КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 27

• 36 038
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
tini_pini , вашият настоящ и наш бивш хомеопат постоянно това прави - обичайна негова тактика. Дава постоянно различни ХЛ и ти обяснява че е вирусче........Е , тези постоянни вирусчета спряха да ни хващат като сменихме хомеопатът. От постоянната смяна на ХЛ в къщи имам около 50-60 различни лекарства .......- мисля си да отворя аптека.

# 736
klem4e, нали знаеш, че са практически вечни? Съхранявай ги правилно и все някой ден може да влязат в употреба.

# 737
klem4e, нали знаеш, че са практически вечни? Съхранявай ги правилно и все някой ден може да влязат в употреба.
Да , да  Peace Опаковала съм ги във алуминиево фолио и съм ги сложила във метална кутия . А кутията стои във един шкаф далече от вибрации и ел уреди.

# 738
  • Русе
Да попитам и аз нещо за тези лекарства.
И аз като Клемче имам цяла кутия и се чудех какво да ги правя. Те са вечни, но дали някога ще ми потрябват потенции 9 или 15СН, че моите са все такива. newsm78

# 739
Към Bubka и Assamas  един въпрос. Вие интересувате ли се кой ви лекува, вас и децата ви? Лично мен ме интересува на кой ще поверя здравето си и особено това на детето ми! Хубаво е когато някой безотговорно раздава захарни топченца 200С, да се знае кой е.
Вие двамата не се ли интересувате кой ще ви оперира, ще ви оправя зъбите, ще ви подстриже косата, ще ви проектира къщата така, че да не падне  Laughing
За съжаление е пълно с хора, за който паричките са много по-важни от нашето благо....

Абсолютно коректно е да се коментира Всичко! Аман от табута и фалшив морал прикриващ престъпления
Моя отговор към теб и fata_morgana!Хомеопата(жена е)предписа лечение на детето ми което 2 месеца педиатърката не можа да излекува от хрема.Хремата от най-обикновена се превърна в хронична,с 2 бактерии като през тези 2 месеца носа все беше на капки и запушен.А след куп лекарства който педито смени,2 седмици детето беше само с бетониран нос,като нямаше сополи,но не можеше да диша.Ходих 2 пъти при моя позната Уши,нос,гърло.Тя каза категорично че детето ми е с остра алергична хрема която може да се оправи САМО с антибиотик,дори ми написа предписание до педиатърката да ми изпише АБ.Педи обаче не го направи,а изписа АБ мехлем за носа,капки за нос,Зиртек(атиалергични капки които каза да давам поне месец) и каза че всичко идва от 3та сливица(при условие че детето ми няма червено гърло)И така след курса от 7 дена ефект 0.Детето пак със запушен нос,бетониран вечер,мятане в леглото,неспане,рев до сутринта.И така седмица.Накрая не издържах и звъннах на въпросния хомеопат.Звъннах в четвъртъка преди обяд,обясних положението,казаха ми веднага да отиваме.Приеха ни след 30 минути понеже имаше пациент.лекарката беше супер внимателна,изслушваше,задаваше въпроси,обръщаше внимание на детето.Беше супер мила и внимателна.Изписа лекарството,каза как да даваме и че ако до 3 дена няма ефект,го сменя.Каза да престана да давам всичко което до сега съм давала.Ако искайте вярвайте,не карам никой.И мъжа ми беше скептик,той хомеопатията не я признава.Но четвъртък в 15.30 дадох първите 2 гранули,в 23.30 следващите.Още същата вечер детето заспа и нослето му беше сравнително по-добре,вече дишаше и през носа.Факт че спа.Леко прохъркваха секрети.На втората вечер направо се изумихме,повярвайте!!!Целия ден чист нос,дишане през носа,вечерта спа като пън.Ставали сме да я слушаме дали диша,направо не се чуваше.Спа спокойно до 9 сутринта.Снощи нямаше дори секрети,дишаше безшумно и през носа,спа до 9 часа.Свършихме лечението от 3 дена.Хомеопата намери точното лекарство,точната доза.За сравнение,сестрата на мъжа ми ходи при друг хомеопат който лекува племенницата от 3-4 години и никога не нацелва точното ХЛ,винаги сменя поне 2-3 докато постигне що-годе ефект!
Ако написаното пак събуди негативи у вас,значи просто сме предубедени и несправедливи Peace

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 11:26 от bubka:)

# 740
  • София - Варна - Бургас
Хайде да скачаме в новата, 28-ма поредна Тема!    Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=721138.new#new

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 23:25 от Aleksander

# 741
tini_pini , вашият настоящ и наш бивш хомеопат постоянно това прави - обичайна негова тактика. Дава постоянно различни ХЛ и ти обяснява че е вирусче........Е , тези постоянни вирусчета спряха да ни хващат като сменихме хомеопатът. От постоянната смяна на ХЛ в къщи имам около 50-60 различни лекарства .......- мисля си да отворя аптека.
не знам какво да ти отговоря, но за мен е нормално децата на възрастта на сина ми ,които ходят на ясла и са атакувани постоянно от вируси да боледуват-да не кажа 4е за мен е по- нормално да боледуват от това да Не.След назна4аване на лекарство -каквото и да било, не сме имали влошаване на ситуацията , затова не мога да кажа 4е съм недоволна от ле4ението както при вас е било.

# 742
  • София
Здравейте, ще използвам, че е края на темата да помоля за нещо:

Координати на кадърен детски стоматолог. Близка моя приятелка се е паникьосала, че синът й на 2г. има вече кариес и петна по зъбките. За щастие моите деца не са имали проблеми и не мога да помогна, а помня, че тук се обсъждаха варианти.

Много ви благодаря и извинете за оф-топика!

# 743
Здравейте, ще използвам, че е края на темата да помоля за нещо:

Координати на кадърен детски стоматолог. Близка моя приятелка се е паникьосала, че синът й на 2г. има вече кариес и петна по зъбките. За щастие моите деца не са имали проблеми и не мога да помогна, а помня, че тук се обсъждаха варианти.

Много ви благодаря и извинете за оф-топика!
Нека разгледа тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=452747.0 на последните страници има имена на стоматолози в София.

# 744
Аз водих дъщеря ми при проф. Кабакчиева. В Скай сити център е кабинета й. Много разбира от работата си, внимателно е с децата, но взема адски скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт