СЕДМИ КЛАС - 24 тема - Мислят и подреждат.....

• 45 713
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
момичета от Пловдив, ниас ни караха преди училището ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изписваме и града!!!!!
пример:
Пловдив, "ЕГ Пловдв", чуждоезиков, АЕ

Хайде, сега аз се вкарах във филми #Cussing out,не съм писала Пловдив пред училището, а и не са ми го искали.Дали да се обадя да ги питам, за да не ми се обадят те, след някой друг ден и а ми развалят почивката. В чуденка newsm78 съм,всички ли са ходили на едно място на инструктаж.Приятелка ми се обади, че не са ѝ взели медицинското на детето, защото е компютърна разпечатка, искали са бланката от книжарницата за започване на работа. А гнездото е едно и също. Май ще изключа телефона и компа и ще спра да се притеснявам.
Нали се изписва името на училището, те да не би в Пловдив, в Асеновград и Перущица училищата да са с едно и също съкращение и едно и също име  Thinking

# 631
  • София и там където не се пуши
момичета от Пловдив, ниас ни караха преди училището ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изписваме и града!!!!!
пример:

Хайде, сега аз се вкарах във филми #Cussing out,не съм писала Пловдив пред училището, а и не са ми го искали.Дали да се обадя да ги питам, за да не ми се обадят те, след някой друг ден и а ми развалят почивката. В чуденка newsm78 съм,всички ли са ходили на едно място на инструктаж.Приятелка ми се обади, че не са ѝ взели медицинското на детето, защото е компютърна разпечатка, искали са бланката от книжарницата за започване на работа. А гнездото е едно и също. Май ще изключа телефона и компа и ще спра да се притеснявам.
Нали се изписва името на училището, те да не би в Пловдив, в Асеновград и Перущица училищата да са с едно и също съкращение и едно и също име  Thinking

В гнездото ви дават списък как трябва да се напише.

# 632
  • Sofia, Bulgaria
Основен проблем в българското образование е ЧЕТЕНЕ С РАЗБИРАНЕ!

# 633
ЗАЯВЛЕНИЕТО ЗА ВТОРО КЛАСИРАНЕ СЕ ПОДАВА В УЧИЛИЩЕТО, КЪДЕТО УЧЕНИКЪТ Е ПРИЕТ.
Това е важно, аз поне не бях обърнала внимание. Hug

# 634
  • I want it all and I want it now.
ЗАЯВЛЕНИЕТО ЗА ВТОРО КЛАСИРАНЕ СЕ ПОДАВА В УЧИЛИЩЕТО, КЪДЕТО УЧЕНИКЪТ Е ПРИЕТ.
Това е важно, аз поне не бях обърнала внимание. Hug

Виж тука са обявени сроковете и всичко  Peace http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2013_mo … step_internet.pdf

# 635
  • Пловдив
пример:

То в Пловдив има две училища с еднакви имена, ти ми говориш за Асеновград, Перущица и Кричим.
Ами, като погледнеш списъка в цялата област има сигурно 3-4 СОУ "Св. Св. Кирил и Методий", ама в кой град са, това е друг въпрос. И всичките са в този списък.

# 636
Основен проблем в българското образование е ЧЕТЕНЕ С РАЗБИРАНЕ!

hahaha  Така е - скоро имахме ярък пример за този проблем - 3 въпрос на НВО БЕЛ - деца, родители, "експерти" в МОН, та и МинистЕрката - вкупом чели и неразбрали....  Joy

# 637
Е, то като се вмирише рибата от към главата...От МОН тръгва, та надоле, надоле, надоле...Какви очаквания да имаме ние, простите родители?

# 638
Току-що подадохме заявлението - в 119. Имаше 4 екипа, които приемаха документи, като два от тях бяха свободни. С предварително разпечатано заявление, попълнено 100% всичко възможно, двустранно разпечатано и 3 желания ни отне буквално няколко минути.

# 639
Току-що подадохме заявлението - в 119. Имаше 4 екипа, които приемаха документи, като два от тях бяха свободни. С предварително разпечатано заявление, попълнено 100% всичко възможно, двустранно разпечатано и 3 желания ни отне буквално няколко минути.

и ние така, минахме за 5мин. много внимателно провериха кодовете Simple Smile

Успех на всички  bouquet

# 640
Голд всъщност не е доразбрала написаното с болда и затова казва, че не било вярно- става въпрос не за некласирани по първо желание, както мисли тя, а за некласирали се изобщо. За тях е вярно и по отношение на тях е написаното в удебелен шрифт. Те автоматично участват на второ класиране.
Голд, ако прочетеш отново болдваното, ще видиш и сама. Грешка е станала просто.

Judy, да така е! не допуснах възможността да си написал n на брой желания и да не си класиран на нито едно от тях...

# 641
  • София
Да докладвам и ние подадохме вчера в 2 ро училище- на комп попълнени заявления БЕЗ кодове -такова е изискването на 2-ро училище  Wink
На вниманието на майките на близнаци - имам отговор от РИО за кандидатстването на близнаци ( браво на РИО Сф веднага ми отговориха   bouquet )

Уважаема госпожо Георгиева,

В отговор на Ваше запитване - двамата близнаци могат и, доколкото разбирам, кандидатстват отделно със своите оценки и със своите желания. Първият близнак спокойно се записва на първо класиране, ако желанието му е удовлетворено. Вторият  близнак спокойно може да подаде заявление за второ класиране, ако не е удовлетворен от първото класиране (подаването на заявление за второ класиране без  записване става в училището, в което е класирано детето). Изчаквате резултатите от второ класиране, ако Ви удовлетворяват - записвате втория близнак по неговото желание, ако не Ви удовлетворява -  може да рискувате и вторият близнак да участва и в третото класиране - с ново подаване на заявление с желания - но тук рискът е голям, защото остават малко свободни места в по-търсените училища, и не се знае, кое дете с малко по-висок бал ще рискува и може да Ви изпревари. Предимството за втория близнак да се присъедини към записалия се първи близнак - може да се използва  дори и след третото класиране.

Желая успех на близнаците!

ст. експерт Галина Лилова

# 642
  • София и там където не се пуши
Ха значи бях права, няма нужда да се пише до РИО  Joy Joy Joy

# 643
Голд всъщност не е доразбрала написаното с болда и затова казва, че не било вярно- става въпрос не за некласирани по първо желание, както мисли тя, а за некласирали се изобщо. За тях е вярно и по отношение на тях е написаното в удебелен шрифт. Те автоматично участват на второ класиране.
Голд, ако прочетеш отново болдваното, ще видиш и сама. Грешка е станала просто.

Judy, да така е! не допуснах възможността да си написал n на брой желания и да не си класиран на нито едно от тях...

Хипотетично всичко е възможно- и някой да се надцени, като посочи твърде малко желания, както и балът да е толкова нисък, че на първо класиране да не стигне за ни едно от посочените в заявлението желания. Те в този случай е безсмислено подаване на заявление за участие във второ класиране, системата си го поема и си го джурка на второто автоматично. Такова дете не губи абсолютно нищо- участва си на второ и толкоз.
Ако, обаче, тоз' кандидат е класиран на първо класиране по желание, различно от първо, то той би могъл и да размисли и да си хареса класирането, поради което да се запише и да не участва на второ.

# 644
Как ще устискам до 26,06,2013г. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт