Бебеправене Тема 19 - Отказване няма, надеждата е все по-голяма!!!

• 22 156
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
veseto87, toito, Princessa SS, благодаря ви за отговорите. Аз бях споделяла в началото, че още кърмя и заради това не съм сигурна дали изобщо имам овулация всеки месец, макар че имам цикъл от шестия месец след раждането. Искаше ми се един цял цикъл да проследя с тестове, но тези от ибей още не са ми дошли, така че имам само 5 Oview и не ми се ще да ги изхабя напразно.  Mr. Green

Иначе детето ми е заченато на 13-тия ден от цикъла, тогава ми беше на около 30 дни и всеки път имах ясни признаци около овулацията, но след раждането - нЕма никой.

# 91
Дани, с тези симптоми, ми намирисва на бебче, дано  Praynig
Принцес, никакво разболяване, стагай се, че наближава бебеправенето Wink
Аз също се подготвям за бебеправене Wink Иначе ако всичко е наред не чакам около 5 декември, има още мноого време и преди това трябва хубааво да се потрудим Wink
Имам болки в дясно от две седмици, днес понамаляха, но още ги има. Имам притеснения за неспукан фоликул, или нещо с бъбрека... ако не минат до 2-3 дена ще се наложи да ходя на лекар.
Веси Hug кураж, мила, ти си много силна, знам, че ще се справиш и скоро пак ще държиш в ръка тестче с две чертички   bouquet
Сао, ти кога не чакаш?
Ели, и аз имам притеснения относно това, че пробваме вече повече от година - а за сега нищо. Успокоявам се с това, че се случва  след повече от година опити бебчето да си дойде и без медицинска намеса, ще стане и при нас  Hug вярата поне никой не може да ни я отнеме Simple Smile

# 92
Здрасти, мацки! Hug
Тук съм- от другата страна на екрана,но не пиша.
реших да се включа отново в темата заради моите мили дружки
Илюжън ( вече успяла мама:))* )  Hug, Блу( Ивка ), Тоито, Тонилив, РаяСветлинова,
Трой (когато се появява ) и да ви кажа, че все още съм на линия с цел да постигнем така желаната от нас мечта! С вас съм и ви мисля, просто напоследък съм
загубила своето неуморно моджо:)))* и дарсловото си, но ще се оправя.
Тоито, много кофти за цикъла. И аз бях така- много и празни надежди. Нищо, следващия път ще
стане, няма как.
Весето87, съжалявам за случилото се с твоята бременност. Ще стане и този път ще го задържиш. Кураж.
На всички други момичета желая много любов, страст, мечти и двучертичкови тестове!
Ваша: Мацоранка!:)*

Ейййййййййййй маци много ми липсваше сладурке и най-вече хубавите ти постове Hug Hug Hug Hug Hug newsm51

# 93
  • Пловдив
Пивал, защо не му вземеш на твоя мъж витамин Е, ЦЕТЕБЕ +ЦИНК и фолиева.Няма да му навредят, а знам че влияят добре на спермата.

Той пие ЦЕТЕБЕ + ЦИНК, Permen, хапва си бърканицата с мед, бадеми и т.н., намали цигарите и мина на по-леки. Дано да има рецултат

# 94
Да ви кажа и аз всеки месец или по време или след О имам ясни признаци за О обаче този месец вече ми е 19 ден от МЦ и няма нищо много ми е странно ...

# 95
Кристи Не чакам около 23-24 но организма ми се шашка нещо от както бебеправим и незнам дали наистина да Не чакам тогава ....
А ти кога си, извинявай ако си казала но не мога да ви запомня всички ...

# 96
хей Рая, юцелувки, мила и за теб и
ти пожелавам най-съкровения подарък за Коледа.
Аз вече съм готова със Коледния ми списък:
1. Здраве за моите любими хора
2. Любов между нас с прекрасния ми мъж
3. Благоденствие за всички хора
4. Само един единствен мъничък тест
с две черти, за който да се крие едно новосъздаващо
се мечтано, сънувано и блянувано бебе!
Позитивното мислене ми се струваше глупавао и крайно нерационално нещо преди да осъзная,че думите, които мислим преди за изречем са отражение на нас самите и по този начин
с негативизъм и самосъжалителни изблици, ние си вредим повече отколкото ако сме благодарни за живота си, и просто проявим най-голямата благодетел- ТЪРПЕНИЕТО и изчакаме щастието просто да ни се случи!
Желая ви го от сърце, момичета!
Пращам ви много Коледен дух и почвайте да си пишета списъците, защото
ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!!!  

# 97
  • София
Мацоранке, и аз се радвам да те видя на линия и то толкова позитивно настроена. Да си кажа честно, че малко ти завиждам за позитивизма... Hug Hug Hug

# 98
  • до най-прекрасния мъж
Весе, бъди и ти по-позитивна. Нали знаеш, че след бурята винаги изгрява слънце? Ако е рекъл Господ, за Коледа може да стискаш отново теста с двете чертички в ръце и този път всичко ще е наред, вярвам го.

# 99
Мацоранке, страхотни думи! Благодаря ти! Напълно съм съгласна с теб за позитивното мислене! Пожелавам ти списъчето ти с желания да се сбъдне  Hug

# 100

С пожелание към всички момичета да гушкат скоро бебчетата си;)

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 13:32 от Let the Sunshine in

# 101
хей Рая, юцелувки, мила и за теб и
ти пожелавам най-съкровения подарък за Коледа.
Аз вече съм готова със Коледния ми списък:
1. Здраве за моите любими хора
2. Любов между нас с прекрасния ми мъж
3. Благоденствие за всички хора
4. Само един единствен мъничък тест
с две черти, за който да се крие едно новосъздаващо
се мечтано, сънувано и блянувано бебе!
Позитивното мислене ми се струваше глупавао и крайно нерационално нещо преди да осъзная,че думите, които мислим преди за изречем са отражение на нас самите и по този начин
с негативизъм и самосъжалителни изблици, ние си вредим повече отколкото ако сме благодарни за живота си, и просто проявим най-голямата благодетел- ТЪРПЕНИЕТО и изчакаме щастието просто да ни се случи!
Желая ви го от сърце, момичета!
Пращам ви много Коледен дух и почвайте да си пишета списъците, защото
ПО КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!!!!  
Маци благодаря , много цунки и от мен страхотна душица си ми ти Hug
а за Коледното чудо съм го изпитала на собствен гръб още преди три години и сега дърдори тук до мен вече го прекръстих на "ЗАЩОТКО" Laughing така че вярвам в чудеса и съм сигурна че на Всички ни ще донесе така чаканите бебчовци Hug
Маци страхотна си още веднъж Hug след поста ти се чувствам страхотно БЛАГОДАРЯ ТИ!

# 102
Мацоранка, не мога и аз да не отбележа страхотните ти думи.  bouquet Много истина има в тях. Трябва да пишеш по-често, много позитивен и ведър човек си. Hug

# 103

Съншайн а ти кога не чакаше?

Този месец ми закъсня...имах и симптоми, но ми дойде вече. Peace

Пак сте много бързи и не мога да ви изчета. Wink

# 104
Запис от мен и успех на всички Не чакащи! Нека новата тема е изпълнена само с положителни тестчета и емоции!  Hug newsm51 Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт