СЕДМИ КЛАС - 24 тема - Мислят и подреждат.....

• 45 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
момичета от Пловдив, ниас ни караха преди училището ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изписваме и града!!!!!
пример:
Пловдив, "ЕГ Пловдв", чуждоезиков, АЕ

Хайде, сега аз се вкарах във филми #Cussing out,не съм писала Пловдив пред училището, а и не са ми го искали.Дали да се обадя да ги питам, за да не ми се обадят те, след някой друг ден и а ми развалят почивката. В чуденка newsm78 съм,всички ли са ходили на едно място на инструктаж.Приятелка ми се обади, че не са ѝ взели медицинското на детето, защото е компютърна разпечатка, искали са бланката от книжарницата за започване на работа. А гнездото е едно и също. Май ще изключа телефона и компа и ще спра да се притеснявам.

# 526
  • София
И аз мисля, че на децата им харесва да си подадат заявленията. Моя го накарах и той да гледа какво пиша, да гледа какво попълват учителките, а аз се стараех да гледам едновременно моето листче и тяхното писане. Нека децата вземат участие и в това, все пак става въпрос за тяхното учене, а ние като ни е било времето сме се изучили. Не зная дали подават отличниците, но имаше хора с тройки и четворки.

# 527
  • София
Току-що се върнах от 44 СОУ в София. Не искаха присъствието на детето, нито ми поискаха бележник или лична карта. Една жена сверяваше оригиналните документи с копията и пишеше: Вярно с оригинала. Другите три пишеха кодовете, а други приемаха вече готовите заявления. Добра беше организацията и съм доволна  Peace

# 528
И аз мисля, че на децата им харесва да си подадат заявленията. Моя го накарах и той да гледа какво пиша, да гледа какво попълват учителките, а аз се стараех да гледам едновременно моето листче и тяхното писане. Нека децата вземат участие и в това, все пак става въпрос за тяхното учене, а ние като ни е било времето сме се изучили. Не зная дали подават отличниците, но имаше хора с тройки и четворки.

Има всякакви хора и ще има всякакви до петък, включително.
Помня, че навремето аз се записах в училище сама, подавах документи, не съм ходила с родител.
Сега без друго при нас искат да им се появим и двамата и тъй и ще направим, да не се връщаме за няма нищо. Явно навред има местен фолклор по отношение на изискванията.
Ако зависеше от моя, той и в сряда щеше да иде на басейн, но за тогава ще го опъна да си свършим работата, че да не я мисля. Той и сега лежерно ме сети, че има-а-а-ало време до петък. И аз смятам, че той трябва да е ангажиран с това и че с удостоверението, което ще ми донесе довечера не му свършва работата по кандидатската кампания.

# 529
  • Пловдив
badme , в кое гнездо подавахте документи ?

СОУ “Св. Климент Охридски”, гр. Пловдив, бул. “Васил Априлов” № 3 - бившата Благоев.
Много хора имаше, много!

бившето Г. Димитров

то и бившето Благоев е училище - гнездо де  Peace

# 530
  • Пловдив
И ние не сме писали Пловдив отпред. Поне за това не ни направиха забележка.
slon, не се притеснявай и спокойно отивайте на почивка. Нали за това са тези кодове, които връзват паралелката и училището в Пловдив, а не в друг град.

# 531
може би защото бяхме едни от първите, но постоянно дамите от комислията си гледаха инструкциите. В другите стаи, където приемаха чух да искат л.к на детето ( ние се опулихме: ми той няма, още няма години..тогава бележник, влезе една учителка и им казва - ми то е наше дете бе, не го ли познавате, то те я контрираха - пише че трябва да искаме ...)

# 532
  • I want it all and I want it now.
момичета от Пловдив, ниас ни караха преди училището ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изписваме и града!!!!!
пример:
Пловдив, "ЕГ Пловдв", чуждоезиков, АЕ

Хайде, сега аз се вкарах във филми #Cussing out,не съм писала Пловдив пред училището, а и не са ми го искали.Дали да се обадя да ги питам, за да не ми се обадят те, след някой друг ден и а ми развалят почивката. В чуденка newsm78 съм,всички ли са ходили на едно място на инструктаж.
Отиди до училището в което си подала документите  Peace С входящият номер ще ги намерят и да се впише Пловдив.

# 533
Къде според вас най достъпно е обяснена методиката касаеща класирането на кандидатите от 1-во до 3-то класиране?

# 534
От служебната бележка преписваш дословно както е написано в нея. Peace
Задраскваш с / хикс/  с химикал пола на детето . Спокойно после и на място можеш да попълниш с химикал каквото си пропуснала. 

благодаря!

# 535
  • София
Чоко и боко, разбрах методиката от справочниците. Кажи какво точно не ти е ясно, за да ти обясня  Simple Smile Може и на лични съобщения

# 536
И ние на редицата с подадени документи - но не се броя към отличниците.....

Мили учителки, не ми направиха никакъв проблем, че си го бях написала на компютъра - двустранно разпечатано - дори мисля, че им стана приятно.....Но се оказа, че за една паралелка има разминаване в изписването в сайта на училище(от там го бях взела аз) и това, което РИО имат като правилно. Та заради тази паралелка се наложи да напиша отново заявлението, на ръка.

Можех да подам документите и без Рая, не ни търсиха  бележник или лична карта....

При нас за пола - задрасках ненужното - т.е. за Рая задрасках мъж, остана жена(така ми казаха в гнездото). На компа бях махнала въобще мъжкия пол.....

Ако за нещо не сте сигурни - оставете и на място попълнете.

# 537
В общи линии логиката, по която програмата класира децата е следната: формират бал и подреждат децата с най-восок такъв по първите им желания, т. е вземат дете с бал 35.9 и го класират на 1 ж., после с 35.8 и т.н.т. След това формират бал по останалите критерии ( напр за МГ 3мат+1 бел) и преподреждат направеното класиране и така.. ясно ли го обясних newsm78

# 538
Подадохме. Искаха да пишем абревиатурите без имената, напр. "СМГ  Пр. М; АЕ", без да пишем Паисий Хилендарски и без кодовете. Дори на масите списъкът с паралелките беше без кодове. Стана бързичко, само аз сто пъти се изпотих от внимаване, и пак сбърках на едно място. С детето дружно гледахме и сверявахме какво и как нанасят като кодове.
Рапорт даден! Връщам се да чета.

Ох, започвам да се нервирам  #Crazy- точно приключих с попълването на пълните наименования на училищата - пр. СМГ " Паисий Хилендарски" Пр.М ; АЕ и сега трябва да почвам да трия.....Ръководих се от официално пуснатите на сайта училища с паралелки и кодове. Или учителите в гнездата имат други инструкции, или табличката на сайта на РИО, не отговаря на тях!? newsm78

Андариел, а връщат ли за попълнено заявление/ без кодове/ на компютър?

# 539
при нас, на образеца беше попълнено за момиче и беше сложен Х върху Ж, така че аз ударих един Х върху М и така подадох..

Общи условия

Активация на акаунт