Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява диетата на Дюкан?
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
Какви са етапите на диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан е популярна диета, създадена от френския лекар Пиер Дюкан. Тя се основава на консумацията на високо протеинови храни и включва четири основни етапа: атака, в която се консумират само протеини; кръстосано свързване, което включва постепенно въвеждане на други храни; консолидация за поддържане на загубата на тегло; и стабилизиране за дългосрочна поддръжка.
-
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
-
Какви са етапите на диетата на Дюкан?
Диетата на Дюкан се състои от четири основни етапа: атака, кръстосана консолидация, стабилизация и кръстосана консолидация. По време на атаката се консумират само протеини, по време на кръстосаната консолидация те постепенно се въвеждат отново, стабилизацията е за поддържане на загубеното тегло, а втората кръстосана консолидация помага за укрепване на резултатите.
-
Какви са препоръките за хранене в различните етапи на диетата на Дюкан?
-
Какви са някои предизвикателства при спазването на диетата на Дюкан?

Така си е по-друго с кафе и закуски
Бавно но славно.Като тези дни съм на ПЗ.Желая ви приятен и минусов ден
, докато не усетя как някой ме надува като плажна топка. Самовнушението се оказа велик съюзник. Жалко, че не мога да намеря из старите теми един цитат на Вещи от нейна любима книга (дали не беше нещо с Венеция в името). Иде реч за ш.......ад в него и така мобилизиращо ми подейства, че от него си направих цяла серия противни асоциации на забранените храни. Повтаряни n - пъти, се превърнаха в същински условен рефлекс. Сега първа изниква ужасната картина, чак после идват грозните описания в главата ми. 

А днес излязоха и резултатите от едно компютърно състезание на Майкрософт и е в 10-те класирани деца директно за трети кръг /а това беше първи кръг/
Много съм горда от себе си!
Аз меря на най-тясното място.
!?