Пелени и гащички за многократна употреба 9

• 30 226
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Най-доволна съм от праха Potion на Tots bots.

Сега пробвах бамбино мио дезинфектанта и той ми допада.

# 616
Rockin' green го има в iherb: http://www.iherb.com/search?kw=rockin%u2019%20green#p=1

Поръчвала съм мостри, обаче нещо не бях очарована, освен това ми оставаше в отделението за прах половината.

# 617
  • София
Ползвала съм Бамбино Мио, Ариел и Fairy non bio.
Доволна съм от всички.

# 618
  • Варна

И аз това ползвам в момента, но слагам и от двете по една лъжица. Ти откъде поръчваш Potion-a?

Преди време се коментираше, че слагате няколко капки масло в кофата с мръсни пелени. От какво?

# 619

И аз това ползвам в момента, но слагам и от двете по една лъжица. Ти откъде поръчваш Potion-a?

Преди време се коментираше, че слагате няколко капки масло в кофата с мръсни пелени. От какво?

Аз знам за масло от чаено дърво - за дезинфекция, но се слага в пералнята, в отделението за омекотителя. То е доста ароматно. Навсякъде в инструкциите пише, че се слагат 2-3 капки, но аз първия път реших, че са малко и сложих повече. Е, не са малко, после доста миришеха на маслото.

# 620
И в кофата съм го слагала.

# 621
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
А може ли малко да ми разясните за кофата - тя пълна с вода ли е и ако да, слага ли се препарат?  newsm78

# 622
В инструкциите на повечето пелени пише да се държат в суха кофа без препарат, евентуално с няколко капки масло от чаено дърво, както са писали момичетата по-горе, за дезинфекция и против миризмата. Аз досега не съм слагала такива екстри, може би като почнат жегите ще започна да слагам, понеже тогава бактериите се развиват по-бързо.

# 623
Аз изпрах моите пелени с чаено масло - 5 капки, но ги сложих при самия прах. Грешно ли е?

# 624
Не знам на вас как ви се струва, но моето дете се свари тази вечер на разходката с Фъзи Бънз.

# 625
Ние излизаме с памперси тази година, но миналото лято нямам спомен за такъв проблем. Ползвах конопени инсърти.

# 626
Според мен инсърта не е толкова от значение, колкото изкуствения полар.

# 627
Ами, не знам, както казах, не съм се сблъсквала с такъв проблем досега.  Rolling Eyes

# 628
  • София
celika, смени пелените тогава. Аз съм ползвала с бебето Kushies. Вътрешният им пласт, този в допир с кожата е от 100% памук.  

# 629
О, тепърва да купувам още не ми се иска... ще гледам да излизаме с gdiapers, а за резерва, тези които аз правих... ще видим...

http://www.circleofmoms.com/cloth-diapered-munchkins/too-hot-in-summer-552272

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 08:51 от celika

Общи условия

Активация на акаунт