Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 10 -Тема 82

• 17 699
  • 399
  •   1
Отговори
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Това е тема само за представители!

Обсъждането на продуктите на AVON, правим в ТАЗИ ТЕМА

Старата тема

Каталог 10

Каталог 11

Каталог 12

За улеснение на представителите и техните клиенти,
 ние събрахме за вас, реални снимки на нашите продукти в този албум, в следните раздели:

Портмонета и чанти      Бижута      Продукти за краката      Avon за деца           За мъже

Ако искате и вие да сте в списъка с нашите представители е необходимо:
  • Да сте писали поне в три поредни теми, да помагате с каквото е възможно /качвате снимки, каталози, отговаряте на запитвания/ ...
  • Всеки представител, който е бил неактивен 3 поредни месеца или 4 кампании, ще бъде изключван от списъка, поради многото желаещи..
  • Представител, който е фигурирал в миналото в нашия списък, отново може да бъде добавен, при подновена активност в темата!

А ето и кои са нашите представители, ако някой има нужда от тях:

Айтос
*Роска*

Благоевград
ksiush

Бургас
bradata
Belle Fleur
*Poli*            -Славейков

Варна
katyadjin
фенка на МЕЧО ПУХ ж.к. "Владиславово",  "Дубровник"  
_re_ge
jenshen73
rumi_m2001
shhht.secret
ФЕЯТА

В. Търново
Severus

Видин
anichka_avon

Г. Оряховица
Luisi

Добрич
Mari^

Дупница
bebe_27

Копривщица
mariadg1

Монтана
idealnolo6a

Пазарджик
dimeto86

Перник
GarJeto    

Плевен
Patenceto84    
meggylo
Тони.

Пловдив
simona06 - центъра
vesi_vas"Изгрев", център /до Четвъртък пазара/
as-g            - Кв.Кичук Париж до Събота пазара, Сточна гара до Пловдивския университет, Централна гара

Раднево
Petq Petkova    

Русе
berinda
маякуб

Сливен
slavena80

София
bebsun        - Стрелбище, Иван Вазов, Красно Село, Борово,център, НДК, Младост 4 - Бизнес Парк и Плиска, Хемус
   deni_val     - Студентски град, Дървеница, Дианабад и Мусагеница
mimeime         - около кино Арена (запад)
Monadirs     -Люлин, Лозенец
petjia            -  Люлин 7, център/бул. Ал.Стамболийски/
rimar           -Красно село, Борово, Мотописта, Бъкстон, центъра около ЦУМ
seilar            -Окръжна болница, МУСАГЕНИЦА
SUNNYTA
TASS            - Бизнес парк София - Младост 4
vitca                - Център,Подуене,Слатина,Гео Милив,Редута,Ситняково,Яворов,Суха река,Левски,Хаджи Димитър.Може и за Павлово,Бъкстон,Борово и Красно село
ASTILLA       - Банишора и Надежда
Узи     - центъра, НДК, Медицинска академия, кв. Иван Вазов

Стара Загора
sisi_91

Шумен
neli mar4
Чечинка

За всички, които искат да станат представители или имат въпроси, това пък са координаторите, списващи при нас:

jenshen73 - Варна

TASS - София        
mamita81 - София

За връзки с AVON: contact_avon.bulgaria@avon.com
                                                                        тел.:  02/9765 800 или 0895656800

Бланка за пълномощно

# 1
Скок в новата темичка!Благодаря за нея!
За мен е много слаба кампанията - все още само 2 продукта по 4,90. Shocked
Дано се съберат докато пусна....

Искам да попитам някой виждал ли е на живо шапка Simone, стр.76? Интересува ме какъв цвят е?

И освен това червило Pro-To-Go Pink Sizzle, кат.номер 04739, не го виждам в каталозите (нито тоя, нито следващия).Как мога да разбера дали го има на редовна цена и колко струва?

# 2
здравейте, честита нова тема, Кате   bouquet аз пуснах експресна тази сутрин за к10, в червено светеше комплекта от 5 продукта с несесера и ще ме е яд ако не дойде, че имам 3 броя от него, иначе от сипа всичко беше зелено (червило Smooth, спрей ябълка и ролон Етернал). Хич не съм следила никакви мотивационни, никакви целувки не съм изчислявала, че и без това не ми харесват подаръците  Whistling

# 3
  • Бургас
Цоп и аз тук с пусната снощи нюню поръчица Blush

Кате  bouquet  bouquet  bouquet Ама нищо не съм пазила аз, та не мога да съм полезна Embarassed

# 4
Кате, благодаря за новата тема .   bouquet Пуснах поръчка още вчера следобед ,но естествено още не е фактурирана. Успех на всички . Hug

# 5
  • София
Добро утро!
И при мен слабо нещо този път, нямам почти нищо поръчано  Confused
Все се каня да питам - брошурката Мисис Алби ли е за таз годишните топ-клубове?
Че нещо не разбирам, вече няма междинни нива като предни години, а само общо за годината се смята, така ли  newsm78

# 6
Привет и от мен,тази кампания ще ми е доста слаба,нооо за сметка на това отиваме на мореее,така,че ейвън остава на заден план,като се върнем може да пусна една малка експресна  и това ще е.
На всички весело лято и много усмивки!   bouquet

# 7
Запис  Peace До сега имам събрани стотина лева. Добре като за лятна кампания. УСпешна кампания на всички  Hug

# 8
Успешна кампания! Simple Smile
Не пропускайте AVON Color NONStop идва днес 07.07.2011 във Варна, от 12 до 20ч, на входа на Морската градина, пред хотел Одесос!
Бургазлиите да споделят как е бил купонът вчера при тях Wink

# 9
Успешна кампания на всички!   bouquet

# 10
Успешна !
 Благодаря за инфото за Варна-не знаех,че и тук ще има такава инициатива,а и защо в сайта ни не пише за това.... Thinking

Очните линии нали участват в програмата и носят целувка?

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 10:43 от ФЕЯТА

# 11
Привет и от мен в новата тема, аз вчера получих кашоните от кампания 9, като ударих чертата ми останаха 30лв., а новите продукти ще ги снимам довечера.

# 12
Успешна кампания на всички, а на Катето   bouquet за новата тема.
Аз събрах 100-ина лева и смятам да пусна една експресна и да приключвам за тази кампания. Нещо в последно време хич нямам желание да се занимавам с Ейвън. Сега гледам да хвана парфюма и боята в К11 без да се набутвам.

# 13
Успешна кампания и от мен, аз в миналата мислех, че ще си загубя 30-те%, но пуснах две поръчки над 250, много изненадващо за мен, а за тази имам малко поръчки,но още не съм си взела от пощата втората поръчка, та тепърва ще я разнасям и ще събирам поръчки за К10-та.
За червилото  Pro-to-go, като го изпишеш в листа за поръчки на сайта, ще разбереш, дали изобщо можеш да го поръчваш. slavena 80. Маякуб, и да не ти харесват подаръците, може някой от клиентите ти да ги харесва и ще ги продадеш при възможност. Следи си целувките и се възползвай от офертата. Аз мислех да Ви питам какво предпочитате от подаръците с целувките. Аз обожавам серума за сухи краища, тоалетните води са ми точно по вкуса и двата крема са супер и този на ANew и този на  Solutions. Само пудрата не съм ползвала или продавала. Така че не изпускайте тази възможност.
Кате,  Two Hearts newsm51 за теб!

# 14
Аз пък имам събрани поръчки за доста голяма сума,но се въздържам да ги пусна,заради ония дублирани продукти,които държа да ми ги върнат и да ми възстановят сумата за тях.

Общи условия

Активация на акаунт