Аматьорска психоанализа на никовете

• 25 463
  • 636
  •   1
Отговори
# 450

Интелигентна, откровена (но никога до грубост), здраво стъпила на земята, но с очи към небето, олицетворение на израза "the sky is the limit". Екстроверт, приятелите ти обожават да са в твоята компания, а все-още-не-приятелите искат да ти станат такива. Човек, на когото може да се разчита във весело и в тъжно време.

Показателен за предразполагащото ти излъчване е фактът, че не ми идва естествено да ти отговоря на "вие", което обикновено използвам.

Scary... Никки, познаваме ли се  Laughing  Hug

Не, но се радвам, че съм познала.  Hug

# 451
Струва ми се, че вече е време и аз да бъда анализирана?!? Flutter Hug
Благодаря предварително за оказаното внимание!!!  Simple Smile

# 452
Моля ви се - не се бутайте, не се пререждайте, и аз чакам ред пък.  Crossing Arms

# 453
Вие сте последната издънка на стар скотовъден мексикански род, притежаващ най-много глави добитък северно от Рио Гранде, чийто родоначалник се е титуловал The Cattle King, всеки следващ потомък - The Duchess of ... (попълни местност)... Бунтарската ви природа ви е накарала да се откажете от титлата и именията и да се отдадете на артистичното си призвание, като последователно сте се отдавали на всяко едно от седемте изкуства. Горещата ви южна натура многократно ви е подтиквала да се отдадете и на седемте муза, с които са ви запознали изкуствата, но гордостта и достойнството, наследени още от The Cattle King, са ви възпрели и затова вашият плам, устрем и порив са се излели на платно, нотен лист, word.doc, сцената и други.

hahaha   е,супер е..  Crazy   bouquet

# 454
Струва ми се, че вече е време и аз да бъда анализирана?!? Flutter Hug
Благодаря предварително за оказаното внимание!!!  Simple Smile
Може ли да се пробвам?
На всяка цена държите на детското у себе си, леко наивна сте. Но въпреки всичко не вървите назад.

# 455
  • някъде ... тук ...
 Сухариня,  newsm10

# 456

Да, Chanel, ето тази. Тук си почивам в промеждутъка между две форумни изказвания. Laughing

Бенджи познавам лично (местоживеене под аватара). Винаги сме се виждали на по-кафе в градската градина. И все й казвам, че и без да препикава всяко дърво по пътя, ще успеем да намерим обратния път до дома, ама нА - не ме слуша.

# 457
 Laughingнещо за мен? newsm78

# 458
Бунтар, обичаш да поставяш под въпрос постулати и да сриваш авторитети. Индивидуалист с интелект и достатъчно увереност, за да нямаш нужда от ничие одобрение.

Дълбоко в себе си много ти се иска да свалиш Хелга. Mr. Green

# 459
Бунтар, обичаш да поставяш под въпрос постулати и да сриваш авторитети. Индивидуалист с интелект и достатъчно увереност, за да нямаш нужда от ничие одобрение.

Дълбоко в себе си много ти се иска да свалиш Хелга. Mr. Green
да не се познаваме лично?!

# 460
Scary... Никки, познаваме ли се  Laughing  Hug

да не се познаваме лично?!

Не, но започвам да мисля, че съм си сбъркала професията.  Mr. Green

# 461
 Laughingза момент се стреснах,че си някоя моя позната....Но като прочетох за Хелга се успокоих StopДруг е аватара...и по скоро искам да си я върна Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

# 462
Е, аз се пошегувах за Хелга. Не се познаваме, така или иначе, така че споко  Mr. Green
Успех с любимата!

# 463
Колега Нике, смирено очаквам диагнозата. А да видим! Mr. Green

# 464
Колега Нике, смирено очаквам диагнозата. А да видим! Mr. Green

Колега ИрПуц, затруднена съм, тъй като психологичното излъчване на ник-а във вашия случай ми се затъмнява от спонтанно придобитата в диалог информация през последните дни. По нашенски казано, I am partial to you, в двата възможни смисъла на израза  Mr. Green

Изначално лемурите са същества, които трудно се поддават на вкарване в рамки. Лемурите-чугунисти (към настоящия момент от този подвид е открит само един екземпляр) имат твърде уникална същност, с преобладаващо безгрижно-веселообразни елементи. Под горните пластове хумор, почти перманентно добро настроение и мироглед "If it rains, in the rain I'll dance." се намира високоинтелектуална същност, която е в състояние еднакво добре да оцени Ричард Армитидж, The Faerie Queene, и добра tongue-in-cheek препратка. Понеже познавате възможностите си достатъчно добре, нямате потребност да се доказвате пред никого и да се вземате твърде насериозно. Отворена сте към света и хората като цяло, тъй като сте в състояние да ги прецените отлично за секунди.

Общи условия

Активация на акаунт