Предстои ми ИН-ВИТРО/ИКСИ,да поговорим-40

• 59 182
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Медимед този цикъл ли планираш процедура  Rolling Eyes

# 496
  • Малта
Медимед този цикъл ли планираш процедура  Rolling Eyes

Ооо Не, не е за този цикъл, това е само за документи за фонда, апроцедурата когато си взема заповедта ... или може да отделим малко пари за ЕЦ, ама се чудя още  Thinking (аз съм с едан тръба, в лощо състояние  Confused), а ако всичко друго е наред ще е Супер  Praynig

# 497
Purple , Lena  , успех!  Praynig
Чета ви постоянно и ако знаете как се вълнувам за вас! fingerscrossed Да се похвалите!  Hug

Продължавам да пия контрацептиви и се опитвам да съм спокойна... а дори не съм сигурна дали този месец ще можем да започнем с ин витро... питам се дали да ми изпишат противозачатъчни преди да започнем с опита е нормално?... с док не сме говорили нито за протоколи... нито нещо конкретно... каза, че трябват допълнителни изследвания и... за сега само се надявам... имам 2 таблетки, пък после ще видим... моля се да се случи, че май нямаме друг шанс, поне така си мисля...

# 498
  • София
Момичета, хайде и аз малко да подосаждам тук. Днес ми мина пункцията. Коментарите за резултата малко ми се разминават, ембриологът каза, че има цели 6 яйцеклети, а доки " само 6 яйцеклетки". Не знам добре ли е, не е ли, но и да се чудя, по-важното е колко от тези 6 ще се оплодят и развият и изобщо как ще протече всичко занапред. Стискайте ми палци, моля ви Simple Smile

# 499
fuego_ доколкото знам целта на контрацептивите преди стимулация е да се подсигури че няма да се образува киста до почване на стимулацията. другия вариант е да не пиеш контрацептиви и да отидеш на контролен преглед към 20ти ден от цикъла ти - доки те гледа на УЗ и вижда че всичко е наред и ти назначава лекарства за блокажа и след това за стимулация. при мен подходихме по този начин.

angel5 не се притесняеай - не количеството а качеството е важно. стискам палци утре да ти суобщят че доста от 6те са се оплодили! кога ще ти е трансфера?

# 500
  • София
Благодаря ти, lena. В клиниката ми казаха да се обадя утре на обяд, за да видя как стоят нещата, но ме притеснява и нещо друго - защо трябва да пия вибрамицин?

# 501
Пием вибрамицин /доксициклин/, за да :
"...Някои протоколи включват приемане на кортикостероидни препарати (Преднозолон, Метилпреднизолон, Дехидрокортизон) от жената за 2-4 дни в периода между пункцията и трансфера. Целта на тяхната администрация е да понижат временно силата на имунната система, за да се подпомогне имплантацията на ембриона. За същото време могат да бъдат предписани и антибиотици (Доксициклин), за да се прекрати евентуално патогенно действие...."

Цитат от: http://www.ivf.no-meat.org/link_infertility/ivf_cycle/

Успех  Praynig

# 502
Angel5, спокойно...пожелавам ти всичките да се оплодят и да се развиват добре..Количеството не е критерий, аз имах 24, 22 се оплодиха и на 2 ден 3 бяха горе-долу...за щастие едната сега врещи по бебефона и не ще да спи..Но го пожелавам на всички вас и ви стискам палци!

# 503
angel5 мила,както и другите ти казват,не е важно количеството,на мен ми извадиха 7фокита,от тях 6 6 бяха годни за оплождане и от тях 5 се оплодиха,върнаха ми две и две бяха добри за фризера  Simple Smile Simple Smile така,че не се тревожи,молим се  Praynig от тези 6 поне 5 да са оплодени и всичко да е ОК  Hug

Аз бях по лимитиран протокол и многоо от тези хапчета не са ми ясни,Но другите момичета са на ТИ с тези неща,аз дори сега след трасф. имам само Утрогестан и фолиева,а другите още доста неща,все пак Доки си знае  newsm78 Simple Smile

ivu6a мила ти си герой бее Peace

# 504
Момичета мисля, че е време да кажа и моята Коледна история. Мълчах до сега от страх и все още ме е страх, че може да не е вярно, да не се случи нещо... Ама ако не споделя с вас, няма кой да го разбере
Ако си спомняте бях казала, че моят опит привърши с кървенето на 9ти ден след ЕТ... Да, ама не... Докторите ми забраниха да спирам лекарствата и след преглед казаха да си лягам и да се молим да не тръгне по-силно. 3 дена кървене. Увеличиха ми лекарствата. 5 дена на легло и реших, че не мога да чакам и овъв вторник (предния) отидох да пусна един кръвен. Двата часа чакане ме побъркаха. Моята докторка ме свари да чакам за резултата, два дена по-рано от казаното. Кръвния излезе положителен... и то много... Crazy Прегръщах всичко на пътя ми.  Laughing с ЧХГто за близнаци...
Следващия етап беше този понеделник на преглед. Видяхме двете точици... Аз бях с едно фуки до пункцията. Ембриолога си призна, че при пункцията са намерили и втори скрит фуликул, но не много узрял, но са го взели и негои са боцнали, за да не похабява материала... а то взело да се развива  Thinking И така трансфер на 2-3 ден и двете ембриончета, за да хвърляме материала... Crazy
Аз продължавам да съм на легло...
Това е моето коледно чудо, което исках да споделя с вас... А сега ще слушаме сърчица неделя или понеделник... и пак ме е страх - цяла нощ повръщах а сега едвам хапвам и пия....

Пожелавам на всяка от вас да има свето чудо в най-скоро време.

Purple и Lena  имате мите стиснати палци и пожелание за успещен резултат!
fuego_ и аз започнах месеца преди опита с противозачатъчни - Пимолут нор. Противозачатъчните се дават, за да си починат яйчниците и да нямаме останъли фикита.
angel5 - всичко ще е наред. 6 са добро число и има голяма вероятност да са добро качество. Не се тревожи юе ти върнат трички и ще има за фризера. От мене съвет за почивка повече в легнало положение 10 дни след ЕТ.

# 505
  • Варна
Ирина, ще чуеш най-хубавите сърчица, честито мила!

# 506
Ирина прекрасна новина.Какъв по-хубав подарък от това за Коледа....2 тупкащи сърчица под твоето  Hug Hug Hug Дано всичко да е наред и след 9 месеца-близка среща с мъничетата

# 507
  • София
Ех Иринка ,как ме зарадва само.Всичко ще е наред да знаеш.Ще чакам да кажеш как е минал прегледа.Страхотен Коледен подарък имате.Почивай си повече и да се похвалиш с цвета на шортичките.

# 508
  • София
Ирина,много се радвам за теб и ти стискам палци всеки преглед да ти носи много радост  Praynig Praynig  Hug

# 509
 Hug Hug IrinaB.  Hug

мила просто многоо се зарадвах за теб и твоите малки  baby_neutral baby_neutral
,ако искаш ми вярвай ,но цялата настръхнах от вълнение и от споделено щастие към теб   bouquet

Аз също много се  Praynig и моите две ембрита и на всички  нас  да се превърнат в твоето КОЛЕДНо щастие и най-най хубавия Подарък  Simple Smile

P.S момичета след трансфера имам леки болки в областа на корема,което сигурно е норм,НО болките в кръста са постоянни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт