

# 491
  • Малта
Момичета ПОМАГАЙТЕ  Rolling Eyes
д-рката ми назначи изследвания на LH, FSH r Estradiol, необходими за документите за ФОНДА (като на преден преглед бях пускала TSH  и Пролактин,, които излезнаха в норма, слава богу) Ноооо ... сега съм объркана защото не знам кое да гледам на референтните стойности (а нямам търпение до часа при доки)
Направила съм ги както следва м/у 3 и 5 ден от МЦ, точно на 4тия ден  Wink, но кои стойности да гледам ЛУТ или МЕН, защото явно ОВУ е за овулация и ФОЛ е за фоликул или ?!?!?  Crazy

ЕТО и резултатите, моля за коментар  Hug БЛАГОДАРЯ предварително   bouquet

LH    3.56 IU/l    при РЕФЕРЕНТНИ / М(1.5-9.3) Ж(фол 1.9-12.5, овул 8.7-76.3, лут 0.5-16.9, мен 15.9-54.0)
   FSH    5.90 IU/l    при РЕФЕРЕНТНИ / М(1.4-18.1) Ж(фол 2.5-10.2, овул 3.4-33.4, лут 1.5-9.1, мен 23.0-116.3)
   Estradiol  126.16 pmol/l при РЕФЕРЕНТНИ / М:до191;Ж:от1-10г.22-99.1фол 40-606 овул.536-1930,лут121-719,мен. до136)

# 492
  • София
Медимед гледаш фоликулаторната фаза - фол, това е фазата от идването на цикъла до овулацията  Rolling Eyes

# 493
  • Малта
 newsm78, много странно другите какви са тогава  Embarassed ... ???

ОТ друга страна МНОГО се РАДВАМ, ако гледам ФОЛ, защото всичко е в норма, нали така ?Мога да спя спокойно значи? Че големи притеснения падат, особено при първи Ин Витро опит ... в голям шок съм, охххх  spoko

# 494
medimed,другите са за другите фази до идване на цикъла.В случая на теб,както и Лайла ти е казала,гледаш Фол,защото 4 ден е в фоликулярния момент.А като гледам изследванията ти, мисля че са добри за фонда.За там(ако не се лъжа) е важен FSH,  твоя си е в референтни граници.

Общи условия

Активация на акаунт